Mc-elek Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 Dehogyis, szatuna jobban illik hozzá, az az igazi :D ettől nincs jobb közelibb képem: http://www.kephost.com/view3.php?filename=...e2w3k6ffzbj.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 ettől nincs jobb közelibb képem: http://www.kephost.com/view3.php?filename=...e2w3k6ffzbj.jpg Néztem én ezt is, de nekem továbbra is a szatuna jön be jobban. Ízlések és pofonok ugye ... + ahogy imy is írja, magyar termék, még egy ok mellette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Néztem én ezt is, de nekem továbbra is a szatuna jön be jobban. Ízlések és pofonok ugye ... + ahogy imy is írja, magyar termék, még egy ok mellette :D nekem is szatuna volt a régin,semmi gondom nem volt vele:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsyke Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy valaki nem tudna-e ajánlani valami jó karosszériást Szombathelyen vagy környékén. Olyan szaki kellene aki tényleg jól dolgozik. Csak egy kis hátsó sárvédő javítás (kicsit elkezdett rozsdásodni a kerékjárati ívnél) de szeretném ha nem csak össze lenne csapva a dolog. Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Én már csak az egységesség miatt is akarok mind a 4 ablakra, meg nálam elég sűrűn szokott lenni utas hátul is. A hátsó ablakok nekem sem elektromosak, de az is rajta van a listán :D Én most vettem rá HEKO-t. Itt nézelődj: www.legterelo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Megjöttünk a szabadságról ,jó volt-szép volt minden,a kocsi is jól bírta ezt a rohadt meleget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Megjöttünk a szabadságról ,jó volt-szép volt minden,a kocsi is jól bírta ezt a rohadt meleget! :D jó hir... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Sziasztok! Fas.a volt hazajönni az este 8órai 32 fokos kánikulára a Bükkszentkereszti hosszú hétvégéről. Ott 27 fok volt a csúcs. Eljutottunk, hazajutottunk a 75 lóval (új korában), öt személlyel, telepakolva. Lillafüred és Hollótető között bizony volt, amikor kettessel kellett megkínálni. Nem győztem visszaolvasni a sok meghibásodástól hemzsegő topic-ot. Sose legyen szar.bb autóm. :D Ja. Nagybratyó Vekijébe majdnem 2 liter olajat kellett utána önteni. "00, 2.0 cd . És még messze az olajcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Megjöttünk a szabadságról ,jó volt-szép volt minden,a kocsi is jól bírta ezt a rohadt meleget! :icon4: és be se néztél hozzánk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 és be se néztél hozzánk :icon4: Bocs! :icon4: Korán,még a hűvösben indultunk így reggel 9 -kor már Egerben voltunk,itt egész nap pancsoltunk ,estére értünk haza! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Bocs! :icon4: Korán,még a hűvösben indultunk így reggel 9 -kor már Egerben voltunk,itt egész nap pancsoltunk ,estére értünk haza! :D helyes :icon4: majd eccer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy valaki nem tudna-e ajánlani valami jó karosszériást Szombathelyen vagy környékén. Olyan szaki kellene aki tényleg jól dolgozik. Csak egy kis hátsó sárvédő javítás (kicsit elkezdett rozsdásodni a kerékjárati ívnél) de szeretném ha nem csak össze lenne csapva a dolog. Előre is kösz! Ha már a rozsda is látszik, akkor az szépen el lesz rohadva, nekem csak a festék volt púpos, s akkor már át volt rohadva a lemez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 szerintem céép : Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 szerintem céép : [url=http://www.kephost.com/view3.php?filename=v9vlv4d7h5u4bhqm68so.jpg] Majdnem olyan szép, mint a jobb felső sarokban a legnépszerűbb kép... :D :icon4: (Munkaidőben óvatosan kell ezt a kephost-ot megnyitni, főleg ha egy kolléganő áll mögöttem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Majdnem olyan szép, mint a jobb felső sarokban a legnépszerűbb kép... :D :icon4: (Munkaidőben óvatosan kell ezt a kephost-ot megnyitni, főleg ha egy kolléganő áll mögöttem...) régebben tudtam hogyan kell ide feltölteni képet,de mostanra jól elfelejtettem,asszem nekem dropbox volt fent,jó lehet az még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 régebben tudtam hogyan kell ide feltölteni képet,de mostanra jól elfelejtettem,asszem nekem dropbox volt fent,jó lehet az még? A nap legjobb képe :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 A nap legjobb képe :icon4: :icon4: Nincs itt gond! Mindenki tiltakozik, közben meg alig várják, hogy feltöltsél valamit! ;) Más: Komoly kis vihar volt felénk az este! Itt lestem az ablakból, hogy a hullámpalából tákolt garázsom rá ne dőljön a verdára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Komoly kis vihar volt felénk az este! Itt lestem az ablakból, hogy a hullámpalából tákolt garázsom rá ne dőljön a verdára! :D na az komoly lett volna hogy a megvédés szerepét betöltendő akármi összetöri a verdát Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 na az komoly lett volna hogy a megvédés szerepét betöltendő akármi összetöri a verdát Sírtam volna, mint egy taknyos kölyök.. :D De jól vizsgázott. Az a baj, a vége nyitott. Nem csináltam ajtót, ne kelljen nyitogatni. Most meg olyan volt mint egy szélzsák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Megjött nekem is a HEKO légterelőm. :D Kép1 Kép2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Megjött nekem is a HEKO légterelőm. :D Kép1 Kép2 akkor nem Te akartál szatunát?? csinos egyébként :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ettől nincs jobb közelibb képem: http://www.kephost.com/view3.php?filename=...e2w3k6ffzbj.jpg ismerős cucc.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 akkor nem Te akartál szatunát?? csinos egyébként :D Nem, azt én akartam. Illetve ma hozta is a futár, csak épp nem azt, amit rendeltem. A "Slim" nevezetű, keskenyebb változatot küldték helyette. Felhívtam őket, hogy mi a szitu, nem volt gond, rendes volt a hölgy, küldik a másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nem, azt én akartam. Illetve ma hozta is a futár, csak épp nem azt, amit rendeltem. A "Slim" nevezetű, keskenyebb változatot küldték helyette. Felhívtam őket, hogy mi a szitu, nem volt gond, rendes volt a hölgy, küldik a másikat. Nekem Heko jobban bejött, sportosabb kinézetet ad :icon4: Akkor még két munkanap minimum mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nekem Heko jobban bejött, sportosabb kinézetet ad :icon4: Akkor még két munkanap minimum mi? :D Engem is próbáltak rábeszélni a Heko-ra, de hajthatatlan vagyok :icon4: Lehet nekem van ízlésficamom, de nekem a Szatuna jobban tetszik. Abból ítélve, hogy tegnap délután utaltam át a pénzt, és ma reggel csöngetett a futár, szerintem holnap itt lesz. Teljesen meglepődtem, nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsak lesznek, legkorábban holnapra vártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts