Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 merre voltál bulizni Jim ? Először egy kis Zöld Pardon, de ott hamar végeztünk, utána Alcatraz (jó volt a zene, jó volt a társaság, de barátom feleségének nem tetszett, úgyhogy negyed 3-kor átmentünk Ráday klubba). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Először egy kis Zöld Pardon, de ott hamar végeztünk, utána Alcatraz (jó volt a zene, jó volt a társaság, de barátom feleségének nem tetszett, úgyhogy negyed 3-kor átmentünk Ráday klubba). jó kis sor..bár nem vagyok oda a ZPért :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 jó kis sor..bár nem vagyok oda a ZPért :oops: Én is csak akkor megyek, ha valami jó konci van. Mondju PUF. Na most léptem, mert macit kell vásárolnom :oops: Csendet, rendet, fegyelmet!!! :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 szia 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 hello ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 megyek én is, sziasztok ! pusz-Nyusz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 megyek én is, sziasztok ! pusz-Nyusz :wink: puszó-muszó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Helló Telo! Látom ám, hogy itt vagy! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Helló Telo! Látom ám, hogy itt vagy! :wink: de má nem sokáig.... :roll: má itt sem vaok.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2005 akkó tessék menni elköszönni az elköszönő topika! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 akkó tessék menni elköszönni az elköszönő topika! :lol: először azt hittem, viccelsz, de most látom, télleg van ilyen topik... :lol: :lol: :lol: le vagyok maradva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 először azt hittem, viccelsz, de most látom, télleg van ilyen topik... :lol: :lol: :lol: le vagyok maradva Na ne má'! Télleg van ilyen??? :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2005 te hol fórumozol???? má vagy 1 hete köszöngetünk egymásnak :lol: a társalgóban található.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 te hol fórumozol???? má vagy 1 hete köszöngetünk egymásnak :lol: a társalgóban található.... Vazze' de pihentek vagytok!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 nem tudom.... :oops: mától??????? éljen, akkor mostmár Telo a vezérem is... :roll: 21-én kerültél át a fórumon, ezen "státuszba". Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 21-én kerültél át a fórumon, ezen "státuszba". 21-én???? akkor jól lemaradtam :roll: akkor erre pezsgőt bontunk. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 21-én???? akkor jól lemaradtam :roll: akkor erre pezsgőt bontunk. köszi Hellóka! Csak beugrottam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 szia. üdv, megvetted a macit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2005 milyen macit? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 A Misi macit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 milyen macit? :roll: bővebbet nem tudok, ő mondta megy mert macit kell vennie. nem engednek szabira pénteken, így lehet éjjel érkezem :lol: de megvárjatok ám :lol: nehogy kint rekedjek, mert már patizik mki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 szia. üdv, megvetted a macit? Igen! Sikerült találnom olyat, amilyet kerestem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 nem engednek szabira pénteken, így lehet éjjel érkezem de megvárjatok ám nehogy kint rekedjek, mert már patizik mki Szerintem célszerü, ha valakinek el kéred a telefonszámát, mert ha be van zárva a kapu könnyebben be tudsz jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Igen! Sikerült találnom olyat, amilyet kerestem :lol: Tetszik, aranyos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 nem engednek szabira pénteken, így lehet éjjel érkezem de megvárjatok ám nehogy kint rekedjek, mert már patizik mki Szerintem célszerü, ha valakinek el kéred a telefonszámát, mert ha be van zárva a kapu könnyebben be tudsz jönni. Én nem tudom mit jelent a patizik, de én olyat biztos nem csinálok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts