Korzika Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 én tegnap este voltam fent,akkor még semmi nem volt.. de a márkatárs meg tíz után írt ,ezért nem tudtam róla. A jelenlévőkre nem vonatkozik..... :D De tényleg bosszantó azért,nem? Én meg meghírdettem a rossz fűnyírót,azt is elvitték tegnap este fél 11-kor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 A jelenlévőkre nem vonatkozik..... :D De tényleg bosszantó azért,nem? Én meg meghírdettem a rossz fűnyírót,azt is elvitték tegnap este fél 11-kor! :) :D látod mindent el lehet adni.. ha nem kell senkinek a rádió akkor megmarad .. ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 :D látod mindent el lehet adni.. ha nem kell senkinek a rádió akkor megmarad .. ennyi :lol: csimpifon79 ???? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 csimpifon79 ???? :) :D :D méghozzá ritmikus :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Helló CarTársak! :-) Eljöttünk nénikémhez Parádra Budáról, ez egy jó alkalom volt a "Kisasszony" megfagyiztatására. Kb. 15 percig mentünk a szrtádán négyesben olyan 4500-5000 közötti fordulaton, lehet, hogy benyelt egy kisebb adag benyát, de nem mondom, hogy nem volt élvezetes rugdosni. Aztán úgy belejöttem a hajtásba (immár ötödikben), hogy az asszony szólt. Gyöngyös tessék lemenni. ha nem szól, Nyíregyházán kötünk ki. :-D A kisasszony most dorombol, mint egy elégedett cica. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok, amikor a kivillogtatásról beszéltek akkor a motor ikon villog vagy a kis autó a villáskulccsal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 X16XEL kapcsolási rajz,ha valaki el tud menni rajta!(én csak akkor ,ha leteszem a földre!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok, amikor a kivillogtatásról beszéltek akkor a motor ikon villog vagy a kis autó a villáskulccsal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 X16XEL kapcsolási rajz,ha valaki el tud menni rajta!(én csak akkor ,ha leteszem a földre!) :) http://www.skandiasauna.de/opel/astra/F/Plan/0100.jpg mi a kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuti Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok ! Új vagyok itt. 6 éves Astra G 1.4 Twinportunk van.Nekünk is időnkén kigyullad a kis villáskulcs, s az autó visszahőköl. A teljesítménye pedig csökken. Állítólag az AGR szeleppel lehet probléma. Tudnátok-e olyan szerelőt ajánlani Bp. és Vác környékén, aki profi az Opelek terén, s szombati napon is vállal szerelést? Ugyanis csak 1 napra tud a párom haza jönni külföldről a kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Uhuhu!!! rakd be lécci a gyikbe a vissza hívásos listát v.tengelyre. meg valami szöveget vakarjál hozzá :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2011 megnyitottam, csináld csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Kicseréltem ma a az autó hátsó lengéscsillapítóit. Már voltam mérésen, tudtam milyen rosszak. De hogy milyen könnyen összenyomhatóak voltak a régiek az újakhoz képest, hát ledöbbentem. Viszont elakadtam a kutyacsontok cseréjénél, mert azt is kellene. Az alsó felénél nem lehet semmilyen kulcsal erőt kifejteni, nincs hely. Aki cserélte már, hogy csinálta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 megnyitottam, csináld csak :) megvagyok főni :D beleraktam az utolsóba ,ha gondolod szerkeszd meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 El van törve az elemtartó forrasztása, a záró gomb felőli. Mikor nyitod nem érintkezik, de záráskor összenyomod. Lehet valahogyan ezt a hibát házilag javítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Lehet valahogyan ezt a hibát házilag javítani? Lehet, egy forrasztó kell hozzá, meg egy biztos kéz. Elég szar hozzáférni, de megoldható. Vigyázni kell, nehogy megégjen a panel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Lehet, egy forrasztó kell hozzá, meg egy biztos kéz. Elég szar hozzáférni, de megoldható. Vigyázni kell, nehogy megégjen a panel. Biztosan az kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Nekem nem. A két piros közötti. Igaz, nem villanypedálos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Miért? Így túl erős? :D neeem akkor gazdaságos lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 az megvolt az a hír hogy az ország legidősebb autóoktatója 87 éves? És milyen autója ? G astra, mert tudja mi a jó.. aszongyák hogy 4M km vezettet ,gondolom nem a g-vel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 az megvolt az a hír hogy az ország legidősebb autóoktatója 87 éves? És milyen autója ? G astra, mert tudja mi a jó.. aszongyák hogy 4M km vezettet ,gondolom nem a g-vel :) Én is láttam, zöld színű, manuális visszapillantó állítású, semmi extra, valami fapados verzió lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Én is láttam, zöld színű, ..... lehet hogy korzi az :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 korzi a vaterán nekem ilyet ír: "Van egy használt disznóperzselőm arra nem cserélnéd el? - tolali69 " ez kész ez a csávó :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 korzi a vaterán nekem ilyet ír: "Van egy használt disznóperzselőm arra nem cserélnéd el? - tolali69 " ez kész ez a csávó :) :D :D Nem is én voltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts