Korzika Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Napi sajtó:behúzott kézifékkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Napi sajtó:behúzott kézifékkel. :lol: Ez a papa hibája! Tudja jól, hogy a mami nem tudja kiengedni, ennek ellenére előző este behúzta... Astrával mondjuk nem járna így! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Napi sajtó:behúzott kézifékkel. :lol: Kanyarban izgalmasan viselkedhet azon a vizes úton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Megint egy szomorú magyar valóság... 400e kmt futott autót adtak el 190e-res óra állással :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Megint egy szomorú magyar valóság... 400e kmt futott autót adtak el 190e-res óra állással :lol: Hát igen.. Részleteket, konkrét történetet nem lehetne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Hát igen.. Részleteket, konkrét történetet nem lehetne ? déwú valami ... és taxi volt :lol: bőven elég ennyi infó is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 déwú valami ... és taxi volt :lol: bőven elég ennyi infó is :D Ismerősnek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ismerősnek? :lol: neeem , kollégám ismerőse volt az eladó ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Kicsit más téma: Fémkeresőzni szokott valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 A benzinmotor már feláras extra tartozék Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Kicsit más téma: Fémkeresőzni szokott valaki? :lol: Nono, csak óvatosan... a földben lévő kincs az államé :lol: Amúgy idényben velencén és a balcsin sokszor látok sekély vízben fémkeresőzőket, gondolom éxerre mennek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Szerintetek mér gyilkolja az autó az ilyen ledeket helyzetjelzőben? Egy héten belül kiégett mindkét oldal.... Nem bírja a meleget ez sem :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Sziasztok! Ma reggelre elkopott a bőrkormányom! :lol: Vagyis most ért olyan állapotba, hogy kellemetlen lett fogni. Itt helyben ismerek egy srácot aki 10e-ért elvállata a bőrözést. Tudtok ajánlani olcsóbban jó minőségűt Solt (Bács-Kiskun) környékén, vagy boltoljam vele nyugodtan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Sziasztok! Ma reggelre elkopott a bőrkormányom! :lol: Vagyis most ért olyan állapotba, hogy kellemetlen lett fogni. Itt helyben ismerek egy srácot aki 10e-ért elvállata a bőrözést. Tudtok ajánlani olcsóbban jó minőségűt Solt (Bács-Kiskun) környékén, vagy boltoljam vele nyugodtan? Ajánlani nem tudok, de az ár barátinak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Sziasztok! Ma reggelre elkopott a bőrkormányom! :lol: Vagyis most ért olyan állapotba, hogy kellemetlen lett fogni. Itt helyben ismerek egy srácot aki 10e-ért elvállata a bőrözést. Tudtok ajánlani olcsóbban jó minőségűt Solt (Bács-Kiskun) környékén, vagy boltoljam vele nyugodtan? Szerintem sem találsz 10-nél jobb árat,ráadásul helyben is van.Én is érdeklődtem néhány helyen és 10-15 között mondták nekem is a bőrözést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Köszi a válaszokat! Akkor be is jelentkezek hozzá! Majd rakok képeket, és az elmaradt váltószoknyámat kézifékborításomat is megosztom! :lol: Ja és a könyöklőm is bent van már, csak időm nem volt még.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Sziasztok, valaki közületek cserélt már antennát? Vagy csak nekem van problémám az elöregedett, szétrepedezett gumival, ami körülötte van? Kérdeztem opelben, 13ezer kompletten, csak a gumit körbe nem lehet kapni. Iszony! Valakinek ötlete, hogy mit lehetne? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Sziasztok, valaki közületek cserélt már antennát? Vagy csak nekem van problémám az elöregedett, szétrepedezett gumival, ami körülötte van? Kérdeztem opelben, 13ezer kompletten, csak a gumit körbe nem lehet kapni. Iszony! Valakinek ötlete, hogy mit lehetne? Üdv Ez nagyon durva. Érdemes lenne máshol is rákérdezni, úgy vettem észre képesek akár többszörös összegeket is elkérni ugyanazért az alkatrészért, amit máshol töredékéért megkapsz. Vagy esetleg bontó? Az én autóm 98-as évjárat, de az antennájának semmi baja, és nem hiszem, hogy volt már cserélve, úgyhogy szerintem biztos találni jót bontottan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Sziasztok, valaki közületek cserélt már antennát? Vagy csak nekem van problémám az elöregedett, szétrepedezett gumival, ami körülötte van? Kérdeztem opelben, 13ezer kompletten, csak a gumit körbe nem lehet kapni. Iszony! Valakinek ötlete, hogy mit lehetne? Üdv Cromaxosoknak írj, ahogy észrevettem a gyári alkatrészár 20-60%-áért hozzák ugyanazt....GM az is GMes csomagban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Köszi a segítséget! :lol: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok, valaki közületek cserélt már antennát? Vagy csak nekem van problémám az elöregedett, szétrepedezett gumival, ami körülötte van? Kérdeztem opelben, 13ezer kompletten, csak a gumit körbe nem lehet kapni. Iszony! Valakinek ötlete, hogy mit lehetne? Üdv Régebben birkóztam ezzel én is. Sajna, valóban nincs külön gumitömítés, nincs erre külön cikkszám se. Úgyhogy marad a komplett antenna csere talppal együtt, amin ott van a gumiszigetelés. Én bontóban vettem egy teljesen újnak tűnőt, ha jól emlékszem, 5 ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Azért ilyen drága ám a cucc mert abban a talpban van egy antennaerősítő is a gumi mögött, nem csak egy sima gumiszigetelés az... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Azért ilyen drága ám a cucc mert abban a talpban van egy antennaerősítő is a gumi mögött, nem csak egy sima gumiszigetelés az... :lol: Szerintem Te a kis négyzet alakú gumigyűrűre gondolsz, belül a talpban, vaga cartárs meg a talpat kívülről körülvevő, tetőlemez szigetelő nagyobb gumira gondol. Bár mindegy is, mert egyiket se lehet külön beszerezni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok! A kormányon a légzsákot torx vagy csillag csavar fogja hátulról? A kormányt pedig sima krovával tudom leszedni? Vasárnap hajnalban kell majd munkából hazaérve leszednem a kormányt, és jó lenne előre tudni mindent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecso Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Sziasztok! A kormányon a légzsákot torx vagy csillag csavar fogja hátulról? A kormányt pedig sima krovával tudom leszedni? Vasárnap hajnalban kell majd munkából hazaérve leszednem a kormányt, és jó lenne előre tudni mindent. :lol: Én a légzsákot torx -al, kormányt pedig sima krovával szedtem le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts