Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 már késő :lol: :lol: szia látom nélkülem már nem is megy a csevegés .... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 látom nélkülem már nem is megy a csevegés .... :wink: látod :wink: magamra hagytak :lol: mki serényen dolgozik (én is 8) )h. szabad legyen a péntek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 látod :wink: magamra hagytak :lol: mki serényen dolgozik (én is 8) )h. szabad legyen a péntek hát akkor munkára fel ! én is csak pihenés képpen jövök ide...egy kicsit... holnap hányig dolgozol ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 holnap hányig dolgozol ? :roll: megkaptam az engedélyt hogy délben leléphetek. ma jó kislány voltam, sokat dolgoztam :wink: így délután tudok indulni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Nem kaptam még meg a részletes programot, de uhu gyors felsorolásából ilyesmikre emlékszem: - ügyességi versenyek - tudás teszt (kecskeméti szekció jóvoltából) - autó szépségverseny - vmi kisebb felvonulás ... (többire nem emlékszem), uhu küdd mán azt a programtervet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 a lányok közt pedig autótulaj szépségverrseny ? :lol: vagy vizespóló ? :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 a lányok közt pedig autótulaj szépségverrseny ? :lol: vagy vizespóló ? :lol: :wink: na ez nem volt szép!!!! micsoda .... beszólás, akkor mi akiket nem épp férfiideál idomokkal áldott meg az ég megint bújjunk a föld alá?brrrrrrrr :twisted: de ha nálunk vizes póló, nálatok??????? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 na ez nem volt szép!!!! micsoda .... beszólás, akkor mi akiket nem épp férfiideál idomokkal áldott meg az ég megint bújjunk a föld alá?brrrrrrrr :twisted: de ha nálunk vizes póló, nálatok??????? 8) Nyuszi ! honnan tudod h nálunk mi az ideál ? :roll: :lol: és különben is ...a nyulak nem is bújnak a föld alá :lol: ha nálatok a vizespóló akkor bizony nálunk a kamera lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Nyuszi ! honnan tudod h nálunk mi az ideál ? :roll: :lol:ismerlek már jómadár :lol: ha nálatok a vizespóló akkor bizony nálunk a kamera lesz :wink: mifelénk vmit vmiért alapon megy a játék kedvesem, s most nem a felvételre gondoltam 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 dehogy ismersz :lol: :oops: vmit vmiért ??? hááát....én nem nyilatkozhatok a klubtársak nevében :wink: szerencsére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 dehogy ismersz :lol: :oops: vmit vmiért ??? hááát....én nem nyilatkozhatok a klubtársak nevében :wink: szerencsére :lol: sejtettem :roll: na most volt itt egy pesti srác, a 4-en jött azt mondta katasztrófa, Szolnokról 2 óra alatt jött a lezárások miatt. :lol: sose fogok odaérni holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 na most volt itt egy pesti srác, a 4-en jött azt mondta katasztrófa, Szolnokról 2 óra alatt jött a lezárások miatt. :lol: sose fogok odaérni holnap te meg tudod oldani :lol: bízom benned... elmentem ! puszi :wave: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 elmentem ! puszi :wave máris????? :lol: :lol: puszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Nézzél egy másik utat a www.utak.hu oldalon Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Nézzél egy másik utat a www.utak.hu oldalon Köszönöm, megtettem, Berettyóújfalu felé lehetne, de az állítólag nagyon rossz út. s azt még kevésbé ismerem elindulok, valamikor majdcsak odaérek :wink: max kicsit tovább tart az út, ha eltévedek majd vkit csörgetek.hogy gyeretek megmenteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Köszönöm, megtettem, Berettyóújfalu felé lehetne, de az állítólag nagyon rossz út. s azt még kevésbé ismerem elindulok, valamikor majdcsak odaérek :wink: max kicsit tovább tart az út, ha eltévedek majd vkit csörgetek.hogy gyeretek megmenteni :lol: Ugye nem is volt olyan nehéz! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrag Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Soha nem volt klímám, de most van. Egy hónapja vettem, Astra G Classic. Most van először igazán meleg. Normális az, hogy ebben a melegben csak teljesen hidegre csavarva a hőfokszabályzót, 4-es ventillátorral tudok valami enyhülést elérni? Városi, rövid útról van szó, kb. 15 perces. A beömlő levegő hűvöske, de nem mellbevágóan hideg. Dideregni pedig egész biztosan nem tudnék, még így maximum hűtésre csavarva, akkor sem, a a benti levegőt áramoltatom vissza. Ennél sokkal erősebb hűtésre számítottam. Azt hallottam, hogy ha maximumra állítok mindent, akkor hideg lesz - hát erről szó sincs. Hibás a klíma, vagy ez így jó? (Feltettem a kérdést a klíma topicban is, de hátha itt előbb sikerül választ kapni, esetleg itt nagyobb a forgalom). :?: :!: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 egy kérdést csak egy helyre, ok? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrag Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steven2002 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy az X14XE motorkodú G Astrában milyen lambdaszonda van? És hol lehetne olcsón szerezni, mert kezd az enyémben meghalni. Köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Soha nem volt klímám, de most van. Egy hónapja vettem, Astra G Classic. Most van először igazán meleg. Normális az, hogy ebben a melegben csak teljesen hidegre csavarva a hőfokszabályzót, 4-es ventillátorral tudok valami enyhülést elérni? Városi, rövid útról van szó, kb. 15 perces. A beömlő levegő hűvöske, de nem mellbevágóan hideg. Dideregni pedig egész biztosan nem tudnék, még így maximum hűtésre csavarva, akkor sem, a a benti levegőt áramoltatom vissza. Ennél sokkal erősebb hűtésre számítottam. Azt hallottam, hogy ha maximumra állítok mindent, akkor hideg lesz - hát erről szó sincs. Hibás a klíma, vagy ez így jó? (Feltettem a kérdést a klíma topicban is, de hátha itt előbb sikerül választ kapni, esetleg itt nagyobb a forgalom). :?: :!: :lol: Bocs, de nem írtad, hogy megnyomtad volna a klíma be gombod és a beépített led narancs fényben világít?! Mégegyszer bocs , ha lame-nak gondollak, de nem írtad. Ha mégis be van nyomva és világít a led és 4-esen megy a venti és max hidegre van állítva, akkor mennie kell! Nálam 5 perc és nagykabát kell. A venti fokozat csak gyorsítja a folyamatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 a kérdés már körül lett járva a klímás topikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 halihó mindnekinek ....... felétek is ilyen idióta időjárás van ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 halihó mindnekinek ....... felétek is ilyen idióta időjárás van ? :lol: szió :wink: gratulálok a teszthez :lol: 8) itt nagy szél fúj, délelőtt még esett is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ilyen sokat tanultál, vagy mitől zúg a fejed? csak nem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts