adorjant Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 ma beálltam egy zafi mellé :P : [url="http://www.kephost.com/view3.php?filename=r03uenkqx9cuseelix52.jpg ugyan kié lehet?? Nem a miénk,ez biztos :D Viszont hétvégén elvitték Hobit :D Azt hiszem,lezárult egy korszak. Sokat kell bizonyítani a Zafirának,hogy ennyire a szívünkbe zárjuk. A vevőnek annyi kifogása volt,hogy az első csillapítók kicsit puhák már,van egy kavicsfelverődés a szélvédőben,és csíkoz az ablaktörlő :D De legalább jó helyre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Nem a miénk,ez biztos :D Viszont hétvégén elvitték Hobit :D Azt hiszem,lezárult egy korszak. Sokat kell bizonyítani a Zafirának,hogy ennyire a szívünkbe zárjuk. Jó a Zafi is ,majd meglátjátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 szivi :D de nem arról volt szó, hogy ez az anyukádé lesz??? de az övé csak jól beszámolták az enyémet aztán már úgyis el akartam adni, mert több sebből kezdett vérezni :D Itt jön a nagy kérdés, hogy mi legyen helyette??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nem a miénk,ez biztos :D nem, mert az enyém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 nem, mert az enyém :D könnyen felismerhető,az "egyedi" dísztárcsádról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is! :D Tekerd fel a fényerő potiját! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is! Világításra: műszerfal fényerő potméter letekerve műszerfal törölgetéskor. :D Kényelmetlen ülésre:üléscsere Vectráéra.(vagy ami még belepasszol) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Kényelmetlen ülésre:üléscsere Vectráéra.(vagy ami még belepasszol) :D Melyik vectráé megy bele? B? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Világításra: műszerfal fényerő potméter letekerve műszerfal törölgetéskor. :D Kényelmetlen ülésre:üléscsere Vectráéra.(vagy ami még belepasszol) :D Köszi a válaszokat! Női tulaj, tehát bármi előfordulhat, de elmondása szerint a középkonzol kikapcsol ilyenkor. Azt is ki tudja így, vagy csak rosszul emlékszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Köszi a válaszokat! Női tulaj, tehát bármi előfordulhat, de elmondása szerint a középkonzol kikapcsol ilyenkor. Azt is ki tudja így, vagy csak rosszul emlékszik? Igen, ha le van tekerve a fényerő poti akkor úgy néz ki mintha kikapcsolna a műszerfal világítás a középső kijelzővel együtt. Fel kell csavarni és jó lesz ha nincs más hiba. 99,9%-ban ez szokott előfordulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Melyik vectráé megy bele? B? Ja igen ezt lehagytam,természetesen a B Vectráé. Volt is itt aki már kicserélte arra.Az üléses topikban a csere menete is le van írva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Felmerült bennem egy kérdés! D Corsára felmegy a G Astra gyári lemezfelnije? Mindkettő 4x100 as ET-t hirtelen nem tudnék mondani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Felmerült bennem egy kérdés! D Corsára felmegy a G Astra gyári lemezfelnije? Mindkettő 4x100 as ET-t hirtelen nem tudnék mondani... Felmegy igen. astra et49, a corsa vagy ugyanakkora, vagy pár mm-rel kisebb ,talàn et45. A lényeg h jò... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 háát köszönöm ezt a gyönyörűséget :D :D nagyon kész... :D (direkt van képpel idézve :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2011 könnyen felismerhető,az "egyedi" dísztárcsádról :D :D az egy nagyonszép eredeti Astra H disztárcsa... ez vót ingyen, jobb mint a teszkós. és így a parkolóban elég egyszerüen és könnyen kiszúrom a sok ezüst zafira között, hogy melyik az enyém. ( észrevettétek, hogy a zafirák 90% a ezüst???) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 :D az egy nagyonszép eredeti Astra H disztárcsa... ez vót ingyen, jobb mint a teszkós. és így a parkolóban elég egyszerüen és könnyen kiszúrom a sok ezüst zafira között, hogy melyik az enyém. ( észrevettétek, hogy a zafirák 90% a ezüst???) A G-astrával együtt a dobogón vannak az ezüstök között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Erről és erről szeretnék véleményt kérni Tőletek, hogy melyiket érdemes megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Erről és erről szeretnék véleményt kérni Tőletek, hogy melyiket érdemes megvenni? Cromaxban a gyári 35700Ft cromax kártyával(uhuhu mennyi lehet ez kereskedésben??) Után gyártottból nem tudom, de inkább akkor a delphit venném, habár nem tudom mi a gyári beszállítója, uhuhu talán meg tudja mondani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2011 szerviz 4+ ban a betét és a tárcsa és a munkadij egybe van. az ára fejből nem megy, nézzétek meg az opel.hu -n. nem tudom ki a beszállító. én CSAK gyári féket rakok az autóimra. a Zafirán is 5000 km rel ezelött cseréltem. és a hondán is de ott csak betétet... ( jó hónap volt, viszont meg tudok állni :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 szerviz 4+ ban a betét és a tárcsa és a munkadij egybe van. az ára fejből nem megy, nézzétek meg az opel.hu -n. nem tudom ki a beszállító. én CSAK gyári féket rakok az autóimra. a Zafirán is 5000 km rel ezelött cseréltem. és a hondán is de ott csak betétet... ( jó hónap volt, viszont meg tudok állni :D ) ez így sajnos eléggé tág határ. Az 1.4-es G, és a classic II-n nem ugyanazok vannak? Első fékbetét + féktárcsa csere 26 990 - 68 990 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Erről és erről szeretnék véleményt kérni Tőletek, hogy melyiket érdemes megvenni? A Derék utcai boltban nekem tavaly mondtak valami 38e-t gyári készletre ( 2 tárcsa+ betétek). Kérdezd meg őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2011 ez így sajnos eléggé tág határ. Az 1.4-es G, és a classic II-n nem ugyanazok vannak? Első fékbetét + féktárcsa csere 26 990 - 68 990 Ft Első fékbetét + féktárcsa csere 39 990 Ft http://www.opelgyulai.hu/pages.htm?pid=750 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Első fékbetét + féktárcsa csere 39 990 Ft http://www.opelgyulai.hu/pages.htm?pid=750 Ez így már konkrét összeg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Ez így már konkrét összeg. :D Opel Start Kalocsa: azt mondták a 39900 a múlt évi ár, sógornak 1.4 G Astrán Z14XE 41.990 Ft volt a tárcsa + betét csere munkadíjjal együtt. Szerintem nagyon jó ár! És az áremelés is jelentéktelen, ha valóban volt egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts