Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszönöm a választ! Akkor már ezt is tudom.Jelentős a különbség, vagy elmenne ennek ellenére felesben?

Eléggé észrevehető, de gyárit nehéz olyat találni, ami passzol a másik oldallal, elhasználódás miatt.

Elküldve
Eléggé észrevehető, de gyárit nehéz olyat találni, ami passzol a másik oldallal, elhasználódás miatt.

Köszi, akkor erre még alszok egy párat. :)

Elküldve

azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a mozgókúpos csavarokról?

olvasgattam róla és összességében nem nagyon találtam negatív tapasztalatokat.

bevallom én kicsit szkeptikusan állok hozzá. nem nagyon szeretem az ilyen sufni szerű megoldásokat.

csak azért kérdezem, mert 5x112-es felniből sokkal nagyobb a választék mint 5x110ből.

szóval minden hozzászólást szívesen fogadnék.

köszönöm!

Elküldve
Egész nyugodtan használhatod, nem te leszel az első.

Inkább ez, mint az átfúrkált felni (mert olyat is láttunk már :) )

Nekünk is volt ilyen a Zafirán, semmi negatív dolog nem volt vele. Max annyi negatívumot tudok mondani, hogy ilyenben nincsen olyan kerékőr, mint a normál csavarból. Csak ilyen kupakot lehet rátenni.

Elküldve
azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a mozgókúpos csavarokról?

olvasgattam róla és összességében nem nagyon találtam negatív tapasztalatokat.

bevallom én kicsit szkeptikusan állok hozzá. nem nagyon szeretem az ilyen sufni szerű megoldásokat.

csak azért kérdezem, mert 5x112-es felniből sokkal nagyobb a választék mint 5x110ből.

szóval minden hozzászólást szívesen fogadnék.

köszönöm!

én is használtam....

csináld :)

de csak minőségi csavarokkal....

Elküldve

Sziasztok! Régebben téma volt, hogy a külföldről hozott Caravan-ok csomagtartóján van csak díszléc alul többnyire, ha jól emlékszem.

Tegnap láttam egy eredetileg magyar Astrát amin szintén volt. Na csak gondoltam megírom. :)

Elküldve
Szia!

Jól látom, hogy már ki is cserélted? Mibe fájt és mennyire volt macerás?

Köszi!

nekem gyárilag ilyen volt...

3-4 e a csöcs

könnyű meló :)

Elküldve

Vásárolnom kellene új féktárcsákat betéttel egyetemben.

Hol kapnám a legolcsóbban Pesten, persze jó minőségben ?

Milyet javasoltok ?

Azért kérdezem, hátha valaki épp túlesett ezen a projekten mostanság és tud árakat.

Elküldve
Vásárolnom kellene új féktárcsákat betéttel egyetemben.

Hol kapnám a legolcsóbban Pesten, persze jó minőségben ?

Milyet javasoltok ?

Azért kérdezem, hátha valaki épp túlesett ezen a projekten mostanság és tud árakat.

Szia! Szerviz 4+ ban 40.000 Ft (Z14XE) munkadíjjal együtt 2 tárcsa + fékbetétek. Szerintem jó ár nagyon.

Elküldve
Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete?

Merül az elem?

Elküldve
Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete?

El van törve az elemtartó forrasztása, a záró gomb felőli.

Mikor nyitod nem érintkezik, de záráskor összenyomod.

Elküldve
Nem :D

Nem voltam mostanában vaterán... :)

Ez azért furi! :D

Most vennénk a gyereknek egy bicajt vaterán,többen is írtunk már az

eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja

akkor,ha utána rá se néz a hírdetésre!

Elküldve
Ez azért furi! :)

eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja

Nem is igazán akarja eladni.

Elküldve
Ez azért furi! :)

lehet hogy nyaral?? :D

én tegnap este voltam fent,akkor még semmi nem volt.. de a márkatárs meg tíz után írt ,ezért nem tudtam róla.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.