camaron Elküldve Augusztus8, 2011 Elküldve Augusztus8, 2011 Dobd fel ide a hirdetés linkjét. :D úgy látom nem megengedett :)
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Elküldve Augusztus8, 2011 de, megengedett, de az adás-vétel topikrészekbe, az eladó autók közé :) oda tedd fel :D
Korzika Elküldve Augusztus8, 2011 Elküldve Augusztus8, 2011 de, megengedett, de az adás-vétel topikrészekbe, az eladó autók közé :) oda tedd fel :D Jó az avatarod! :D (meg az aláírás is) :D
Mc-elek Elküldve Augusztus8, 2011 Elküldve Augusztus8, 2011 Mit csináltál már az avataroddal? :) tecccik mi :D
Vilmoskörte Elküldve Augusztus8, 2011 Elküldve Augusztus8, 2011 Szerintem sem strapabírási gondok vannak, inkább kényelmi. Az astra nem pályázásra lett tervezve. 130-nál már 4000-t forog, itt már azért van hangja. Meg lássuk be, ilyen tempónál már egy kicsit nehezebb uralni. Ha sokat pályáznék, inkább egy vectrát szereznék. A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :) Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is.
nagymag Elküldve Augusztus8, 2011 Elküldve Augusztus8, 2011 A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :D Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is. de miért signum és nem vectra? szerintem a veci minden képpen hasznosabb járgány. és egy GTS van olyan élvezetes mint egy szignum :) bár tény, hogy jobban néz ki.
szopcsi13 Elküldve Augusztus8, 2011 Elküldve Augusztus8, 2011 A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :) Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is. Bírja az attól függetlenül! Céges astrába 140e-t toltunk 3 év alatt, főleg pályán, nem kímélve. Egy "soronkívüli" meghibásodása volt: eltört a hátsó szélvédőmosó csöve.
Korzika Elküldve Augusztus8, 2011 Elküldve Augusztus8, 2011 Bírja az attól függetlenül! Céges astrába 140e-t toltunk 3 év alatt, főleg pályán, nem kímélve. Egy "soronkívüli" meghibásodása volt: eltört a hátsó szélvédőmosó csöve. Na ,jó reggelt! :)
Alex75 Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :D Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is. Miért lenne sok a 4000 fordulat? Nem dizel... :) Az enyém is 4000 körül forog 130-140 környékén, pedig nem bevásárlókocsi. :D De egy nagyobb utastér, nagyobb motorral mindenképp kényelmesebb. Esetleg egy ilyen. :D
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Ha valakit érdekel egy üléshuzat keressen meg,most találtam meg kb 2 éve takargatom,feleslegessé vált,kicsi pézé vihető...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Ha valakit érdekel egy üléshuzat keressen meg,most találtam meg kb 2 éve takargatom,feleslegessé vált,kicsi pézé vihető... Milyen színű?
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Milyen színű? középen kékes oldalt szürke,nincsen kiszakadva,meg kiégetve,egy mosás ráfér.....
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Nekünk is volt ilyen a Zafirán, semmi negatív dolog nem volt vele. Max annyi negatívumot tudok mondani, hogy ilyenben nincsen olyan kerékőr, mint a normál csavarból. Csak ilyen kupakot lehet rátenni. téves infó,van excenteres kerékőr is több típus is...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 középen kékes oldalt szürke,nincsen kiszakadva,meg kiégetve,egy mosás ráfér..... Köszi,nekem valami zöldhöz passzoló kellene. Ezért rossz a zöld autó,ritkán lehet venni hozzá illő huzatot! :)
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Köszi,nekem valami zöldhöz passzoló kellene. Ezért rossz a zöld autó,ritkán lehet venni hozzá illő huzatot! :) nekem is zöldben volt,még a régiben,nem volt gáz,én sem kaptam annó zöldet....ami meg volt,az gáz volt annyiért....
Stofl Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 nekem is zöldben volt,még a régiben,nem volt gáz,én sem kaptam annó zöldet....ami meg volt,az gáz volt annyiért.... Szia! Engem érdekelnének a részletek, képek is kérnék ha lehet! :) Milyen minőség? Méretpontos? 5 fejtámlás? könyöklős hátul? Mennyiért kínálod?
Rolnadgsx Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Sziasztok! Van egy 1.4 G astram x14 es motor kóddal és olyan problémám van hogy ha dombnak megyek vagy ahol erőlködik az autó ki villan a kontroll lámpám. De ha megállok gyújtást le veszem vissza adom akkor addig megint jó amíg nem megyek dombnak. Mi lehet a probléma ? Előre is köszi!
imy Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Sziasztok! Van egy 1.4 G astram x14 es motor kóddal és olyan problémám van hogy ha dombnak megyek vagy ahol erőlködik az autó ki villan a kontroll lámpám. De ha megállok gyújtást le veszem vissza adom akkor addig megint jó amíg nem megyek dombnak. Mi lehet a probléma ? Előre is köszi! Kellene a híbakód, villogtasd ki.
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 és még mindig nem jó elek koma ?? :) ?D Tegnap este még úgy nézett ki nálam az avatarod,hogy a régi kép az autóval,csak oldalról összenyomva ,olyan volt mint egy Wagon R+,azért írtam. De mostmár itt is jó öreg Mekk Elek látható! :D
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Sziasztok! Van egy 1.4 G astram x14 es motor kóddal és olyan problémám van hogy ha dombnak megyek vagy ahol erőlködik az autó ki villan a kontroll lámpám. De ha megállok gyújtást le veszem vissza adom akkor addig megint jó amíg nem megyek dombnak. Mi lehet a probléma ? Előre is köszi! AGR gyanús nem?
szopcsi13 Elküldve Augusztus9, 2011 Elküldve Augusztus9, 2011 Tegnap este még úgy nézett ki nálam az avatarod,hogy a régi kép az autóval,csak oldalról összenyomva ,olyan volt mint egy Wagon R+,azért írtam. De mostmár itt is jó öreg Mekk Elek látható! :) Nálam még most is olyan. Sőt, az Uhuhu-é is. Biztos együtt alkottak valamit! :D
Rolnadgsx Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 AGR gyanús nem? Cserélve lett bent elvileg előző tulaj azt mondta meg a szonda is jövőhéten viszem fel szerelőhöz rá dugjuk majd gépre
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 jaj de szeretem az ilyen feladatokat :) :
Recommended Posts