Stofl Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Napi Totalcar! :D http://totalcar.hu/tesztek/2011/07/04/nyal...m_a_kaba_kovet/ Ascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Napi Totalcar! :D http://totalcar.hu/tesztek/2011/07/04/nyal...m_a_kaba_kovet/ Ascona Állati ! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...6v_club-4903475 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...6v_club-4903475 :D óóóó :icon4: Még nekem is rosszul esik látni.... Sajnálom.... u.i: ennyi km-el adtad be? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2011 és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Sógorom suzukiájánál kereken 100e km-t írtak le, mikor az Astrát vette. Szép világ ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 óóóó :icon4: Még nekem is rosszul esik látni.... Sajnálom.... u.i: ennyi km-el adtad be? :D km stimmel Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 és mennyiért? Egy százassal kevesebbért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 44cm-es szoffita izzó van benne, dehogy can-busos. Olyanra cseréled amilyenre csak akarod! Nekem piros ledes szoffita-foglalatos van benne. Akkor olvasd el a KÖHÉM ide vonatkozó rendeletét nehogy meglepetés érjen. :icon4: Előírás szerint az utastér világítása CSAKIS fehér lehet!Azon világító berendezések színét lehet tetszőlegesen megváltoztatni amelyek üzemszerű működése közben kívülről nem észlelhetőek.Lásd:motortér,csomagtartó,kesztyűtartó világítás. :D Én is meglepődtem amikor a rendőr közölte a tényeket.Utána olvastam és valóban így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Akkor olvasd el a KÖHÉM ide vonatkozó rendeletét nehogy meglepetés érjen. :icon4: Előírás szerint az utastér világítása CSAKIS fehér lehet!Azon világító berendezések színét lehet tetszőlegesen megváltoztatni amelyek üzemszerű működése közben kívülről nem észlelhetőek.Lásd:motortér,csomagtartó,kesztyűtartó világítás. :D Én is meglepődtem amikor a rendőr közölte a tényeket.Utána olvastam és valóban így van. Akkor jól emlékeztem én hogy van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...6v_club-4903475 :D Sajnálom, hogy leadtad a verdát. De az milyen már, hogy minden kocsi ilyen: "nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, törzskönyv." Lehet, hogy a Tiéd ilyen, na de hogy minden kocsi után odarakják ezt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Akkor jól emlékeztem én hogy van valami. És szerinted büntettek már ez miatt bárkit is? :D Egyébként most betettem egy 21/5W-os féklámpa/helyzetjelző szuperfényű ledes izzót és még annak a fénye sem látszik kívűlről. Max akkor látszik, ha megállít a rendőr és felkapcsolom, hogy előkeressem a jogsimat, vagy kiszállít a kocsiból. De nem valószínű, hogy megbüntetne. Ez szerintem ne tartson vissza a cserétől. Bár ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. :icon4: Ja, és ahhoz, hogy kiszedd a búrát a "plafonból" és megnézd milyen, kb:30másodperc és egy vékonyabb kulcs, vagy szinte akármi elég hozzá. Hamarabb megvan, mint írni a fórumra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 És szerinted büntettek már ez miatt bárkit is? :D Egyébként most betettem egy 21/5W-os féklámpa/helyzetjelző szuperfényű ledes izzót és még annak a fénye sem látszik kívűlről. Max akkor látszik, ha megállít a rendőr és felkapcsolom, hogy előkeressem a jogsimat, vagy kiszállít a kocsiból. De nem valószínű, hogy megbüntetne. Ez szerintem ne tartson vissza a cserétől. Bár ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. :icon4: Ja, és ahhoz, hogy kiszedd a búrát a "plafonból" és megnézd milyen, kb:30másodperc és egy vékonyabb kulcs, vagy szinte akármi elég hozzá. Hamarabb megvan, mint írni a fórumra. Nem azért írtam mert tartok tőle, csak szimpla érdeklődés volt részemről. A búrát leszedtem, csak nem húztam ki az izzókat. Ezt találtam ami tetszik: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1463817035.html Vélemény? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nem azért írtam mert tartok tőle, csak szimpla érdeklődés volt részemről. A búrát leszedtem, csak nem húztam ki az izzókat. Ezt találtam ami tetszik: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1463817035.html Vélemény? :D Nem tudom. Nem tudom elképzelni, hogy nem szoffita van benne. Fényképezd már le légyszi és töltsd fel valahova, hogy néz ki. Még a 99-es F astrámban is az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nem tudom. Nem tudom elképzelni, hogy nem szoffita van benne. Fényképezd már le légyszi és töltsd fel valahova, hogy néz ki. Még a 99-es F astrámban is az volt. Holnap. 4 izzó van benne. 2 ha ajtó nyitva, meg világításkapcsoló kihúz, 2 meg olvasólámpának, amit ott tudok 2 gombbal bekapcsolni. Nekem beépített riasztós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Nem tudom. Nem tudom elképzelni, hogy nem szoffita van benne. Fényképezd már le légyszi és töltsd fel valahova, hogy néz ki. Még a 99-es F astrámban is az volt. Egy csomó féle lámpatest létezik ám a belső világításhoz. Ha olvasólámpás akkor eleve nem egy izzó van benne, ezenkívül ha gyári riasztós az autó akkora riasztó belsőtér-érzékelője is a lámpatestben van, ekkor megint máshogy néz ki a lámpatest -> másmilyen izzó kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Jaaa, így màr értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Friss hírek! http://index.hu/belfold/2011/07/04/zaroszavazasok/ Megadóztatják a zöldbenzint (40Ft/l adó) Autóbontókra nem vonatkozik a fémlopások elleni törvény Meg lehet nézni a használt autók adatait Külföldi rendszámmal nehezebb lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Friss hírek! http://index.hu/belfold/2011/07/04/zaroszavazasok/ Megadóztatják a zöldbenzint (40Ft/l adó) Autóbontókra nem vonatkozik a fémlopások elleni törvény Meg lehet nézni a használt autók adatait Külföldi rendszámmal nehezebb lesz +áfa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Egy csomó féle lámpatest létezik ám a belső világításhoz. Ha olvasólámpás akkor eleve nem egy izzó van benne, ezenkívül ha gyári riasztós az autó akkora riasztó belsőtér-érzékelője is a lámpatestben van, ekkor megint máshogy néz ki a lámpatest -> másmilyen izzó kell bele. Hazaérek délután, csinálok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Hallott valaki már erről ,esetleg tapasztalat? Plazma gyertya minden benzinesbe, javul a fogyasztás, káros anyag kibocsátás csökken. Ha tud valaki infót érdekelne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Hallott valaki már erről ,esetleg tapasztalat? Plazma gyertya minden benzinesbe, javul a fogyasztás, káros anyag kibocsátás csökken. Ha tud valaki infót érdekelne. :D Iridium elektródájú gyertyát használtam, a csereperiódusa nagyobb, azaz többet kibír, illetve ígértek pár % teljesítményjavulást, és fogyasztás csökkenést, amit nem lehet észrevenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 A nepperek nem fognak neki örülni... de hátha tisztul valamit a használtautó-piac: Km-óra tekergetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Hazaérek délután, csinálok képet. Kép1 Kép2 Kép3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Kép1 Kép2 Kép3 Akinek még ilyenje van: Hogy a p...ba lehet kiszedni azokat a r...dt égőket? Fél órát szenvedtem vele, mégse jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts