Livi Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Helló mindenkinek én csak arra lennék kíváncsi hogy milyen állat van az Opel ikertesvérének címerében azaz a vauxhallnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Helló mindenkinek én csak arra lennék kíváncsi hogy milyen állat van az Opel ikertesvérének címerében azaz a vauxhallnak? :D Griffmadár.Vauxhall Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Helló mindenkinek én csak arra lennék kíváncsi hogy milyen állat van az Opel ikertesvérének címerében azaz a vauxhallnak? :D Nem szeretném, ha álmatlanul hánykolódnál ma éjszaka az ágyadon, ezen törve a fejed.:icon4: Griffmadár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Griffmadár.Vauxhall Megint lassú voltam kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Megint lassú voltam kicsit! Igyunk egy kis gyorsítót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Igyunk egy kis gyorsítót! http://hungarofutar.hu/shop_ordere Ez a beszéd, Báttya! Csapjunk bele a lecsóba! :D De viccet félretéve nem merek inni. Holnap utazok, másnaposan szenvedés lenne egész nap az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Ez a beszéd, Báttya! Csapjunk bele a lecsóba! :icon4: De viccet félretéve nem merek inni. Holnap utazok, másnaposan szenvedés lenne egész nap az autóban. Mi most indulunk rokonlátogatóba,szerintem én iszok az asszony meg vezet visszafelé.Legalábbis ez a terv! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Mi most indulunk rokonlátogatóba,szerintem én iszok az asszony meg vezet visszafelé.Legalábbis ez a terv! :D Asszony tud már róla? Nehogy hirtelen leigya magát, mert nincs kedve vezetni! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 LAHura termeli a benzint :icon4: elindultunk Gyömrőről villog a csorósági jelző ,pöstön már csak világít ,haza érünk a parkolóban már nem is világít :D lehet hogy kiégett :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 LAHura termeli a benzint :icon4: elindultunk Gyömrőről villog a csorósági jelző ,pöstön már csak világít ,haza érünk a parkolóban már nem is világít :icon4: lehet hogy kiégett ;) ;) Kinemszarja le!Sok sör ,sok ágyas ,sok szikvi,érdekelll................... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Kinemszarja le! Köszi Lajos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Köszi Lajos :D Jóóóvannaa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Jó volt a sógorral............ Már Te is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Már Te is :icon4: Szia livi vókyzhólll megvolt???????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Szia livi vókyzhólll megvolt???????????? :D akkor neked meg volt a sógor :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 akkor neked meg volt a sógor :D :icon4: Vauxhalll Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 LAHura termeli a benzint :icon4: elindultunk Gyömrőről villog a csorósági jelző ,pöstön már csak világít ,haza érünk a parkolóban már nem is világít :D lehet hogy kiégett :icon4: ;) Rossz helyre megy az LPG. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ÜDV :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ÜDV :D Szia! Jó régen írtál már erre! Mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szia! Jó régen írtál már erre! Mi a helyzet? Semmise... csak gondoltam beköszönök. Minden oké, kocsi rendeben, elvitt Olaszba meg vissza minden gond nélkül (még jó :D ). Munka ezerrel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Semmise... csak gondoltam beköszönök. Minden oké, kocsi rendeben, elvitt Olaszba meg vissza minden gond nélkül (még jó :D ). Munka ezerrel :icon4: Szia,jó (sok)munkát! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 LAHura termeli a benzint :icon4: elindultunk Gyömrőről villog a csorósági jelző ,pöstön már csak világít ,haza érünk a parkolóban már nem is világít :icon4: lehet hogy kiégett ;) ;) Ha leveszed a gyújtást, elalszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ÜDV :D na egy eltűnt ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 A mi Opel Astra G 1.4 16 szelepes 2000-es évjáratú autónk melyik EURO motornak felel meg ?A 4-esnek talán?Mármint környezetvédelmi szempontból. :icon4: :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 A mi Opel Astra G 1.4 16 szelepes 2000-es évjáratú autónk melyik EURO motornak felel meg ?A 4-esnek talán?Mármint környezetvédelmi szempontból. :icon4: :D :icon4: Euro 3-anál nem lehet jobb. Az Z14XE AGR szeleppel teljesíti az EURO 4-et, de az évjárat miatt maximum EURO3 lehet. AGR szelep nélkül is max 3. Ennek ellenére a forgalmikban minden össze-vissza van. Ez a pompás bürokráciának köszönhető. Magyarországon vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts