nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Most parancsolom, hogy számolj el az eddigiekkel! :wink: vacsora közben? :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 vacsora közben? :oops: :wink: Nem hagyom magam befolyásolni.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nem hagyom magam befolyásolni.... :roll: befolyásolni?miért is? :lol: nem is tettem semmi rosszat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 befolyásolni?miért is? :lol: nem is tettem semmi rosszat :lol: Akkor miért akarsz vacsora közben elszámolni és kajával kiengesztelni, ha nincs is miért... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 És miért pirultál el, mikor megjelentem a színen? :roll: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Telo lő - Gól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Akkor miért akarsz vacsora közben elszámolni és kajával kiengesztelni, ha nincs is miért... :roll: :lol: hát, hát csak mert hiányoztál.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 És miért pirultál el, mikor megjelentem a színen? :roll: :lol: :lol: mert még mindig ilyen nagy hatással vagy rám... :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 hát, hát csak mert hiányoztál.... :roll: Ne hát-hátozz itt nekem! :lol: Ebből már nem mászol ki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Telo lő - Gól :lol: te kis csábító, most meg magamra hagysz? :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 te kis csábító, most meg magamra hagysz? :twisted: :wink: én sose hagylak magadra Nyuszikám ! Teloval majd megküzdünk... :smt027 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 én sose hagylak magadra Nyuszikám ! Teloval majd megküzdünk... :smt027 :wink: Nem kell küzdeni, viheted! Ilyen asszony nekem nem kell! :roll: :wink: Mentegetőzik itt, de én átlátok a szitán! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nem kell küzdeni, viheted! Ilyen asszony nekem nem kell! :roll: :wink: Mentegetőzik itt, de én átlátok a szitán! :wink: hát ez könnyen ment :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 hát ez könnyen ment :lol: Könnyen jön, könnyen megy.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 hát ez könnyen ment :lol: könnyen :lol: de jön még kutyára dér :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Könnyen jön, könnyen megy.... :roll: Ne beszélj igy a Nyuszimről, mert kihívlak egy párbajra :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 könnyen :lol: de jön még kutyára dér :!: vagy másik kutya :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Könnyen jön, könnyen megy.... :roll: na várj csak, fogsz te még sírni utánam.ma a kanapén alszol Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ne beszélj igy a Nyuszimről, mert kihívlak egy párbajra :twisted: :wink: :oops: :oops: puszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ne beszélj igy a Nyuszimről, mert kihívlak egy párbajra :twisted: :wink: Gyere ki a hóra, de ne csak egy szóra!!! :twisted: :twisted: Holnap virradóra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Gyere ki a hóra, de ne csak egy szóra!!! :twisted: :twisted: Holnap virradóra! vigyázzá mert véged lesz mint a Twin Peaks nek.... :twisted: gyere késsel de ne késs el.... :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 na ezért már megint kapni fogok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :lol: :lol: :lol: Nyuszi, szerintem osszál ki mindenkit :lol: Teló, ilyen hamar feladod? :wink: Na, ne már! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 jéé Nyuszi ! te mióta vagy klubtag ? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :lol: :lol: :lol: Nyuszi, szerintem osszál ki mindenkit :lol: Teló, ilyen hamar feladod? :wink: Na, ne már! :wink: piskóta a srác :lol: :lol: :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts