Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez Njoy Diamond.... nem? 163-as festékkóddal! :D

Nekem is ilyen van!

Miért cserélted le?

Nemtom! Forgalmiban Club volt.

Sok nyűg volt vele. Valszeg vissza lett tekerve az órája. :D

Lecseréltem egy fiatalabbra.(Ahogy az asszonyt szokták :D )

Elküldve
Nemtom! Forgalmiban Club volt.

Sok nyűg volt vele. Valszeg vissza lett tekerve az órája. :D

Lecseréltem egy fiatalabbra.(Ahogy az asszonyt szokták :D )

No-no, ha jól karbantartott és szervizelt az az asszonyka, nem kell őt lecserélni valami tapasztalatlan csitrire... :D

Elküldve
No-no, ha jól karbantartott és szervizelt az az asszonyka, nem kell őt lecserélni valami tapasztalatlan csitrire... :D

Így-így, valahogy így....

Elküldve

Vidám mifelénk az élet!

Fél délután nem volt áram, a víz meg még most kezd csordogálni a csapból.

Nekem meg menni kell melózni, ráadásul füvet nyírtam, mezítláb...

Szép halál...

Elküldve
Kb, csak véknyabb. :D

De megoldottam. Nagy keservesen bokáig tudtam csűrölni a kádat. :D

Tegnap nálunk is csőtörés volt, reggel 8-tól d.u. 5-ig nem volt víz. Lajtos kocsival járták a várost a vízügyisek. Bakker, tiszta őskori feeling. :D Élmény volt a budit leönteni az 5L-es ablakmosó folyadékos műanyagból. :P

Elküldve

Emlékszem, hogy valaki Ledesítette már a műszerfalat és képekkel illusztrálta csak már nem tudom ki volt. Tudtok adni egy linket vagy valamit? Hétvégén lehet nekiállnék én is :D

Köszi!

Elküldve
Emlékszem, hogy valaki Ledesítette már a műszerfalat és képekkel illusztrálta csak már nem tudom ki volt. Tudtok adni egy linket vagy valamit? Hétvégén lehet nekiállnék én is :D

Köszi!

Motor hogy muzsikál?

Elküldve

Köszi!

Kumabushi volt.Azóta töröltette magát a forumról.

Elküldve
Motor hogy muzsikál?

Köszöni szépen megy rendesen. Melegen ketyerészik kicsit alapjáraton de amúgy minden oké vele. Már volt egy olajcseréje is. Nem fogy sem a viz sem az olaj hál istennek... Mentem vele nem tudom pontosan olyan 5 ezret eddig.

Majd a hosszbordás szijat kell mostanság cserélnem mert kezd öregedni láthatólag. Tényleg... az is görgőkkel együtt megy vagy csak szólóban?

Elküldve
Igen el is volt nekem mentve könyvjelzőbe de már nem volt semmi... Azért kérdeztem

Nekem asszem le vannak mentve a doksik a gépemre.Ha privibe küldesz emil címet, reggel átküldöm neked, ha addig nem oldódik meg és tényleg megtalálom.Most megyek éjszakára melózni...

Elküldve

:D :D :D hát igen van ilyen amikor a fos elönti az ember agyát azon csodálkozok nem volt szerszámdobálás és bárminek a felrúgása.

csúcs ez a pali :P :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.