uhuhu Elküldve Június16, 2011 Szerző Elküldve Június16, 2011 létezhet hogy volt áremelés... nem tudom fejből...
szopcsi13 Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Bakker, másfél órát tököltem a városban ezek miatt. Ne úgy demonstráljanak már, hogy a másikat szopatják! :D
szkszaby Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Na még egy napig van meg az Astrám :D Ami megmaradt belőle: JVC magnó, 2szett Pio hangszóró, gyári első rács meg egy törött hátsó rugó.... :D Utolsó képek... :D
imy Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 szkszaby írta: Na még egy napig van meg az Astrám :D Ami megmaradt belőle: JVC magnó, 2szett Pio hangszóró, gyári első rács meg egy törött hátsó rugó.... :D Utolsó képek... :D Mit veszel helyette?
Zachi Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 imy írta: Mit veszel helyette? Corsaba számolták be. Te soha nem olvasol vissza?
jaygab Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Zachi írta: Corsaba számolták be. Te soha nem olvasol vissza? Te nem olvasol vissza??? Corsába számolták be, de az az anyukájáé lett. Neki másik autó lesz és legutóbb még nem tudta milyen :D
imy Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 jaygab írta: Te nem olvasol vissza??? Corsába számolták be, de az az anyukájáé lett. Neki másik autó lesz és legutóbb még nem tudta milyen :D Már régen írta :D , s ez csevegő topic :D
jaygab Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 imy írta: Már régen írta :D , s ez csevegő topic :D A kérdésed helytálló volt, mert mint mondtam egyelőre nem lesz autója...
Stofl Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Emberek! Nagybácsi lettem! Jippé! Remélem a kicccsaj is Opeles lesz! Szülőknek is az van! :D
Mc-elek Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 valakivel nyomtam egyet a Kerepesi úton.. (6.:20 korül) ki volt az ?? :D
dsteel Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Stofl írta: Emberek! Nagybácsi lettem! Jippé! Remélem a kicccsaj is Opeles lesz! Szülőknek is az van! :D gratula! Amikor jogsija lesz a kiscsajnak, remélem, már a nap hajtja a kocsinkat...
Stofl Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 dsteel írta: gratula! Amikor jogsija lesz a kiscsajnak, remélem, már a nap hajtja a kocsinkat... Köszi! :D Szerintem addigra a napnak is jövedéki adója lesz, és napi adagot kapunk fotoszintetizálni nehogy jó legyen már! :S
imy Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 dsteel írta: gratula! Amikor jogsija lesz a kiscsajnak, remélem, már a nap hajtja a kocsinkat... Ampera addig már elavult modell lesz. :D
camaron Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 szkszaby írta: Na még egy napig van meg az Astrám :D Ami megmaradt belőle: JVC magnó, 2szett Pio hangszóró..... és neked is vissza akarják alaktani ahol beszámolják vagy gy adják tovább? mert az enyémet vissza akarják, mert h a sok kiegésztő miatt biztos nem vinnék el :D)) de én azért a jel nélküli hűtőrácsot leszedem róla és visszateszem az eredetit. hátha az még új gazdát talál nekem pénteken kell leadnom
PGA Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Mc-elek írta: valakivel nyomtam egyet a Kerepesi úton.. (6.:20 korül) ki volt az ?? :D ..És Nati mit szólt hozzá?... :D :D
Mc-elek Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 bameg... :D :D tudhattam volna hogy másképpen kellet volna fogalmazni :D
NorbyAstraG Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Mc-elek írta: bameg... :D :D tudhattam volna hogy másképpen kellet volna fogalmazni :P És még a nevét se tudod? :D
uhuhu Elküldve Június17, 2011 Szerző Elküldve Június17, 2011 keresem T Elektet! T Elek jelentkezz! kellene egy emailcím , küddenék valamit.......
palicska Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Stofl írta: Emberek! Nagybácsi lettem! Jippé! Remélem a kicccsaj is Opeles lesz! Szülőknek is az van! :D GRATULÁLOK! Odafigyelni a kicsire! :D
palicska Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 szopcsi13 írta: Bakker, másfél órát tököltem a városban ezek miatt. Ne úgy demonstráljanak már, hogy a másikat szopatják! :D Én a legutolsó demonstrációnál a fővám tértől 1 1/2 óra alatt értem a nyugatihoz. Azt hittem lehidalok.
Lipi-G Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 szopcsi13 írta: Bakker, másfél órát tököltem a városban ezek miatt. Ne úgy demonstráljanak már, hogy a másikat szopatják! :D miért,téged nem érintenek a megszoritások?....jó neked...
szopcsi13 Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 Lipi-G írta: miért,téged nem érintenek a megszoritások?....jó neked... Hogy a fenébe ne érintene! De azzal, hogy egy csomó ember szarakodik a városokban egy demonstráció miatt, még nem változott semmi! Szerinted odafent a nagykutyákat érdekli, hogy felvonulás és káosz volt Debrecenben? Hát pont leszarják! Akkor, értelme volt? SEMMI!
Recommended Posts