atom Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Köszi! Akkor ezek szerint a hátsó ablakfűtésem szálszakadásainak javítását még előtte kell beiktassam. meg nézz utána a sötétités mértékének is,hogy mennyire lehet,két elsőt semennyire,a szélvédőt meg a napellenző lehajtásának vonaláig...
streetracer Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 meg nézz utána a sötétités mértékének is,hogy mennyire lehet,két elsőt semennyire,a szélvédőt meg a napellenző lehajtásának vonaláig... Plusz ne feledkezzenek meg ráragasztani a fóliázott ablakokra az engedélyezési számot(szélvédő csíkra nem kell)plusz a műbizonylat.Lehetőleg plasztikkártya formátumú. Elvileg a papíralapúnak is jónak kellene lennie,de hallani "rémtörténeteket" hogy nem mindig fogadják el a szervek.
balazs777 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Köszi! Akkor ezek szerint a hátsó ablakfűtésem szálszakadásainak javítását még előtte kell beiktassam. hát mindenképp előbb csináld meg az ablakfűtést. belülre rakják, legtöbb esetben a kárpitot is leveszik.
falabu Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Plusz ne feledkezzenek meg ráragasztani a fóliázott ablakokra az engedélyezési számot(szélvédő csíkra nem kell)plusz a műbizonylat.Lehetőleg plasztikkártya formátumú. Elvileg a papíralapúnak is jónak kellene lennie,de hallani "rémtörténeteket" hogy nem mindig fogadják el a szervek. Engem jómultkorában (kb 1,5 éve) 1es swiftel állitott meg a rendőr este 11kor, hogy 1 km-röl kiszurta h első ablakok sötétítve vannak. Rendes volt, 3ezer helyszíni birság index nem használatért, és mondta h nyúzzam le a sötétítést. Illetve, hogy elöl nem lehet egyáltalán, viszont idézem: "hátsó albalokat akár temperával is befestheti", és azt is mondta, hogy műbizonylat már nem kell. A rendőr beszélt hülyeséget?
ampervadasz Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 meg nézz utána a sötétités mértékének is,hogy mennyire lehet,két elsőt semennyire,a szélvédőt meg a napellenző lehajtásának vonaláig... Igen, már átrágtam magam az erre vonatkozó topikon meg a jogszabályon, csak B oszloptól hátrafelé akarom sötétíteni, meg az első szélvédőre a csík. Az első oldalsókra esetleg színtelenben gondolkodom, mintha olvastam volna valahol, hogy vannak ilyenek ami csak UV szűrős, meg biztonság szempontjából is hasznos ha van rajta.
Stofl Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Igen, már átrágtam magam az erre vonatkozó topikon meg a jogszabályon, csak B oszloptól hátrafelé akarom sötétíteni, meg az első szélvédőre a csík. Az első oldalsókra esetleg színtelenben gondolkodom, mintha olvastam volna valahol, hogy vannak ilyenek ami csak UV szűrős, meg biztonság szempontjából is hasznos ha van rajta. Vigyázz azzal, mert a G Astra üvegei gyárilag sötétítettek a törvényben engedett mértékig. Az átlátszó fólia is sötétít 2-4-5%-ot, és így műszakin ha megmérik bukta van. Legfeljebb a rendőrt megúszhatod.
ampervadasz Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Vigyázz azzal, mert a G Astra üvegei gyárilag sötétítettek a törvényben engedett mértékig. Az átlátszó fólia is sötétít 2-4-5%-ot, és így műszakin ha megmérik bukta van. Legfeljebb a rendőrt megúszhatod. Akkor felejtős. Nem akarok trükközni, mindig is arra törekedtem, hogy az én autómon minden 100%-ig megfeleljen az előírásoknak. Azt esetleg nem tudja valaki, hogy Kecskemét vagy környékén hol érdemes csináltatni? Kigugliztam már egy-két helyet ahol csinálják, de hátha van valakinek személyes tapasztalata.
Stofl Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Akkor felejtős. Nem akarok trükközni, mindig is arra törekedtem, hogy az én autómon minden 100%-ig megfeleljen az előírásoknak. Azt esetleg nem tudja valaki, hogy Kecskemét vagy környékén hol érdemes csináltatni? Kigugliztam már egy-két helyet ahol csinálják, de hátha van valakinek személyes tapasztalata. Nekem Dunaújvárosban csinálták. Jól csinálták szerintem, de az odébb van...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 na ki nincs blitzen?? :icon4: sajna nekem elmaradt :D
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 na ki nincs blitzen?? :icon4: sajna nekem elmaradt :D Ne szomorkodj. Vigasztaljon az, hogy nagy részére úgysem emlékeznénk. :icon4:
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Ne szomorkodj. Vigasztaljon az, hogy nagy részére úgysem emlékeznénk. :D sok jó arc van :icon4:
gaborem Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Viszont sokan úgy tapasztalták, hogy a wd40 "otthagy egy filmréteget és abba egy idő után erőszeretettel beleragad a por, piszok". lehet, hogy a szétszedés a legjobb megoldás, a wd40 csak időhúzás Jövőhéten opelszerviz, de addig használnom kell.
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 sok jó arc van :D Gondolom... Bár én még soha senkivel nem találkoztam sem a fórumról, se a klubból. Na majd pótolom.
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Jövőhéten opelszerviz, de addig használnom kell. lehet hogy hülyeség... :D lidocain spray .. mert valójában a baj attól van hogy nincsenek jól méretezve a tágulási hézagok..
Korzika Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 na ki nincs blitzen?? :icon4: sajna nekem elmaradt :D Pl-én.most épp Esztergomban vagyok!Helló mindenki!
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Ez meg a WD40-ről aktuális: Javítás! :D :icon4:
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Pl-én.most épp Esztergomban vagyok!Helló mindenki! Nyaralás?
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Pl-én.most épp Esztergomban vagyok!Helló mindenki! itt vagy a szomszédba :D helló T Lajos
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Ez meg a WD40-ről aktuális: Javítás! :D :icon4: ez kész bameg :icon4:
Korzika Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Nyaralás? Igen! :D itt vagy a szomszédba :icon4: helló T Lajos Szió!Gondoltam is rád,de nem jártam a környéken. M3-M0-Pomáz-Esztergom, így jöttünk!
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Szió!Gondoltam is rád,de nem jártam a környéken. M3-M0-Pomáz-Esztergom, így jöttünk! m3tól 5 perc vagyok :D Róna-Egressy sarok :icon4:
Korzika Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 m3tól 5 perc vagyok :D Róna-Egressy sarok :icon4: ok. megtaláltam.
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 ha van kedved meg időd... Na, lemegy egy pár citromos sör... :D
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Na, lemegy egy pár citromos sör... :D alma :icon4: ami most a tacskóba 199 ittam kettőt most :icon4:
Recommended Posts