Fecso Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 Köszönöm a választ! Akkor már ezt is tudom.Jelentős a különbség, vagy elmenne ennek ellenére felesben? Eléggé észrevehető, de gyárit nehéz olyat találni, ami passzol a másik oldallal, elhasználódás miatt.
Stofl Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 Eléggé észrevehető, de gyárit nehéz olyat találni, ami passzol a másik oldallal, elhasználódás miatt. Köszi, akkor erre még alszok egy párat. :)
nundee Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 ahogy ígértem :) a kép : Szia! Jól látom, hogy már ki is cserélted? Mibe fájt és mennyire volt macerás? Köszi!
szopcsi13 Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 ahogy ígértem :D a kép : Ezt én is letörtem a tesóméról. :) Most meg van taknyolva. Honnan lehet ilyet szerezni? Mert ahova én járok, ott nem tudnak róla.
nagymag Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a mozgókúpos csavarokról? olvasgattam róla és összességében nem nagyon találtam negatív tapasztalatokat. bevallom én kicsit szkeptikusan állok hozzá. nem nagyon szeretem az ilyen sufni szerű megoldásokat. csak azért kérdezem, mert 5x112-es felniből sokkal nagyobb a választék mint 5x110ből. szóval minden hozzászólást szívesen fogadnék. köszönöm!
tgabika76 Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Egész nyugodtan használhatod, nem te leszel az első. Inkább ez, mint az átfúrkált felni (mert olyat is láttunk már :) )
camaron Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Egész nyugodtan használhatod, nem te leszel az első. Inkább ez, mint az átfúrkált felni (mert olyat is láttunk már :) ) Nekünk is volt ilyen a Zafirán, semmi negatív dolog nem volt vele. Max annyi negatívumot tudok mondani, hogy ilyenben nincsen olyan kerékőr, mint a normál csavarból. Csak ilyen kupakot lehet rátenni.
uhuhu Elküldve Július29, 2011 Szerző Elküldve Július29, 2011 azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a mozgókúpos csavarokról? olvasgattam róla és összességében nem nagyon találtam negatív tapasztalatokat. bevallom én kicsit szkeptikusan állok hozzá. nem nagyon szeretem az ilyen sufni szerű megoldásokat. csak azért kérdezem, mert 5x112-es felniből sokkal nagyobb a választék mint 5x110ből. szóval minden hozzászólást szívesen fogadnék. köszönöm! én is használtam.... csináld :) de csak minőségi csavarokkal....
Stofl Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Sziasztok! Régebben téma volt, hogy a külföldről hozott Caravan-ok csomagtartóján van csak díszléc alul többnyire, ha jól emlékszem. Tegnap láttam egy eredetileg magyar Astrát amin szintén volt. Na csak gondoltam megírom. :)
julien Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Google fordítóba hallgassátok meg angolul. Autó indítózás. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv gy
Stofl Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Google fordítóba hallgassátok meg angolul. Autó indítózás. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv gy Nagyon állat! :)
AtiZafi Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Nagyon állat! :) a "ggggggggggggggggggggggggg" gyorsabban teker :-)
Mc-elek Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Szia! Jól látom, hogy már ki is cserélted? Mibe fájt és mennyire volt macerás? Köszi! nekem gyárilag ilyen volt... 3-4 e a csöcs könnyű meló :)
egyhapsi Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Vásárolnom kellene új féktárcsákat betéttel egyetemben. Hol kapnám a legolcsóbban Pesten, persze jó minőségben ? Milyet javasoltok ? Azért kérdezem, hátha valaki épp túlesett ezen a projekten mostanság és tud árakat.
Stofl Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Vásárolnom kellene új féktárcsákat betéttel egyetemben. Hol kapnám a legolcsóbban Pesten, persze jó minőségben ? Milyet javasoltok ? Azért kérdezem, hátha valaki épp túlesett ezen a projekten mostanság és tud árakat. Szia! Szerviz 4+ ban 40.000 Ft (Z14XE) munkadíjjal együtt 2 tárcsa + fékbetétek. Szerintem jó ár nagyon.
palicska Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete?
Mc-elek Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 http://hvg.hu/cegauto/20110727_teszt_opel_ampera
Korzika Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete? Merül az elem?
szopcsi13 Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete? El van törve az elemtartó forrasztása, a záró gomb felőli. Mikor nyitod nem érintkezik, de záráskor összenyomod.
Korzika Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Nem :D Nem voltam mostanában vaterán... :) Ez azért furi! :D Most vennénk a gyereknek egy bicajt vaterán,többen is írtunk már az eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja akkor,ha utána rá se néz a hírdetésre!
szopcsi13 Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Ez azért furi! :) Most vennénk a gyereknek egy bicajt vaterán,többen is írtunk már az eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja akkor,ha utána rá se néz a hírdetésre! Nem is igazán akarja eladni.
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Ez azért furi! :) Most vennénk a gyereknek egy bicajt vaterán,többen is írtunk már az eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja akkor,ha utána rá se néz a hírdetésre! lehet hogy nyaral?? :D én tegnap este voltam fent,akkor még semmi nem volt.. de a márkatárs meg tíz után írt ,ezért nem tudtam róla.
Recommended Posts