dsteel Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 :D :D jaj de lesz baj :P :lol: Kocsmát nyitsz? Nekem ez egy havi adag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 egy kis móka : Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 egy kis móka : Felső képen az mi az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Felső képen az mi az? egy plüss medve utazik hátul :D :D http://www.homasita.hu/index.php?modul=3&a...at=uz&text= Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 egy plüss medve utazik hátul :D :D Tegnap nyomtál egyet valakivel, akiről semmit se tudsz, ma meg ez a medve... Baj lesz ebből... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 egy plüss medve utazik hátul :D :D http://www.homasita.hu/index.php?modul=3&a...at=uz&text= Neked bevált ez a patronos? Én több félét próbáltam, de büdi maradt tőle.. Én olyat használok, amit a járatokba kell fújni. Nem hab, azt óvatosan kell fújni, akkor nem lehet gond.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Neked bevált ez a patronos? Én több félét próbáltam, de büdi maradt tőle.. Én olyat használok, amit a járatokba kell fújni. Nem hab, azt óvatosan kell fújni, akkor nem lehet gond.... aha,tök jó.. tavaly is ilyet kapott ,annyi hogy én még hagyom kb 10-15 percet ketyegni,miután már nem jön Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 aha,tök jó.. tavaly is ilyet kapott ,annyi hogy én még hagyom kb 10-15 percet ketyegni,miután már nem jön Az jó. :D Nekem még a loctite sem hozta a hatást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Hogy a fenébe ne érintene! De azzal, hogy egy csomó ember szarakodik a városokban egy demonstráció miatt, még nem változott semmi! Szerinted odafent a nagykutyákat érdekli, hogy felvonulás és káosz volt Debrecenben? Hát pont leszarják! Akkor, értelme volt? SEMMI! de valahol el kell kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Na még egy napig van meg az Astrám :D Ami megmaradt belőle: JVC magnó, 2szett Pio hangszóró, gyári első rács meg egy törött hátsó rugó.... :D Milyen koptató van a lökháritó alatt? Egyébként szép géped van, volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 tegnap beleforgott a 10.000 km be az órám. február elsején vettem, március közepéig csak hébehóba használtam, március végén került bele a gáz. és még müükkööddiik :D a gázba is már több mint 7.000 km van. meghibásodásaim 10.000 km alatt: egyszer kigyulladt a motorkontrol. elötte iszonyat felhőszakadás volt, - főtengely jeladó hibát írt, azóta se jött elő a hiba. Klima kondenzviz nem folyik ki rendesen, emiatt párásodik az autó a klima lekapcsolása után - szerintem a pollenszürő is elázik ilyenkor. ez egy közel 1 napos meló, szerintem a jövőhéten megjavítjuk :D csöpög a váltóolajam, a bal féltengely szimeringnél. jövőhéten ez is meglesz. egyszer leállt. iszonyat retkes volt a fojtószelepem, megpucoltam 5 perc alatt. azóta hibátlan Jobb féknyereg porvédő gumija leszakadt, szerintem évek óta így járhattak vele, mert szétrohadt a dugattyú benne, bontott nyereg csere ( 10.000 Ft ) Elöl elkopott a fékbetét, és válla volt a tárcsának - csere szétrohadt a kipufogódob hátul, még a gyári volt rajra, csere. motorolaj fogyasztásom a 10.000 km alatt: 1 liter azt olyan 5.000 km nél töltöttem bele. tegnap lecseréltem az olajat, de nem néztem meg hogy mennyi van benne... ( gyári opelolajat kapott, 5w30 ast ) hát ennyi :D szerintem hibátlan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 nincs ezzel a busszal baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 tegnap beleforgott a 10.000 km be az órám. Klima kondenzviz nem folyik ki rendesen, emiatt párásodik az autó a klima lekapcsolása után - szerintem a pollenszürő is elázik ilyenkor. ez egy közel 1 napos meló, szerintem a jövőhéten megjavítjuk :D szerintem hibátlan... Egyelőre nincs ilyen gondom de érdekelne nagy vonalakban , hogy miket kell szétbontani a "duguláselhárításhoz" Egyébként 2009 novembere óta kb.12000 km futás alatt csak 1 EGR csere volt (az első 300km után) :D ráadásul már mahinálva volt, mint kiderült... Önszorgalomból megejtettünk 1 szívó oldali koromtalanítást, de az sem volt még annyira vészes. Lekopogom kopp-kopp-kopp...csak tankolás és olajcsere. Eddig minden kafa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 tegnap beleforgott a 10.000 km be az órám. február elsején vettem, március közepéig csak hébehóba használtam, március végén került bele a gáz. és még müükkööddiik :D a gázba is már több mint 7.000 km van. meghibásodásaim 10.000 km alatt: egyszer kigyulladt a motorkontrol. elötte iszonyat felhőszakadás volt, - főtengely jeladó hibát írt, azóta se jött elő a hiba. Klima kondenzviz nem folyik ki rendesen, emiatt párásodik az autó a klima lekapcsolása után - szerintem a pollenszürő is elázik ilyenkor. ez egy közel 1 napos meló, szerintem a jövőhéten megjavítjuk :D csöpög a váltóolajam, a bal féltengely szimeringnél. jövőhéten ez is meglesz. egyszer leállt. iszonyat retkes volt a fojtószelepem, megpucoltam 5 perc alatt. azóta hibátlan Jobb féknyereg porvédő gumija leszakadt, szerintem évek óta így járhattak vele, mert szétrohadt a dugattyú benne, bontott nyereg csere ( 10.000 Ft ) Elöl elkopott a fékbetét, és válla volt a tárcsának - csere szétrohadt a kipufogódob hátul, még a gyári volt rajra, csere. motorolaj fogyasztásom a 10.000 km alatt: 1 liter azt olyan 5.000 km nél töltöttem bele. tegnap lecseréltem az olajat, de nem néztem meg hogy mennyi van benne... ( gyári opelolajat kapott, 5w30 ast ) hát ennyi :D szerintem hibátlan... Ez Opel betegség??? Nekem gariban cserélték egyszer, most meg már megint könnyezik, egyenlőre nem foglalkozok vele, amíg nem csöpög... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ez Opel betegség??? Nekem gariban cserélték egyszer, most meg már megint könnyezik, egyenlőre nem foglalkozok vele, amíg nem csöpög... ez az autó 9 éves és 114.000 km-t futott ebből 104.000 km-t elég mostoha körülmények között... én nem tartom ezt opel betegségnek :D minimális olajpára lehet a váltón - motoron, az normális. de nekem már van csepp is a parkolóba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Kéne egy jó C corsa!!!5 ajtó,klima,a többi részletkérdés!SOS-ba... kössziiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Kéne egy jó C corsa!!!5 ajtó,klima,a többi részletkérdés!SOS-ba... kössziiiiiii na mivan ,meneszted az olajkályhát :D http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/a...90EGSOIUU/page1 egy kicsit bő ,de Te se írtál konkrét dolgot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 vagy ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...4_enjoy-4784017 1.4 twp .. nem kell jobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 ez egy ismerősömé, nulla km es kora óta hozzám jár szervizeltetni. ezt ajánlom nagyon, a srác nem egy agyontapossuk, teszkósolajat töltötök bele srác.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 ez egy ismerősömé, nulla km es kora óta hozzám jár szervizeltetni. ezt ajánlom nagyon, a srác nem egy agyontapossuk, teszkósolajat töltötök bele srác.... simán bevállalnám .. gyönyörű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 ez egy ismerősömé, nulla km es kora óta hozzám jár szervizeltetni. ezt ajánlom nagyon, a srác nem egy agyontapossuk, teszkósolajat töltötök bele srác.... nem untam meg...anyagi okok :D kicsit bővebben,kb 800000 van rá...ennyi jut most... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 ez nem 800.000 Ft de ez érdekel, vagy nemértem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 nem untam meg...anyagi okok :D kicsit bővebben,kb 800000 van rá...ennyi jut most... :D hát nem egyszerű az élet.. ilyen lehetőségek vannak.. : http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/a...DF6TWLCDD/page1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 fontos még mielött mellényúlsz: Z12XE-t vegyél. a Z10XE gyenge, az 1.3 ast felejtsd el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 fontos még mielött mellényúlsz: Z12XE-t vegyél. a Z10XE gyenge, az 1.3 ast felejtsd el! ezt beszéltük : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...comfort-4826086 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts