Stofl Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nekem az előző Club felszereltségű volt. Azon gyárilag volt festve. Durva jól nézett ki. http://kepfeltoltes.hu/110622/user_14320064_1265141230522_box2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez Njoy Diamond.... nem? 163-as festékkóddal! :D Nekem is ilyen van! Miért cserélted le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Ez Njoy Diamond.... nem? 163-as festékkóddal! :D Nekem is ilyen van! Miért cserélted le? Nemtom! Forgalmiban Club volt. Sok nyűg volt vele. Valszeg vissza lett tekerve az órája. :D Lecseréltem egy fiatalabbra.(Ahogy az asszonyt szokták :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nemtom! Forgalmiban Club volt. Sok nyűg volt vele. Valszeg vissza lett tekerve az órája. :D Lecseréltem egy fiatalabbra.(Ahogy az asszonyt szokták :D ) No-no, ha jól karbantartott és szervizelt az az asszonyka, nem kell őt lecserélni valami tapasztalatlan csitrire... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 No-no, ha jól karbantartott és szervizelt az az asszonyka, nem kell őt lecserélni valami tapasztalatlan csitrire... :D Így-így, valahogy így.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 tessék mazsolázni :D http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=opelfan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nekem az előző Club felszereltségű volt. Azon gyárilag volt festve. Durva jól nézett ki. [ig]http://kepfeltoltes.hu/110622/user_14320064_1265141230522_box2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez 16-os vagy 17es felni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 tessék mazsolázni :D http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=opelfan :D Opelclubos rendszámkeret!!!Ki lehet az???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2011 ő a Boldizsár ... eladja az astrát, és vett egy Combot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 ő a Boldizsár ... eladja az astrát, és vett egy Combot. na itt a nekem való lökös, csak fényezni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 na itt a nekem való lökös, csak fényezni kell Csak kár, hogy a gyári rács ki lett szedve belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 ez 16-os vagy 17es felni? :D 16", ET35 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 EZ se rossz egynek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 EZ se rossz egynek... :D :P :D Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Vidám mifelénk az élet! Fél délután nem volt áram, a víz meg még most kezd csordogálni a csapból. Nekem meg menni kell melózni, ráadásul füvet nyírtam, mezítláb... Szép halál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 ráadásul füvet nyírtam, mezítláb... Szép halál... akkor most úgy nézel ki mint Shrek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 akkor most úgy nézel ki mint Shrek :D Kb, csak véknyabb. :D De megoldottam. Nagy keservesen bokáig tudtam csűrölni a kádat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Kb, csak véknyabb. :D De megoldottam. Nagy keservesen bokáig tudtam csűrölni a kádat. :D Tegnap nálunk is csőtörés volt, reggel 8-tól d.u. 5-ig nem volt víz. Lajtos kocsival járták a várost a vízügyisek. Bakker, tiszta őskori feeling. :D Élmény volt a budit leönteni az 5L-es ablakmosó folyadékos műanyagból. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Emlékszem, hogy valaki Ledesítette már a műszerfalat és képekkel illusztrálta csak már nem tudom ki volt. Tudtok adni egy linket vagy valamit? Hétvégén lehet nekiállnék én is :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Emlékszem, hogy valaki Ledesítette már a műszerfalat és képekkel illusztrálta csak már nem tudom ki volt. Tudtok adni egy linket vagy valamit? Hétvégén lehet nekiállnék én is :D Köszi! Motor hogy muzsikál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Emlékszem, hogy valaki Ledesítette már a műszerfalat és képekkel illusztrálta csak már nem tudom ki volt. Tudtok adni egy linket vagy valamit? Hétvégén lehet nekiállnék én is :D Köszi! Kumabushi volt.Azóta töröltette magát a forumról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Motor hogy muzsikál? Köszöni szépen megy rendesen. Melegen ketyerészik kicsit alapjáraton de amúgy minden oké vele. Már volt egy olajcseréje is. Nem fogy sem a viz sem az olaj hál istennek... Mentem vele nem tudom pontosan olyan 5 ezret eddig. Majd a hosszbordás szijat kell mostanság cserélnem mert kezd öregedni láthatólag. Tényleg... az is görgőkkel együtt megy vagy csak szólóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Kumabushi volt.Azóta töröltette magát a forumról. Igen el is volt nekem mentve könyvjelzőbe de már nem volt semmi... Azért kérdeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Igen el is volt nekem mentve könyvjelzőbe de már nem volt semmi... Azért kérdeztem Nekem asszem le vannak mentve a doksik a gépemre.Ha privibe küldesz emil címet, reggel átküldöm neked, ha addig nem oldódik meg és tényleg megtalálom.Most megyek éjszakára melózni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Szerelés nem ide tartozik, de nagyon jó. haver szerel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 :D :D :D hát igen van ilyen amikor a fos elönti az ember agyát azon csodálkozok nem volt szerszámdobálás és bárminek a felrúgása. csúcs ez a pali :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts