Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni?

szerintem tök mindegy ..

elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D

a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne

Elküldve
szerintem tök mindegy ..

elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :icon4:

Ja szatunánál vmi fém szarral kell feltenni de én letörtem amikor a fóliát tették fel full felesleges és elcsúnyítja a kocsit :D Sokkal szebb anélkül :icon4:

Elküldve
szerintem tök mindegy ..

elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D

4db 'U' alakú pöcök van, azzal kell rögzíteni!

Elküldve
Szatunánál nem így kell, ablakkal rögzíteni tutira nem, vagyis az enyimet nem úgy rakták fel.

Nekem szatuna van.

Ugyanígy 4 db kis u alakú fémpöcköt kellett felnyomni.

Elküldve
Nekem szatuna van.

Ugyanígy 4 db kis u alakú fémpöcköt kellett felnyomni.

De ablakkal? Nekem valami szerszámmal nyomta be a srác...

Elküldve
Én speciál egy csavarhúzóval csináltam, de így ablakkal lehet még jobb.

Ha van benne erő, mert 4 fele kell nyomnia az ablaknak, s annyira azért nem könnyű belenyomni ha jól emlékszek...

Elküldve
Ha van benne erő, mert 4 fele kell nyomnia az ablaknak, s annyira azért nem könnyű belenyomni ha jól emlékszek...

Akkor mégis jobb, hogy csavarhúzóval csináltam.

(Mekkora profi vagyok tudat alatt, mi? :D )

Elküldve

nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll.

magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D

fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4:

valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne.

fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!!

Elküldve
A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni?

Csak a többieket tudom megerősíteni, enyém ragasztós, de ragasztó nélkül sem mozogna. Meg benyomtam 2-2 fémvackot csavarhúzóval mindkét oldalra.

Elküldve
nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll.

magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D

fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4:

valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne.

hátsóra nekem nem jött be,kétszer vettem,el is hagytam őket,nem áll benne stabilul,nem feszül mint elöl.lehuzták az ablakot hátul,és hussss.... :icon4:

Elküldve

Ha a szatunára csukod be a tükröt, az nem törik le. :icon4:

Nekem is beázik, ha magasnyomást oda irányítják, de esőben semmi gond nincs vele.

Elküldve

A látványért biztos érdemes hátra is. Viszont ha azért veszed, mert praktikus, bőven elég előre. Arról nem is beszélve hogy a 2 pár drágább is :icon4:

Elküldve
hátsóra nekem nem jött be,kétszer vettem,el is hagytam őket,nem áll benne stabilul,nem feszül mint elöl.lehuzták az ablakot hátul,és hussss.... :D

Milyen típusút vettél ami leesett? Sógorom Astrájára épp most raktuk fel a Szatuna Slim-et, miután a hozzáadott U alakú bizbaszokat belenyomkodtuk, az megfeszült úgy, az életbe le nem jön többet.

Elküldve
Milyen típusút vettél ami leesett? Sógorom Astrájára épp most raktuk fel a Szatuna Slim-et, miután a hozzáadott U alakú bizbaszokat belenyomkodtuk, az megfeszült úgy, az életbe le nem jön többet.

Én heko-t vettem,azt tudom szerezni akciosan :D ,de még igy olcsón is elhagytam...ezért most már csak előre veszek.meg ha van klima,akkor minek hátra?nekem2 vagy 4 zónás van,mittomén :icon4: ugy hogy szerintem az ablakok be is vannak rohadva :icon4:

Elküldve
Ha a szatunára csukod be a tükröt, az nem törik le. :icon4:

Nekem is beázik, ha magasnyomást oda irányítják, de esőben semmi gond nincs vele.

Nekem Szatuna van és letört :icon4:

Kép1

kép2

De a beázás az rendben van :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.