camaron Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Dobd fel ide a hirdetés linkjét. :D úgy látom nem megengedett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 de, megengedett, de az adás-vétel topikrészekbe, az eladó autók közé :) oda tedd fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 de, megengedett, de az adás-vétel topikrészekbe, az eladó autók közé :) oda tedd fel :D Jó az avatarod! :D (meg az aláírás is) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 csak hogy stílszerű legyek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Mit csináltál már az avataroddal? :) tecccik mi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 tecccik mi :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Szerintem sem strapabírási gondok vannak, inkább kényelmi. Az astra nem pályázásra lett tervezve. 130-nál már 4000-t forog, itt már azért van hangja. Meg lássuk be, ilyen tempónál már egy kicsit nehezebb uralni. Ha sokat pályáznék, inkább egy vectrát szereznék. A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :) Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :D Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is. de miért signum és nem vectra? szerintem a veci minden képpen hasznosabb járgány. és egy GTS van olyan élvezetes mint egy szignum :) bár tény, hogy jobban néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :) Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is. Bírja az attól függetlenül! Céges astrába 140e-t toltunk 3 év alatt, főleg pályán, nem kímélve. Egy "soronkívüli" meghibásodása volt: eltört a hátsó szélvédőmosó csöve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Bírja az attól függetlenül! Céges astrába 140e-t toltunk 3 év alatt, főleg pályán, nem kímélve. Egy "soronkívüli" meghibásodása volt: eltört a hátsó szélvédőmosó csöve. Na ,jó reggelt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 A Signumra sokan mindják, hogy Vectra :D Nekem nagyon bejön, ha csere lesz, akkor ez lesz az elsődleges célpont. A mostani motornak szerintem sok lesz a tartós 4-5e közötti fordulat, valóban nem erre vannak ezek tervezve. De majd kiderül ez is. Miért lenne sok a 4000 fordulat? Nem dizel... :) Az enyém is 4000 körül forog 130-140 környékén, pedig nem bevásárlókocsi. :D De egy nagyobb utastér, nagyobb motorral mindenképp kényelmesebb. Esetleg egy ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Ha valakit érdekel egy üléshuzat keressen meg,most találtam meg kb 2 éve takargatom,feleslegessé vált,kicsi pézé vihető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Ha valakit érdekel egy üléshuzat keressen meg,most találtam meg kb 2 éve takargatom,feleslegessé vált,kicsi pézé vihető... Milyen színű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Milyen színű? középen kékes oldalt szürke,nincsen kiszakadva,meg kiégetve,egy mosás ráfér..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Nekünk is volt ilyen a Zafirán, semmi negatív dolog nem volt vele. Max annyi negatívumot tudok mondani, hogy ilyenben nincsen olyan kerékőr, mint a normál csavarból. Csak ilyen kupakot lehet rátenni. téves infó,van excenteres kerékőr is több típus is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 középen kékes oldalt szürke,nincsen kiszakadva,meg kiégetve,egy mosás ráfér..... Köszi,nekem valami zöldhöz passzoló kellene. Ezért rossz a zöld autó,ritkán lehet venni hozzá illő huzatot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Köszi,nekem valami zöldhöz passzoló kellene. Ezért rossz a zöld autó,ritkán lehet venni hozzá illő huzatot! :) nekem is zöldben volt,még a régiben,nem volt gáz,én sem kaptam annó zöldet....ami meg volt,az gáz volt annyiért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 nekem is zöldben volt,még a régiben,nem volt gáz,én sem kaptam annó zöldet....ami meg volt,az gáz volt annyiért.... Szia! Engem érdekelnének a részletek, képek is kérnék ha lehet! :) Milyen minőség? Méretpontos? 5 fejtámlás? könyöklős hátul? Mennyiért kínálod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolnadgsx Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Sziasztok! Van egy 1.4 G astram x14 es motor kóddal és olyan problémám van hogy ha dombnak megyek vagy ahol erőlködik az autó ki villan a kontroll lámpám. De ha megállok gyújtást le veszem vissza adom akkor addig megint jó amíg nem megyek dombnak. Mi lehet a probléma ? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Sziasztok! Van egy 1.4 G astram x14 es motor kóddal és olyan problémám van hogy ha dombnak megyek vagy ahol erőlködik az autó ki villan a kontroll lámpám. De ha megállok gyújtást le veszem vissza adom akkor addig megint jó amíg nem megyek dombnak. Mi lehet a probléma ? Előre is köszi! Kellene a híbakód, villogtasd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 és még mindig nem jó elek koma ?? :) ?D Tegnap este még úgy nézett ki nálam az avatarod,hogy a régi kép az autóval,csak oldalról összenyomva ,olyan volt mint egy Wagon R+,azért írtam. De mostmár itt is jó öreg Mekk Elek látható! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Sziasztok! Van egy 1.4 G astram x14 es motor kóddal és olyan problémám van hogy ha dombnak megyek vagy ahol erőlködik az autó ki villan a kontroll lámpám. De ha megállok gyújtást le veszem vissza adom akkor addig megint jó amíg nem megyek dombnak. Mi lehet a probléma ? Előre is köszi! AGR gyanús nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Tegnap este még úgy nézett ki nálam az avatarod,hogy a régi kép az autóval,csak oldalról összenyomva ,olyan volt mint egy Wagon R+,azért írtam. De mostmár itt is jó öreg Mekk Elek látható! :) Nálam még most is olyan. Sőt, az Uhuhu-é is. Biztos együtt alkottak valamit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolnadgsx Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 AGR gyanús nem? Cserélve lett bent elvileg előző tulaj azt mondta meg a szonda is jövőhéten viszem fel szerelőhöz rá dugjuk majd gépre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 jaj de szeretem az ilyen feladatokat :) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts