GH Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Megjött nekem is a HEKO légterelőm. :D Kép1 Kép2 A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni?
Mc-elek Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni? szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :icon4: a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne Ja szatunánál vmi fém szarral kell feltenni de én letörtem amikor a fóliát tették fel full felesleges és elcsúnyítja a kocsit :D Sokkal szebb anélkül :icon4:
imy Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne 4db 'U' alakú pöcök van, azzal kell rögzíteni!
GH Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne Csak mert a heko-ból is van 2 fajta, azért kérdeztem: http://www.heko-legterelo.hu/Index.aspx?MN...mp;LN=Hungarian
imy Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Csak mert a heko-ból is van 2 fajta, azért kérdeztem: http://www.heko-legterelo.hu/Index.aspx?MN...mp;LN=Hungarian Szatunánál nem így kell, ablakkal rögzíteni tutira nem, vagyis az enyimet nem úgy rakták fel.
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Szatunánál nem így kell, ablakkal rögzíteni tutira nem, vagyis az enyimet nem úgy rakták fel. Nekem szatuna van. Ugyanígy 4 db kis u alakú fémpöcköt kellett felnyomni.
imy Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Nekem szatuna van. Ugyanígy 4 db kis u alakú fémpöcköt kellett felnyomni. De ablakkal? Nekem valami szerszámmal nyomta be a srác...
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 De ablakkal? Nekem valami szerszámmal nyomta be a srác... Én speciál egy csavarhúzóval csináltam, de így ablakkal lehet még jobb.
imy Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Én speciál egy csavarhúzóval csináltam, de így ablakkal lehet még jobb. Ha van benne erő, mert 4 fele kell nyomnia az ablaknak, s annyira azért nem könnyű belenyomni ha jól emlékszek...
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Ha van benne erő, mert 4 fele kell nyomnia az ablaknak, s annyira azért nem könnyű belenyomni ha jól emlékszek... Akkor mégis jobb, hogy csavarhúzóval csináltam. (Mekkora profi vagyok tudat alatt, mi? :D )
atom Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 De ablakkal? Nekem valami szerszámmal nyomta be a srác... és nem fájt?? :D :icon4:
mr. bb Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!!
gaborem Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni? Csak a többieket tudom megerősíteni, enyém ragasztós, de ragasztó nélkül sem mozogna. Meg benyomtam 2-2 fémvackot csavarhúzóval mindkét oldalra.
Lipi-G Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!! hátsóra nekem nem jött be,kétszer vettem,el is hagytam őket,nem áll benne stabilul,nem feszül mint elöl.lehuzták az ablakot hátul,és hussss.... :icon4:
imy Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Ha a szatunára csukod be a tükröt, az nem törik le. :icon4: Nekem is beázik, ha magasnyomást oda irányítják, de esőben semmi gond nincs vele.
gaborem Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!! A látványért biztos érdemes hátra is. Viszont ha azért veszed, mert praktikus, bőven elég előre. Arról nem is beszélve hogy a 2 pár drágább is :icon4:
ampervadasz Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 hátsóra nekem nem jött be,kétszer vettem,el is hagytam őket,nem áll benne stabilul,nem feszül mint elöl.lehuzták az ablakot hátul,és hussss.... :D Milyen típusút vettél ami leesett? Sógorom Astrájára épp most raktuk fel a Szatuna Slim-et, miután a hozzáadott U alakú bizbaszokat belenyomkodtuk, az megfeszült úgy, az életbe le nem jön többet.
Lipi-G Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Milyen típusút vettél ami leesett? Sógorom Astrájára épp most raktuk fel a Szatuna Slim-et, miután a hozzáadott U alakú bizbaszokat belenyomkodtuk, az megfeszült úgy, az életbe le nem jön többet. Én heko-t vettem,azt tudom szerezni akciosan :D ,de még igy olcsón is elhagytam...ezért most már csak előre veszek.meg ha van klima,akkor minek hátra?nekem2 vagy 4 zónás van,mittomén :icon4: ugy hogy szerintem az ablakok be is vannak rohadva :icon4:
banjani Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Ha a szatunára csukod be a tükröt, az nem törik le. :icon4: Nekem is beázik, ha magasnyomást oda irányítják, de esőben semmi gond nincs vele. Nekem Szatuna van és letört :icon4: Kép1 kép2 De a beázás az rendben van :D
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Én heko-t vettem,azt tudom szerezni akciosan :D ,de még igy olcsón is elhagytam... Könnyen jött, könnyen ment...
Lipi-G Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Könnyen jött, könnyen ment... ennyi,tudod,van másik.. :D
imy Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 Nekem Szatuna van és letört :icon4: De a beázás az rendben van :D Nekem 3 év alatt nem szerencsére. :icon4:
Stofl Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 Mi van a fórummal? :D Meleg van, biztos piheg mindenki. Szombaton megyek futóműbeállításra. :icon4:
Recommended Posts