Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok. Ma spóroltunk egy kicsit a benzinnel. Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. Reggel sem volt könnyű, visszafelé meg szembe szél + hatalmas fáradtság a víz miatt. De megérte és már szervezzük a következő túrát. És természetesen sikeresen leégtem.

Megosztás:

Sziasztok. Ma spóroltunk egy kicsit a benzinnel. Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. Reggel sem volt könnyű, visszafelé meg szembe szél + hatalmas fáradtság a víz miatt. De megérte és már szervezzük a következő túrát. És természetesen sikeresen leégtem.

Na és honnan hova? Mi is sokat szoktunk, otthontól a velencei-tó oda-vissza nekünk is kb 60 :D

Megosztás:

Tyű, ez szép, jó kis edzés volt. Én ma csak 27km-t mentem bringával. Nekem reggel volt szembe szél munkába menet. Hazafelé jött magától a gép. :D

Megosztás:

szabad strand,de a parkolásért fizetni kell.

én úgy tudom a Velencei-Tó-nál a szabadstrand helyén egy plázát építenek.

A fizetős megmaradt, de az távolabb is van onnan, meg van még egy kisebb szabad strand ami free, de ott csónakos rész van meg sok a pecás.

Ja ez Velencére vonatkozik, nem az egész tóra :D

Megosztás:

:D A 60 az tényleg sok. Ahhoz elszántnak kell lenni.

Kemény az biztos. Szembe szél az nagyon szívja az energiát. Tavaly sikerült mennünk egy napi túraként kb 80 km-et. Reggel be melóba 16km, majd meló után le Mihálygerge 18km, ott körbe a horgásztó kb5km. Majd onnan haza. Nem is értem a profikat. Hogy tudnak 200km-eket tekerni naponta 3 héten keresztül. Tudom ebből élnek meg agyban dől el minden. Kegyetlen sport ez.

Megosztás:

mondjuk erre én is kíváncsi lennék. majd leguglizom

Én pár napja regisztráltam.

gázra van ?? :D

Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :icon4:

Megosztás:

Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :icon4:

ezzel egy baj van hogy pöstön van három agip kút ahol van gáz.. a legoccobb 213.9...

én 195ért tankolok :D

Megosztás:

ezzel egy baj van hogy pöstön van három agip kút ahol van gáz.. a legoccobb 213.9...

én 195ért tankolok :D

Nálunk Zalaegerszegen nincs AGIP-on LPG, az egész megyében meg csak 2 helyen, de azok meg nagyon messze vannak, nem is esnek útba, 221 és 228Ft-os áron, most meg 221 -10Ft-ért, azaz 211-ért tankolok LPG-t. Nem baj ez a kedvezmény majd benzin tankoláskor jó lesz...

De már annyi ilyen hülye kártyám van, hogy eszméletlen, csak kártyából áll a pénztárcám....

Megosztás:

Én pár napja regisztráltam.

Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :D

akkor várok pár hónapot és majd megvárom míg beszámolsz az előnyeiről és hátrányairól.

Megosztás:

akkor várok pár hónapot és majd megvárom míg beszámolsz az előnyeiről és hátrányairól.

Mostanában nem tervezek benzint tankolni. :D

Ha megjön a kártya akkor nincs probléma, mivel elvileg van rá kedvezmény, hátrányt nem jelent, mivel ingyenes. :icon4:

Megosztás:

Ő írta ,hogy sokáig elég!

Érted? EL ég! ;) ez egy szóvicc volt! :D

Kérdezhetném,hogy: öregszel? ;) De nem teszem,mivel pont egyidősek vagyunk. :icon4:

Ez szóvicc volt? :icon4: Lehet, hogy mégis ÖREG SZEM... Érted, szóvicc... ;):rolleyes: ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.