adorjant Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 ma beálltam egy zafi mellé :P : [url="http://www.kephost.com/view3.php?filename=r03uenkqx9cuseelix52.jpg ugyan kié lehet?? Nem a miénk,ez biztos :D Viszont hétvégén elvitték Hobit :D Azt hiszem,lezárult egy korszak. Sokat kell bizonyítani a Zafirának,hogy ennyire a szívünkbe zárjuk. A vevőnek annyi kifogása volt,hogy az első csillapítók kicsit puhák már,van egy kavicsfelverődés a szélvédőben,és csíkoz az ablaktörlő :D De legalább jó helyre került.
Korzika Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Nem a miénk,ez biztos :D Viszont hétvégén elvitték Hobit :D Azt hiszem,lezárult egy korszak. Sokat kell bizonyítani a Zafirának,hogy ennyire a szívünkbe zárjuk. Jó a Zafi is ,majd meglátjátok. :D
szkszaby Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 szivi :D de nem arról volt szó, hogy ez az anyukádé lesz??? de az övé csak jól beszámolták az enyémet aztán már úgyis el akartam adni, mert több sebből kezdett vérezni :D Itt jön a nagy kérdés, hogy mi legyen helyette??? :D
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Elküldve Június15, 2011 Nem a miénk,ez biztos :D nem, mert az enyém :D
adorjant Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 nem, mert az enyém :D könnyen felismerhető,az "egyedi" dísztárcsádról :D
Bkori Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is!
Zachi Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is! :D Tekerd fel a fényerő potiját!
Korzika Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is! Világításra: műszerfal fényerő potméter letekerve műszerfal törölgetéskor. :D Kényelmetlen ülésre:üléscsere Vectráéra.(vagy ami még belepasszol) :D
GH Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Kényelmetlen ülésre:üléscsere Vectráéra.(vagy ami még belepasszol) :D Melyik vectráé megy bele? B?
Bkori Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Világításra: műszerfal fényerő potméter letekerve műszerfal törölgetéskor. :D Kényelmetlen ülésre:üléscsere Vectráéra.(vagy ami még belepasszol) :D Köszi a válaszokat! Női tulaj, tehát bármi előfordulhat, de elmondása szerint a középkonzol kikapcsol ilyenkor. Azt is ki tudja így, vagy csak rosszul emlékszik?
Stofl Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Köszi a válaszokat! Női tulaj, tehát bármi előfordulhat, de elmondása szerint a középkonzol kikapcsol ilyenkor. Azt is ki tudja így, vagy csak rosszul emlékszik? Igen, ha le van tekerve a fényerő poti akkor úgy néz ki mintha kikapcsolna a műszerfal világítás a középső kijelzővel együtt. Fel kell csavarni és jó lesz ha nincs más hiba. 99,9%-ban ez szokott előfordulni.
Korzika Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Melyik vectráé megy bele? B? Ja igen ezt lehagytam,természetesen a B Vectráé. Volt is itt aki már kicserélte arra.Az üléses topikban a csere menete is le van írva! :D
szkszaby Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Felmerült bennem egy kérdés! D Corsára felmegy a G Astra gyári lemezfelnije? Mindkettő 4x100 as ET-t hirtelen nem tudnék mondani...
jaygab Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Felmerült bennem egy kérdés! D Corsára felmegy a G Astra gyári lemezfelnije? Mindkettő 4x100 as ET-t hirtelen nem tudnék mondani... Felmegy igen. astra et49, a corsa vagy ugyanakkora, vagy pár mm-rel kisebb ,talàn et45. A lényeg h jò...
Mc-elek Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 háát köszönöm ezt a gyönyörűséget :D :D nagyon kész... :D (direkt van képpel idézve :P )
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Elküldve Június15, 2011 könnyen felismerhető,az "egyedi" dísztárcsádról :D :D az egy nagyonszép eredeti Astra H disztárcsa... ez vót ingyen, jobb mint a teszkós. és így a parkolóban elég egyszerüen és könnyen kiszúrom a sok ezüst zafira között, hogy melyik az enyém. ( észrevettétek, hogy a zafirák 90% a ezüst???)
Guest Endy Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 :D az egy nagyonszép eredeti Astra H disztárcsa... ez vót ingyen, jobb mint a teszkós. és így a parkolóban elég egyszerüen és könnyen kiszúrom a sok ezüst zafira között, hogy melyik az enyém. ( észrevettétek, hogy a zafirák 90% a ezüst???) A G-astrával együtt a dobogón vannak az ezüstök között.
steve78 Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Erről és erről szeretnék véleményt kérni Tőletek, hogy melyiket érdemes megvenni?
imy Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Erről és erről szeretnék véleményt kérni Tőletek, hogy melyiket érdemes megvenni? Cromaxban a gyári 35700Ft cromax kártyával(uhuhu mennyi lehet ez kereskedésben??) Után gyártottból nem tudom, de inkább akkor a delphit venném, habár nem tudom mi a gyári beszállítója, uhuhu talán meg tudja mondani...
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Elküldve Június15, 2011 szerviz 4+ ban a betét és a tárcsa és a munkadij egybe van. az ára fejből nem megy, nézzétek meg az opel.hu -n. nem tudom ki a beszállító. én CSAK gyári féket rakok az autóimra. a Zafirán is 5000 km rel ezelött cseréltem. és a hondán is de ott csak betétet... ( jó hónap volt, viszont meg tudok állni :D )
imy Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 szerviz 4+ ban a betét és a tárcsa és a munkadij egybe van. az ára fejből nem megy, nézzétek meg az opel.hu -n. nem tudom ki a beszállító. én CSAK gyári féket rakok az autóimra. a Zafirán is 5000 km rel ezelött cseréltem. és a hondán is de ott csak betétet... ( jó hónap volt, viszont meg tudok állni :D ) ez így sajnos eléggé tág határ. Az 1.4-es G, és a classic II-n nem ugyanazok vannak? Első fékbetét + féktárcsa csere 26 990 - 68 990 Ft
szopcsi13 Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Erről és erről szeretnék véleményt kérni Tőletek, hogy melyiket érdemes megvenni? A Derék utcai boltban nekem tavaly mondtak valami 38e-t gyári készletre ( 2 tárcsa+ betétek). Kérdezd meg őket.
uhuhu Elküldve Június16, 2011 Szerző Elküldve Június16, 2011 ez így sajnos eléggé tág határ. Az 1.4-es G, és a classic II-n nem ugyanazok vannak? Első fékbetét + féktárcsa csere 26 990 - 68 990 Ft Első fékbetét + féktárcsa csere 39 990 Ft http://www.opelgyulai.hu/pages.htm?pid=750
imy Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Első fékbetét + féktárcsa csere 39 990 Ft http://www.opelgyulai.hu/pages.htm?pid=750 Ez így már konkrét összeg. :D
Stofl Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Ez így már konkrét összeg. :D Opel Start Kalocsa: azt mondták a 39900 a múlt évi ár, sógornak 1.4 G Astrán Z14XE 41.990 Ft volt a tárcsa + betét csere munkadíjjal együtt. Szerintem nagyon jó ár! És az áremelés is jelentéktelen, ha valóban volt egyáltalán.
Recommended Posts