uhuhu Elküldve Június16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2011 létezhet hogy volt áremelés... nem tudom fejből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Bakker, másfél órát tököltem a városban ezek miatt. Ne úgy demonstráljanak már, hogy a másikat szopatják! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Na még egy napig van meg az Astrám :D Ami megmaradt belőle: JVC magnó, 2szett Pio hangszóró, gyári első rács meg egy törött hátsó rugó.... :D Utolsó képek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Na még egy napig van meg az Astrám :D Ami megmaradt belőle: JVC magnó, 2szett Pio hangszóró, gyári első rács meg egy törött hátsó rugó.... :D Utolsó képek... :D Mit veszel helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Mit veszel helyette? Corsaba számolták be. Te soha nem olvasol vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Corsaba számolták be. Te soha nem olvasol vissza? Te nem olvasol vissza??? Corsába számolták be, de az az anyukájáé lett. Neki másik autó lesz és legutóbb még nem tudta milyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Te nem olvasol vissza??? Corsába számolták be, de az az anyukájáé lett. Neki másik autó lesz és legutóbb még nem tudta milyen :D Már régen írta :D , s ez csevegő topic :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Már régen írta :D , s ez csevegő topic :D A kérdésed helytálló volt, mert mint mondtam egyelőre nem lesz autója... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Emberek! Nagybácsi lettem! Jippé! Remélem a kicccsaj is Opeles lesz! Szülőknek is az van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 valakivel nyomtam egyet a Kerepesi úton.. (6.:20 korül) ki volt az ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Emberek! Nagybácsi lettem! Jippé! Remélem a kicccsaj is Opeles lesz! Szülőknek is az van! :D gratula! Amikor jogsija lesz a kiscsajnak, remélem, már a nap hajtja a kocsinkat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 gratula! Amikor jogsija lesz a kiscsajnak, remélem, már a nap hajtja a kocsinkat... Köszi! :D Szerintem addigra a napnak is jövedéki adója lesz, és napi adagot kapunk fotoszintetizálni nehogy jó legyen már! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 gratula! Amikor jogsija lesz a kiscsajnak, remélem, már a nap hajtja a kocsinkat... Ampera addig már elavult modell lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Na még egy napig van meg az Astrám :D Ami megmaradt belőle: JVC magnó, 2szett Pio hangszóró..... és neked is vissza akarják alaktani ahol beszámolják vagy gy adják tovább? mert az enyémet vissza akarják, mert h a sok kiegésztő miatt biztos nem vinnék el :D)) de én azért a jel nélküli hűtőrácsot leszedem róla és visszateszem az eredetit. hátha az még új gazdát talál nekem pénteken kell leadnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 valakivel nyomtam egyet a Kerepesi úton.. (6.:20 korül) ki volt az ?? :D ..És Nati mit szólt hozzá?... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 És az Országimázs Központ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 bameg... :D :D tudhattam volna hogy másképpen kellet volna fogalmazni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 bameg... :D :D tudhattam volna hogy másképpen kellet volna fogalmazni :P És még a nevét se tudod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2011 keresem T Elektet! T Elek jelentkezz! kellene egy emailcím , küddenék valamit....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Emberek! Nagybácsi lettem! Jippé! Remélem a kicccsaj is Opeles lesz! Szülőknek is az van! :D GRATULÁLOK! Odafigyelni a kicsire! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Beteg ötlet? :D Szerintem meg :nagy kaland! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Bakker, másfél órát tököltem a városban ezek miatt. Ne úgy demonstráljanak már, hogy a másikat szopatják! :D Én a legutolsó demonstrációnál a fővám tértől 1 1/2 óra alatt értem a nyugatihoz. Azt hittem lehidalok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Bakker, másfél órát tököltem a városban ezek miatt. Ne úgy demonstráljanak már, hogy a másikat szopatják! :D miért,téged nem érintenek a megszoritások?....jó neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 miért,téged nem érintenek a megszoritások?....jó neked... Hogy a fenébe ne érintene! De azzal, hogy egy csomó ember szarakodik a városokban egy demonstráció miatt, még nem változott semmi! Szerinted odafent a nagykutyákat érdekli, hogy felvonulás és káosz volt Debrecenben? Hát pont leszarják! Akkor, értelme volt? SEMMI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 :D :D jaj de lesz baj :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts