nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 száraz kiégett aggyal ? de a tested gyönyörű fáradt lázban ég ? és kihez fogsz hozzábújni ? hááát, mivel te nem leszel csak reggel, hozzád nem tudok, majd csak reggel :lol: talán majd megszán vki :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 hááát, mivel te nem leszel csak reggel, hozzád nem tudok, majd csak reggel :lol: talán majd megszán vki :wink: 8) :toothy7: :oops: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 :toothy7: :oops: :oops: :oops: :oops: ennyire azért talán mégsem, vagy igen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ennyire azért talán mégsem, vagy igen :wink: ma én vagyok pirulós hangulatomban.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ma én vagyok pirulós hangulatomban.... :lol: akkor majd jobb ha a tűz közelébe ülünk, mert ha mkettőnkre egyszerre jön rá..... jobb ha bele sem gondolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 akkor majd jobb ha a tűz közelébe ülünk, mert ha mkettőnkre egyszerre jön rá..... jobb ha bele sem gondolok :lol: mésélj Nyuszi...hogy is van ez ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 mésélj Nyuszi...hogy is van ez ? :lol: egyszer volt, hol nem volt.... :lol: hát csak gondoltam ha a tűz közelébe ülünk, s pirulunk élőben is, ott nem látják, mert foghatjuk a tűzre :wink: ui:miről is kell mesélnem? :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 egyszer volt, hol nem volt.... :lol: hát csak gondoltam ha a tűz közelébe ülünk, s pirulunk élőben is, ott nem látják, mert foghatjuk a tűzre :wink: ui:miről is kell mesélnem? :lol: 8) én is erre gondoltam :lol: :lol: :lol: most mennem kell...lehet h még visszatérek :wink: jó munkát mindnekinek ! Puszi-Nyuszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Puszi-Nyuszi :wink: puszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Huhhh, milyen forró itt a hangulat :roll: :wink: Csak bqukkantottam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Huhhh, milyen forró itt a hangulat :roll: :wink: Csak bqukkantottam :wink: forró hangulat? úgy gondolod? :lol: tudod kipihent a srác, vizsgaidőszak van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ja. Teló meg sehol. nem tudja felügyelni a nőjét :oops: 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ja. Teló meg sehol. nem tudja felügyelni a nőjét :oops: 8) :lol: engem nem is lehet :lol: :wink: ha én hosszúra engedem nekem nem lehet?hol van akkor az egyenjogúság :?: :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Tényleg, hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Tényleg, hol van? dolgozik szegénykém :lol: behozza a lemaradást, meg előre dolgozik :wink: hogy szabadon teljen a hétvége 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Tegnap voltam bent a szervízben, jövő szerdára tudtak volna időpontot adni. Mondtam, hogy akkor inkább legyen jövő utáni hétfő, nehogy az egész hétvégére is autó nélkül maradjak. Ja, és még azt is mondták, hogy a sérült alkatrészeket nem adhatják vissza, mert azt a biztosító által felügyelve meg kell semmisíteniük. El tudom képzelni hogy semmisítik meg a kis sérüléssel rendelkező motorháztetőmet... Viszont pár dolgot lementek magamnak róla, az tuti. Apuéban nincs ilyen burkolat belül a motorháztetőn, azt tuti leszedem, meg a koptató csíkot a lökhárító aljáról, az itt Pomázon eléggé fogyóeszköz. :lol: Meg szerintem az Opel jelet is leszedem a hűtőrácsról. :lol: Ugye ha motorháztetőt cserélnek, akkor ahhoz jár új hűtőrács? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 forró hangulat? úgy gondolod? :lol: tudod kipihent a srác, vizsgaidőszak van :wink: ez nem is igaz....vagyis....na jó egy kicsit :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 ez nem is igaz....vagyis....na jó egy kicsit :lol: :wink:, és még milyen lesz, szombaton :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 , és még milyen lesz, szombaton :wink: Csak ne forrósodjunk itten kérem!!! :evil: :evil: :evil: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Csak ne forrósodjunk itten kérem!!! :evil: :evil: :evil: :wink: o-óóó :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 o-óóó :oops: Igen, óóóóóóóóóó!!! Megjött az urad, parancsolód, vezéred! :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Az elveszett ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Az elveszett ember. A háttérből azért figyelő ember... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Igen, óóóóóóóóóó!!! Megjött az urad, parancsolód, vezéred! :twisted: :wink: még nem vagy a vezérem :lol: csak félig :wink: na jó a többit nem bánom, legyen.... :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 még nem vagy a vezérem :lol: csak félig :wink: na jó a többit nem bánom, legyen.... :lol: 8) Ha már parancsolok, akkor nem mindegy, hogy vezér vagy nem vezér? :roll: :lol: Most parancsolom, hogy számolj el az eddigiekkel! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts