Mc-elek Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 elek szerel :) : jah ATS fékrendszer van rajta ... a nyereg ,a betét .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 (edited) elek szerel :D : [ig]http://www.kephost.com/images4/2011/8/17/dpl1orwum7qaokrazjov_tn.jpg jah ATS fékrendszer van rajta ... a nyereg ,a betét .. Ezt a típusú bakolást biztosan nem köszönte meg az alsó műanyagozás. :) Módosítva Augusztus17, 2011 : uhuhu képpel nem idézünk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Ezt a típusú bakolást biztosan nem köszönte meg az alsó műanyagozás. :) az a szerencse hogy nem ér hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 az a szerencse hogy nem ér hozzá :D Akkor szakszerű volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 elek szerel :) : "http://www.kephost.com/view3.php?filename=dp/17/dpl1orwum7qaokrazjov_tn.jpg[/img jah ATS fékrendszer van rajta ... a nyereg ,a betét .. Frankó kis emelőd van. Gondolom nem egyszerű betuszkolni a csomagtartóba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Frankó kis emelőd van. Gondolom nem egyszerű betuszkolni a csomagtartóba! :D tudnád hogy gyorsul nyúl állásban :) baromi jók ezek a villany targik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 tudnád hogy gyorsul nyúl állásban :) baromi jók ezek a villany targik :D Stihl villany: nyúl 5-ben 18km/h az utazója :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Stihl villany: nyúl 5-ben 18km/h az utazója :) Az still, h nélkül, amit Te írtál az a cég motoros kaszákat, motorfűrészeket gyárt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Az still, h nélkül, amit Te írtál az a cég motoros kaszákat, motorfűrészeket gyárt. :D köszöntem. siettem :) Pontosan: Still RX 50-10, elektromos homlokvillás emelőtargonca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 köszöntem. siettem :D Pontosan: Still RX 50-10, elektromos homlokvillás emelőtargonca http://www.still.hu/uploads/pics/E_RX-50-1...ller_web_16.jpg ez az én autó emelőm :) : http://www.mascus.hu/Anyagmozgatas/Hasznal...0/8yjunmly.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 (edited) Ha már ilyen targoncás nap van: felénk a Linde-t favorizálják, én kétfélét is szoktam használni belőle, egy ilyet: (Linde E15 elektromos) meg egy ilyet: http://www.motokari.com/files/img_1816.jpg (Linde H16T, emmeg gázos) Nagyritkán előkerül egy Still is, de annak a típusára sem emlékszem, azt csak akkor használják ha a villanyos Linde szervizben vagy töltőn van. Módosítva Augusztus18, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Na ebből én sem fogok kimaradni, csak én a másik végletet képviselem! Mi cégünknél egy ilyen bulgár csoda van, csak ennél sokkal sz@rabb állapotban. Én nem emelném meg vele az astrát, de még egy üres raklapnak is gondolkodok. Mondjuk mi csak nagy ritkán használjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Ha már ilyen targoncás nap van: felénk a Linde-t favorizálják, én kétfélét is szoktam használni belőle, egy ilyet: http://www.forkliftaction.com/upload/news/4221-1.jpg (Linde E15 elektromos) meg egy ilyet: http://www.motokari.com/files/img_1816.jpg (Linde H16T, emmeg gázos) Nagyritkán előkerül egy Still is, de annak a típusára sem emlékszem, azt csak akkor használják ha a villanyos Linde szervizben vagy töltőn van. azt figyelted hogy a gázos hidegen mennyire nem akar menni ? :) a kocsiba nem véletlenül van 40fokos alsó limit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 ez az én autó emelőm :D : http://www.mascus.hu/Anyagmozgatas/Hasznal...0/8yjunmly.html És álnéven árulod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Vas, lemosva, szépen :D :) 1 2 3 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Vas, lemosva, szépen :D :) 1 2 3 4 szép vas :D felni nem eladó :D ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Gondolom sokak ismerik a discovery, hogyan készült című műsorát ... nah én is csináltam :D :D hogyan készül az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Gondolom sokak ismerik a discovery, hogyan készült című műsorát ... nah én is csináltam :D :D hogyan készül az :) A kérdés már csak annyi: sto eta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 A kérdés már csak annyi: sto eta? :D én ezt nem tudhatom... :) rajz ,megcsinálom,és ennyi.. hogy mire való passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Sziasztok! Vett már valaki üléshuzatot a vaterán tőle: huzatos_v Milyen a minőség, passzol, tartós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 A kérdés már csak annyi: sto eta? :) Hát még ezt sem tudod? Ez egy ND Leitung!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Hát még ezt sem tudod? Ez egy ND Leitung!! :) die Leitung: 1:vezetőség,2:(zene) vezénylet, (műsz./vill/ vezeték, vonal. leiten:vezet, irányít,igazgat,vezényel, terel. ND: fogalmam sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 használ vki közületek kint tartott autóhoz takaró ponyvát? milyen típus/márka ajánlott? sok helyen lehet arról olvasni, hogy ajánlott tiszta autóra tenni, mert összekarcolhatja a fényezést. ez mennyire vészes? azért gondolom nem kell minden takarás előtt lemosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 használ vki közületek kint tartott autóhoz takaró ponyvát? milyen típus/márka ajánlott? sok helyen lehet arról olvasni, hogy ajánlott tiszta autóra tenni, mert összekarcolhatja a fényezést. ez mennyire vészes? azért gondolom nem kell minden takarás előtt lemosni. Én egy jó fél évig használtam, amíg nem készült el a garázsom. Nincs már meg a papírja, de ha jól emlékszem nekem ilyen van, célnak megfelelt, nem is volt túl drága, de már nem is az a papírvékony izé ami a nagyáruházak legolcsóbb cimkéi alatt vannak. Valóban ajánlott tiszta autóra tenni, persze az enyém se volt mindig az, szerencsére nem fedeztem fel rajta ebből adódó karcokat, horzsolódásokat, de ha már egy kis szellő fújdogált elég szépen húzogatta a ponyvát rajta, és ha homok van alatta és úgy csiszolja az tuti, hogy nem tesz jót a fényezésnek. Amit még tapasztaltam, hogy télen ha maradt egy kis víz a kasznin itt-ott, akkor gyönyörűen rá tud fagyni, tehát vizesen nem ajánlott takargatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Én egy jó fél évig használtam, amíg nem készült el a garázsom. Nincs már meg a papírja, de ha jól emlékszem nekem ilyen van, célnak megfelelt, nem is volt túl drága, de már nem is az a papírvékony izé ami a nagyáruházak legolcsóbb cimkéi alatt vannak. Valóban ajánlott tiszta autóra tenni, persze az enyém se volt mindig az, szerencsére nem fedeztem fel rajta ebből adódó karcokat, horzsolódásokat, de ha már egy kis szellő fújdogált elég szépen húzogatta a ponyvát rajta, és ha homok van alatta és úgy csiszolja az tuti, hogy nem tesz jót a fényezésnek. Amit még tapasztaltam, hogy télen ha maradt egy kis víz a kasznin itt-ott, akkor gyönyörűen rá tud fagyni, tehát vizesen nem ajánlott takargatni. köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts