Mc-elek Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 :) Nem is én voltam! nem hát :D inkább vedd meg a szíjat :D kicsit hosszú ,maradhat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 van valaki kecskemétről? szerk: már nem érdekes. megvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 A z14xep motorú 5 ajtós Astra mennyira bírja tartósan a hosszú utazásokat? Néhány hónapon belül elhagyom az országot és havi 4-5 ezer km legalább lesz benne a hazalátogatásokkal, utazásokkal együtt. A verda 3 éves lesz, most 24,3e km van benne. Mit gondoltok erről, maradjon vagy kezdjek el nézegetni valami combosabb autót 1-2 év múlva? Utálom a dízelt, de egy ilyesmi azért ketyeghetne alattam: http://totalcar.hu/tesztek/signum3tdv6/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 A z14xep motorú 5 ajtós Astra mennyira bírja tartósan a hosszú utazásokat? Néhány hónapon belül elhagyom az országot és havi 4-5 ezer km legalább lesz benne a hazalátogatásokkal, utazásokkal együtt. A verda 3 éves lesz, most 24,3e km van benne. Mit gondoltok erről, maradjon vagy kezdjek el nézegetni valami combosabb autót 1-2 év múlva? Utálom a dízelt, de egy ilyesmi azért ketyeghetne alattam: http://totalcar.hu/tesztek/signum3tdv6/ Miért nem bírná? Autopálya tempó a legnagyobb azaz 130 azt meg viszi minden körülmény között pályán. Igaz nem egy erőgép, de elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Sziasztok. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb első dísztárcsámon egy jó erős karcolás látható. Elgondolkodtam, hogy ez rajta volt? Majd jött a következő sérülés a jobb első sárvédő ív lámpához közeli részén. Valami fekete csík mellette a fényezésen három karc. Nem voltam ideges minek. Elindultunk rokonlátogatóba, majd mikor megérkeztünk akkor mondom magamban, hogy nézd át a kocsit jobban. Na akkor jött még egy kis meglepi. Az első lökhárító sarkán vagy 5 fekete koszolódás. Gondolkodtam mi lehet, majd rájöttem, hogy valaki biciklivel sikeresen meghúzta az autómat. A lökhárítón a gumi recéi hagytak nyomot ami lejön. A sárvédő íven a fekete csík a kormány markolat gumijáról maradt. A fényezésen esett sérülést meg valószínű a fék kar okozhatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Sziasztok. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb első dísztárcsámon egy jó erős karcolás látható. Elgondolkodtam, hogy ez rajta volt? Majd jött a következő sérülés a jobb első sárvédő ív lámpához közeli részén. Valami fekete csík mellette a fényezésen három karc. Nem voltam ideges minek. Elindultunk rokonlátogatóba, majd mikor megérkeztünk akkor mondom magamban, hogy nézd át a kocsit jobban. Na akkor jött még egy kis meglepi. Az első lökhárító sarkán vagy 5 fekete koszolódás. Gondolkodtam mi lehet, majd rájöttem, hogy valaki biciklivel sikeresen meghúzta az autómat. A lökhárítón a gumi recéi hagytak nyomot ami lejön. A sárvédő íven a fekete csík a kormány markolat gumijáról maradt. A fényezésen esett sérülést meg valószínű a fék kar okozhatta. Én minden mosás alkalmával fedezek fel valami újat. :) Szerintem többnyire a hipermarketek zsúfolt parkolójában keletkeznek. Elkerülhetetlen, pedig nálam nem szempont, hogy közel álljak a bejárathoz, inkább elmegyek a parkoló végére, ahol viszonylag kevesen vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 sziasztok segítséget szeretnék kérni valaki jártas az ebayen ezt kellene megrendelni privátban a többit megbeszélhetnénk köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 ha akarod én megrendelem neked, jó neked úgy, hogy vagy budaörsre, vagy szentendrére eljössz érte.. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Sziasztok. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb első dísztárcsámon egy jó erős karcolás látható. Elgondolkodtam, hogy ez rajta volt? Majd jött a következő sérülés a jobb első sárvédő ív lámpához közeli részén. Valami fekete csík mellette a fényezésen három karc. Nem voltam ideges minek. Elindultunk rokonlátogatóba, majd mikor megérkeztünk akkor mondom magamban, hogy nézd át a kocsit jobban. Na akkor jött még egy kis meglepi. Az első lökhárító sarkán vagy 5 fekete koszolódás. Gondolkodtam mi lehet, majd rájöttem, hogy valaki biciklivel sikeresen meghúzta az autómat. A lökhárítón a gumi recéi hagytak nyomot ami lejön. A sárvédő íven a fekete csík a kormány markolat gumijáról maradt. A fényezésen esett sérülést meg valószínű a fék kar okozhatta. Hű, ez nagyon gáz. És mi van a biciklissel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Sziasztok. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb első dísztárcsámon egy jó erős karcolás látható. Elgondolkodtam, hogy ez rajta volt? Hű, ez nagyon gáz. És mi van a biciklissel? :D Francért kell annyit inni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Hol történt ez? Jah, Nógrádban... Akkor nem én voltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Hol történt ez? Jah, Nógrádban... Akkor nem én voltam... :) Miért téged meg biciklizés közben elütött egy piros G Astra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Miért téged meg biciklizés közben elütött egy piros G Astra? :D már megint ezek a piros astások :D :D bezzeg a zöldek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Miért téged meg biciklizés közben elütött egy piros G Astra? :) Hát néha már azon sem lepődnék meg. Szombat reggel úgy éreztem magam, mint akit nem egy g astra, inkább egy úthenger ütött el! De nyugi nem biciklizek részegen, meg józanon se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 De nyugi nem biciklizek részegen Ja,már az is sokba kerülhet..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 ha akarod én megrendelem neked, jó neked úgy, hogy vagy budaörsre, vagy szentendrére eljössz érte.. .. megfelel köszönöm széthullott ma hazafelé nyaralásból a jobb hátsó, ezzel eddig nem volt bajom. a másik már javított és semmi baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 megfelel köszönöm széthullott ma hazafelé nyaralásból a jobb hátsó, ezzel eddig nem volt bajom. a másik már javított és semmi baja akkor mehet? 15 dollár kb 3.000 Ft paypallal kifizetem, te átutalod nekem és ha megjött akkor értekezünk, és átadom a csomagot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A z14xep motorú 5 ajtós Astra mennyira bírja tartósan a hosszú utazásokat? Néhány hónapon belül elhagyom az országot és havi 4-5 ezer km legalább lesz benne a hazalátogatásokkal, utazásokkal együtt. A verda 3 éves lesz, most 24,3e km van benne. Mit gondoltok erről, maradjon vagy kezdjek el nézegetni valami combosabb autót 1-2 év múlva? Utálom a dízelt, de egy ilyesmi azért ketyeghetne alattam: http://totalcar.hu/tesztek/signum3tdv6/ Németországon kivül sehol nem használhatnád ki a többlet teljesiményt, 130-140-hez meg bőségesen elég az a 90 paci is. Valamint ez a modern dizel kissé zsákbamacska... Ha már mindenképp költségbe akarod verni magad, akkor inkább egy nagyobb benzines. Szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A z14xep motorú 5 ajtós Astra mennyira bírja tartósan a hosszú utazásokat? Néhány hónapon belül elhagyom az országot és havi 4-5 ezer km legalább lesz benne a hazalátogatásokkal, utazásokkal együtt. A verda 3 éves lesz, most 24,3e km van benne. Mit gondoltok erről, maradjon vagy kezdjek el nézegetni valami combosabb autót 1-2 év múlva? Utálom a dízelt, de egy ilyesmi azért ketyeghetne alattam: http://totalcar.hu/tesztek/signum3tdv6/ Szerintem sem strapabírási gondok vannak, inkább kényelmi. Az astra nem pályázásra lett tervezve. 130-nál már 4000-t forog, itt már azért van hangja. Meg lássuk be, ilyen tempónál már egy kicsit nehezebb uralni. Ha sokat pályáznék, inkább egy vectrát szereznék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 rendben 10-11 el utalom. akkor csurran cseppen a many. köszönöm a segítséget. pü ben küld el légyszíves a számlaszámot Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 rendben 10-11 el utalom. akkor csurran cseppen a many. köszönöm a segítséget. pü ben küld el légyszíves a számlaszámot emailcímet please leütöttem 2.919. Ft. kifizettem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Igen, 4000rpm-nél van a nyomatékcsúcs link Áthoztam ide. Igen, csak nekem furcsán nagyot rúg hirtelen 3500-tól. :) Persze amennyire az 1.4-es rúghat. A grafikon szerint pedig fokozatosabban kellene emelkednie. Ezért gondoltam, hogy van valami technikai, vezérlési oka a dolognak. De lehet csak egyszerűen így érződik. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 még annyi hogy az xep 5600nál adja le a 66kw-ot az xe 6000nél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 off C Corsa vételét nem tervezi senki? ha tudtok vkit, szóljatok köszi :) on Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 off C Corsa vételét nem tervezi senki? ha tudtok vkit, szóljatok köszi :) on Dobd fel ide a hirdetés linkjét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts