imy Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 277e km Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 277e km 4 évesen.... Ez igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 277e km Akkor én le vagyok maradva 100e-rel és 1 hónappal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 úgy néz ki, hogy 2-3-4-5 héten belül eladó lesz a Zafira. ha valakit érdekel akkor beszéljünk róla, mert ha kapok infót az új vasról akkor pánikszerüen kell a pénz, és beadom egy kereskedésbe.... ( ott 1.250.000 Ft ot adnak érte ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 úgy néz ki, hogy 2-3-4-5 héten belül eladó lesz a Zafira. ha valakit érdekel akkor beszéljünk róla, mert ha kapok infót az új vasról akkor pánikszerüen kell a pénz, és beadom egy kereskedésbe.... ( ott 1.250.000 Ft ot adnak érte ) Meguntad az újságosbódét... Az új vas megint japó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 ha valakit érdekel akkor beszéljünk róla, akarsz róla beszélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 úgy néz ki, hogy 2-3-4-5 héten belül eladó lesz a Zafira. ha valakit érdekel akkor beszéljünk róla, mert ha kapok infót az új vasról akkor pánikszerüen kell a pénz, és beadom egy kereskedésbe.... ( ott 1.250.000 Ft ot adnak érte ) no no...az én bodém cserébe?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 NEM, csere köszönöm szépen, de nem kell, megvan már hogy mire cserélem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Meguntad az újságosbódét... Az új vas megint japó lesz? ha mindenki úgy akarja ahogy én akkor egy vectra lesz... z19dth, 2007 es, új lámpás, Cosmo felszereltség, Bőrbelsővel, navival, kanyarfordulós xenonnal, és minden földi jóval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 ha mindenki úgy akarja ahogy én akkor egy vectra lesz... z19dth, 2007 es, új lámpás, Cosmo felszereltség, Bőrbelsővel, navival, kanyarfordulós xenonnal, és minden földi jóval... Akkor kár volt beugranod az LPG-s projectbe, nem hozta vissza az árát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Akkor kár volt beugranod az LPG-s projectbe, nem hozta vissza az árát... ebbe ne legyél biztos... :lol: főképp hogy egy kereskedő 200E vel többet akar adni az autóért mint gáz nélkül.... magyarul visszahozta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 ebbe ne legyél biztos... :lol: főképp hogy egy kereskedő 200E vel többet akar adni az autóért mint gáz nélkül.... magyarul visszahozta :lol: Akkor igen, úgy nagyon jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 ebbe ne legyél biztos... :D főképp hogy egy kereskedő 200E vel többet akar adni az autóért mint gáz nélkül.... magyarul visszahozta :lol: LÁJK :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Szereted a DTM-futamokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 totalcar http://totalcar.hu/tesztek/2011/09/06/a_majdnem_auto/ :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Sziasztok! 2006-os Z1.4XEP Merivan mit kell az alap dolgokon kívül cserélni? (60ekm) Olaj+szűrő Levegő, Pollen szűrő Gyertya Lefogató csavarok ellenőrzése (tavaly haton húzni kellett :lol: ) Fékfolyadék csere Köszi. Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Lefogató csavarok ellenőrzése (tavaly haton húzni kellett :lol: ) előtte is volt már húzva ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 előtte is volt már húzva ? Én amikor tavaly szétszedtem akkor 1 csavaron tudtam húzni, idén újra ellenőrizve 8Nm-re állítva a kulcs ismét, és mind jó volt. Elvileg nem lazulhat az fel, ha egyszer normálisan meg van húzva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 előtte is volt már húzva ? Nem. Mit cseréltessek még rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Nem. Mit cseréltessek még rajta? Azt a bizonyos műanyag vízcsőcsonkot (ami el szokott törni) fémre. Volt már róla többször szó. Ha minden igaz, a 2006-osban műanyag. (Osztom az észt, közben meg még én sem cseréltem ki! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Azt a bizonyos műanyag vízcsőcsonkot (ami el szokott törni) fémre. Volt már róla többször szó. Ha minden igaz, a 2006-osban műanyag. (Osztom az észt, közben meg még én sem cseréltem ki! :lol:) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 jácccós képek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Kitalálom: érezni akartad az olajos parafa érintését, ezért aztán szétszedtél mindent a környéken amiben tömítést lehet cserélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Kitalálom: érezni akartad az olajos parafa érintését, ezért aztán szétszedtél mindent a környéken amiben tömítést lehet cserélni. :lol: ááá... csak unalomból :D (már csepegett alul ) a 15 éves tömítés nem adta könnyen magát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Asszeretnémkérdezni hogy most hogy a Saab úgy néz ki tönkremegy, lehet számolni azzal hogy az Opel mint GM leány is padlót fog? Teccikérteni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts