palicska Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok. Ma spóroltunk egy kicsit a benzinnel. Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. Reggel sem volt könnyű, visszafelé meg szembe szél + hatalmas fáradtság a víz miatt. De megérte és már szervezzük a következő túrát. És természetesen sikeresen leégtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok. Ma spóroltunk egy kicsit a benzinnel. Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. Reggel sem volt könnyű, visszafelé meg szembe szél + hatalmas fáradtság a víz miatt. De megérte és már szervezzük a következő túrát. És természetesen sikeresen leégtem. Na és honnan hova? Mi is sokat szoktunk, otthontól a velencei-tó oda-vissza nekünk is kb 60 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok. Ma spóroltunk egy kicsit a benzinnel. Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. Reggel sem volt könnyű, visszafelé meg szembe szél + hatalmas fáradtság a víz miatt. De megérte és már szervezzük a következő túrát. És természetesen sikeresen leégtem. Tyű, ez szép, jó kis edzés volt. Én ma csak 27km-t mentem bringával. Nekem reggel volt szembe szél munkába menet. Hazafelé jött magától a gép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Na és honnan hova? Mi is sokat szoktunk, otthontól a velencei-tó oda-vissza nekünk is kb 60 :D Salgótarján - Pásztó Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Noo, ha már strand.:-) Velencei tónál hova érdemes menni ? Szabadstrand, vagy fizetős hely a jobb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Noo, ha már strand.:-) Velencei tónál hova érdemes menni ? Szabadstrand, vagy fizetős hely a jobb ? mi ide járunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 mi ide járunk Köszi a linket:-) Milyen hely az ? Fizetős, vagy szabad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Köszi a linket:-) Milyen hely az ? Fizetős, vagy szabad ? szabad strand,de a parkolásért fizetni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. . Én ma csak 27km-t mentem bringával. Asztabüdöskettébacott...... Ti vagytok még a csávók! 60 km még kocsival is sok! Vagy csak én vagyok ilyen tápos? Még biciklim sincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Asztabüdöskettébacott...... Ti vagytok még a csávók! 60 km még kocsival is sok! Vagy csak én vagyok ilyen tápos? Még biciklim sincs! :D A 60 az tényleg sok. Ahhoz elszántnak kell lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 szabad strand,de a parkolásért fizetni kell. én úgy tudom a Velencei-Tó-nál a szabadstrand helyén egy plázát építenek. A fizetős megmaradt, de az távolabb is van onnan, meg van még egy kisebb szabad strand ami free, de ott csónakos rész van meg sok a pecás. Ja ez Velencére vonatkozik, nem az egész tóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 :D A 60 az tényleg sok. Ahhoz elszántnak kell lenni. Kemény az biztos. Szembe szél az nagyon szívja az energiát. Tavaly sikerült mennünk egy napi túraként kb 80 km-et. Reggel be melóba 16km, majd meló után le Mihálygerge 18km, ott körbe a horgásztó kb5km. Majd onnan haza. Nem is értem a profikat. Hogy tudnak 200km-eket tekerni naponta 3 héten keresztül. Tudom ebből élnek meg agyban dől el minden. Kegyetlen sport ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 mondjuk erre én is kíváncsi lennék. majd leguglizom Én pár napja regisztráltam. gázra van ?? :D Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 valakinek tapasztalat ilyenről: http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_t...1464720334.html Inkább webradió! Szinte minden nagyobb rádiót lehet weban használni. Amúgy az No1 nálam a megadance rádió Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :icon4: ezzel egy baj van hogy pöstön van három agip kút ahol van gáz.. a legoccobb 213.9... én 195ért tankolok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 ezzel egy baj van hogy pöstön van három agip kút ahol van gáz.. a legoccobb 213.9... én 195ért tankolok :D Nálunk Zalaegerszegen nincs AGIP-on LPG, az egész megyében meg csak 2 helyen, de azok meg nagyon messze vannak, nem is esnek útba, 221 és 228Ft-os áron, most meg 221 -10Ft-ért, azaz 211-ért tankolok LPG-t. Nem baj ez a kedvezmény majd benzin tankoláskor jó lesz... De már annyi ilyen hülye kártyám van, hogy eszméletlen, csak kártyából áll a pénztárcám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2011 én még mindig 199 ért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 én még mindig 199 ért.... Majd október 1-én én is járok arra, ha még meglesz az a kút. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Inkább webradió! Szinte minden nagyobb rádiót lehet weban használni. Amúgy az No1 nálam a megadance rádió Ez adó, nem vevő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Inkább webradió! Szinte minden nagyobb rádiót lehet weban használni. Amúgy az No1 nálam a megadance rádió nem érted a lényegét... az lenne hogy akármilyen rádión lehessen hallgatni webrádiót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 nem érted a lényegét... az lenne hogy akármilyen rádión lehessen hallgatni webrádiót... De már igen, miután elolvastam. :icon4: Azt hittem, hogy egy sima rádióvevő kártya, ez meg sugároz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Én pár napja regisztráltam. Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :D akkor várok pár hónapot és majd megvárom míg beszámolsz az előnyeiről és hátrányairól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 akkor várok pár hónapot és majd megvárom míg beszámolsz az előnyeiről és hátrányairól. Mostanában nem tervezek benzint tankolni. :D Ha megjön a kártya akkor nincs probléma, mivel elvileg van rá kedvezmény, hátrányt nem jelent, mivel ingyenes. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 SZiasztok! Nem tudja valaki körülbelül,opel szervizben mennyi egy fékolaj csere ugy nagyjából? Köszönöm ha valaki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Ő írta ,hogy sokáig elég! Érted? EL ég! ;) ez egy szóvicc volt! :D Kérdezhetném,hogy: öregszel? ;) De nem teszem,mivel pont egyidősek vagyunk. :icon4: Ez szóvicc volt? :icon4: Lehet, hogy mégis ÖREG SZEM... Érted, szóvicc... ;):rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts