nagymag Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Azt tudtátok hogy a Classicnak az antennája is jóval kisebb mint a korábbi Astráknak? Én ma jöttem rá..... annál kisebb a légellenállás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 annál kisebb a légellenállás :D hát igen, de hogy van pofájuk ilyenen spórolni? 5 centivel rövidebb... ez mennyi pénzt jelent autónként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 hát igen, de hogy van pofájuk ilyenen spórolni? 5 centivel rövidebb... ez mennyi pénzt jelent autónként? 25 euro centet kb :icon4:, de biztosan megvan ennek is az oka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Azt tudtátok hogy a Classicnak az antennája is jóval kisebb mint a korábbi Astráknak? Én ma jöttem rá..... Nem nézik trolinak vagy villamosnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 25 euro centet kb :icon4:, de biztosan megvan ennek is az oka :D mindjárt töltök fel képet: na itt a kép A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Tök egyformák, csak a classic-é rövidebb.... ki érti ezt... és persze sokkal roszabbúl fogja ezért az adókat, hosszúval sokkal jobb a rádió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 mindjárt töltök fel képet: na itt a kép A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Tök egyformák, csak a classic-é rövidebb.... ki érti ezt... és persze sokkal roszabbúl fogja ezért az adókat, hosszúval sokkal jobb a rádió. így van előnyben aki egyáltalán nem hallgat rádiót. traffic info csak és ennyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Nálam is elvált kb. 5 cm hosszon,de eddig még nem tapasztaltam beázást! Nekem sem ázik be. :icon4: Tényleg rozsdás, de hogy azért állna el... Valamit akkor kitalálok, de odaragasztani nem akarom....kissé csúnya. :icon4: Meg a rozsda.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 mindjárt töltök fel képet: na itt a kép Tök egyformák, csak a classic-é rövidebb.... ki érti ezt... és persze sokkal roszabbúl fogja ezért az adókat, hosszúval sokkal jobb a rádió. :D Ez már röhely tényleg, hogy ezt is elspórolták. Össze kellene már gyűjteni, hogy mi mindent spóroltak ki belőle. :icon4: Egyet nem bánok, hogy Z14XEP motor ketyeg az enyimben. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 ma mentem egy ford focus kombival... 1.4 benzin... azt hittem be van húzva a kézifék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Nekem is eláll, penderedik, ahogy írtad, én kikentem szilikonnal, de ezek szerint nem sokat érek vele... amikor ki van száradva szedd ki a kesztyűtartót,és locsold slaggal,majd elválik,hogy hol ázik be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Szasztok! Skopjében vagyok, Macedóniában. Aki eddig szidta a Magyarországi közkekedésmorált, az gyorsan értékelje át a helyzetet. Ez itt a halál!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Én még akkor voltam Macedóniában amikor félni kellett hogy lelőnek. Úgyhogy nem a közlekedés jelentette a legnagyobb veszélyforrást, meg hát nem is igen értem rá azzal foglalkozni. Azóta javult a helyzet ezen a téren? Mármint már nem akarnak lelőni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Szasztok! Skopjében vagyok, Macedóniában. Aki eddig szidta a Magyarországi közkekedésmorált, az gyorsan értékelje át a helyzetet. Ez itt a halál!!! Jó pihenést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 mindjárt töltök fel képet: na itt a kép .... Tök egyformák, csak a classic-é rövidebb.... ki érti ezt... és persze sokkal roszabbúl fogja ezért az adókat, hosszúval sokkal jobb a rádió. Nem lehet, hogy valahogy a C corsa antenna került rá..........azok jöttek ki rövid antennával. Kici auto > kici antenna :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nem lehet, hogy valahogy a C corsa antenna került rá..........azok jöttek ki rövid antennával. Kici auto > kici antenna :-D 0 km óta nálunk van az autó. Mi nem cseréltünk antennát. Vagy a gyárban rakták rá, vagy a szalonban cserélték át, vagy valaki lelopta az eredetit, és csavart helyére egy rövidet. Vagy a Classicoknak rövidebb az antennájuk. Akinek Classicja van gyári antennával megírhatná, hogy az melyik változat! Hú, hirtelen nem tudtam mit írjak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Szasztok! Skopjében vagyok, Macedóniában. Aki eddig szidta a Magyarországi közkekedésmorált, az gyorsan értékelje át a helyzetet. Ez itt a halál!!! pont tegnap volt az újságban, hogy minden hatodik sofőr ittasan vezet. vigyázz az autódra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 0 km óta nálunk van az autó. Mi nem cseréltünk antennát. Vagy a gyárban rakták rá, vagy a szalonban cserélték át, vagy valaki lelopta az eredetit, és csavart helyére egy rövidet. Vagy a Classicoknak rövidebb az antennájuk. Akinek Classicja van gyári antennával megírhatná, hogy az melyik változat! Hú, hirtelen nem tudtam mit írjak.... Becsavart állapotban, a 'foglalattól' mérten 28cm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Becsavart állapotban, a 'foglalattól' mérten 28cm. Köszi! Kiszaladtam én is lemérni. Szülők Classicján 28cm, enyémen 41cm! Wow. Van ám spórolás.... Ne felejtsük akkor a listához hozzá írni tényleg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Becsavart állapotban, a 'foglalattól' mérten 28cm. Nekem 36cm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nekem 36cm. A Tieden is spóroltak, majd a classicokra jött a nagy spórolás, s a manager úr eladta magát, hogy mekkora sztár, antenánként spórol 20 eurocentet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Becsavart állapotban, a 'foglalattól' mérten 28cm. Köszi! Kiszaladtam én is lemérni. Szülők Classicján 28cm, enyémen 41cm! Wow. Van ám spórolás.... Ne felejtsük akkor a listához hozzá írni tényleg! :D Nekem 36cm. Sziasztok! Kedvet kaptam én is, és leszaladtam az első emeletről megmérni,nekem 40,5 cm hosszú,mármint az antennám a kocsin :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Sziasztok! Kedvet kaptam én is, és leszaladtam az első emeletről megmérni,nekem 40,5 cm hosszú,mármint az antennám a kocsin :D Az, az. Én kerekítettem. Gondoltam fél cenit ide-vagy oda.... Néztem most az utcán másik Classicot, azon is a 28-as volt..... Beszarás..... Azért ez még a hátsó ajtó kapcsolóknál is durvább.... Még jó hogy kormányt adtak az autóhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nekem 36cm. Autó tetejétől mérted, vagy az antenna lecsavarható részét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 A tegnap megjelent AUTO-MOTOR (15. szám) -ban van egy összehasonlítás egy Opel Astra G 1.2 És egy Seat Leon 1.4 a szereplő. Az astrát lehordják motor tekintetében a Seattal szemben (a SEAT is 75Le, de 110Nm helyett 128Nm-es nyomatéka van)... És érdekes hibákat írnak sztem, csak 2002-ig jelentkezik a beragadó kormányzár....illetve írták, hogy jelentős az olajfogyasztása... Érdemes elolvasni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Az, az. Én kerekítettem. Gondoltam fél cenit ide-vagy oda.... Néztem most az utcán másik Classicot, azon is a 28-as volt..... Beszarás..... Azért ez még a hátsó ajtó kapcsolóknál is durvább.... Még jó hogy kormányt adtak az autóhoz... Igen,és nem spórolták ki a pedálokat,mert akkor Frédi-Béni stílusban kellene menni az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts