Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A következő verzé meg az lesz, hogy? Beverek neked 3-at 2 keményet, meg 1 lágyat, aztán fekszel, mint fácán a tálcán. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A következő verzé meg az lesz, hogy? Beverek neked 3-at 2 keményet, meg 1 lágyat, aztán fekszel, mint fácán a tálcán. :twisted: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 jéé Nyuszi ! te mióta vagy klubtag ? :oops: Jééé tényleg!!!!!! :wav: Alamuszi Nyuszink MOTE taggá ugrott :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :lol: :lol: :lol: Nyuszi, szerintem osszál ki mindenkit :lol: Teló, ilyen hamar feladod? :wink: Na, ne már! :wink: oké. számíthatsz rám. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jim ! Te meg miért nem voltál vasárnap a szlalomnál ? jó sok G Astrás volt.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 jéé Nyuszi ! te mióta vagy klubtag ? :oops: nem tudom.... :oops: mától??????? éljen, akkor mostmár Telo a vezérem is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 nem tudom.... :oops: mától??????? éljen, akkor mostmár Telo a vezérem is... :roll: :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jim ! Te meg miért nem voltál vasárnap a szlalomnál ? jó sok G Astrás volt.... :roll: Hááát, Ööööö, izééééé..... Nagyon hosszú volt a péntek éjjel.... :oops: Soltvadkertre se fogok tudni sajna lenézni :lol: , mert szombaton Pakson leszek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :wav: köszönöm , kedvesek vagytok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hááát, Ööööö, izééééé..... Nagyon hosszú volt a péntek éjjel.... :oops: Soltvadkertre se fogok tudni sajna lenézni :lol: , mert szombaton Pakson leszek.... igen, tudjuk sofőr leszel.ugye? de akkor nem fogunk találkozni sosem...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hááát, Ööööö, izééééé..... Nagyon hosszú volt a péntek éjjel.... :oops: a péntek éjjel vasárnap reggelig tartott ? :lol: :lol: :lol: Beléptünk a 200.oldalba.... :smt116 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 nem tudom.... :oops: mától??????? éljen, akkor mostmár Telo a vezérem is... :roll: Gelko, asszem itt ránk már nincs is szükség.... Behódolós!!! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Gelko, asszem itt ránk már nincs is szükség.... Behódolós!!! :lol: :wink: ennyit a női büszkeségről és egyenjogúságról.... :lol: én pedig még küzdöttem is érte :lol: nembaj inkább Telot meghívom majd egy sörre :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 igen, tudjuk sofőr leszel.ugye? de akkor nem fogunk találkozni sosem...... :lol: Dehogynem fogunk találkozni. Szervezel egy Debrecen-i talit és megyünk le. Az az igazság, hogy nem akarom nagyon besűríteni a hétvégém, mert a múltkorit sikerült és hááát nehezen hevertem ki :oops: Az meg, hogy nézne ki, ha szétcsúszott formámban találkoznánk... :lol: Igen, sofőr meg fotós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Gelko, asszem itt ránk már nincs is szükség.... Behódolós!!! :lol: :wink: hé!!!! csak szekción belül vezér, mindaddig míg saját szekciót nem nyitok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 ennyit a női büszkeségről és egyenjogúságról.... :lol: én pedig még küzdöttem is érte :lol: nembaj inkább Telot meghívom majd egy sörre :lol: :wink: áruló 8) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Az meg, hogy nézne ki, ha szétcsúszott formámban találkoznánk... :lol: az kb olyan lenne mint nekem vasárnap reggel a lurdynál... opeltomi ébresztett fel,mert a kocsiban kicsit elkényelmesedtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 a péntek éjjel vasárnap reggelig tartott ? :lol: :lol: :lol: Beléptünk a 200.oldalba.... :smt116 Hát igen. Kicsit sok volt a jäger, meg a koktélok. A végén már nem számoltam :oops: De csak kb. félévente csinálok ilyet, mert egyébként kocsival megyek bulizni, de most vittek. Ráadásul szombaton 10-re mehettem számítógépet szerelni bátyám főnökéhez. Lehet, hogy azóta kirúgták bátyámat? :roll: :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 áruló 8) :twisted: éééééééééénnnn ?????? olvass vissza édes csokinyuszim ! te hódoltál be...én párbajozni is képes lennék érted :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 merre voltál bulizni Jim ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Dehogynem fogunk találkozni. Szervezel egy Debrecen-i talit és megyünk le.megoldható :wink: Az meg, hogy nézne ki, ha szétcsúszott formámban találkoznánk... :lol: ne aggódj, én kész vagyok, alig élek, lehet oda sem érek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 hé!!!! csak szekción belül vezér, mindaddig míg saját szekciót nem nyitok :lol: :albino: - szexció! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 áruló 8) :twisted: Dehogy áruló, de az ilyen történetek mindig így végződnek. A srácok söröznek, a lányzó meg hoppon marad... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 éééééééééénnnn ?????? olvass vissza édes csokinyuszim ! te hódoltál be...én párbajozni is képes lennék érted :wink: :lol: jól va na, tudom én kedves, hogy értem mi mindenre vagy képes :wink: :oops: de én meg nem hódoltam be. ez csak a szekcióra vonatkozott :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 de én meg nem hódoltam be. ez csak a szekcióra vonatkozott :evil: na jóó elfogadom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts