nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 mé? hol voltál?? hát ez az sehol nem volt :lol: különben csinált volna nekem képeket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Dali kiállításon lettem volna, de tömeg volt. Így lett belőle Daubner cukrászda, meg Margit-sziget :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2005 Dali kiállításon lettem volna, de tömeg volt. Így lett belőle Daubner cukrászda, meg Margit-sziget :wink: én voltama dalin má... jóóóóóóóó. :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 én voltama dalin má... jóóóóóóóó. :smt045 nekem meg se konvoj, se Dali :lol: lehet elgondolkodom az ötleteden Uhu :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2005 lehet elgondolkodom az ötleteden Uhu :wink: lehet hogy mindenkinek jóbb lenne. főképp a Telónak. üthetnéd éjjel - nappal. mi meg jól szórakoznánk rajta :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 nem bántom én :oops: hogy tehetnék ilyet? :wink:meg nem is vagyok ám én annyira olyan....... :lol: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nem áruljuk el!..... :wink: :lol: Kaptunk egy kicsit a sugárzó dúsított uránkészletből... :lol: nem is kicsit...reggelre kihullot az összes hajam,fogam és nőtt még egy lábam :lol: :lol: :lol: egyébként szijasztok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 egyébként szijasztok :wink: szia. meg is érdemlitek a titkolózás miatt :lol: én köüldtem rátok az átkot :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 szia. meg is érdemlitek a titkolózás miatt :lol: én köüldtem rátok az átkot :twisted: na jóóóó felfedjük titkainkat. ok Telo ? szóval átkot küldesz ránk...ez szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 na jóóóó felfedjük titkainkat. ok Telo ? szóval átkot küldesz ránk...ez szép :lol: jól van na tudod csak viccelek. szeretlek titeket, nem bántanálak :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 jól van na tudod csak viccelek. szeretlek titeket, nem bántanálak :wink: 8) :smt052 ez nagyon szép volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 :smt052 ez nagyon szép volt :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 :oops: te nem szoktál ilyen könnyen elpirulni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 te nem szoktál ilyen könnyen elpirulni :lol: nem, de ma hagyom magam, úgy döntöttem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 nem, de ma hagyom magam, úgy döntöttem :lol: hogy - hogy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 hogy - hogy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Gelko, nem láttam a neved a solti listán. mi a helyzet? nem jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Gelko, nem láttam a neved a solti listán. mi a helyzet? nem jössz? Ott vagyok én...az átutalások közt azért nem vagyok mert egy napra megyek..sajna igy jött ki...majd korán reggel felébresztelek :lol: bár Mélykék mondta h egy napra annyira nem éri meg de nem tudta elvenni a kedvem :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 majd korán reggel felébresztelek :lol: melyik nap korán reggelén? csak hogy úgy készüljek :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 melyik nap korán reggelén? csak hogy úgy készüljek :wink: :lol: hát a másnap korán reggelén :lol: talán szombat..majdnem biztos h szombat... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 hát a másnap korán reggelén :lol: nélküled? :roll: elmarad a borparty :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 nélküled? :roll: elmarad a borparty :lol: sajna most el...de be fogjuk pótolni :wink: mondjuk egy Edda koncert kiséretében.... :wink: vagy kitalálunk vmit :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 sajna most el...de be fogjuk pótolni :wink: mondjuk egy Edda koncert kiséretében.... :wink: vagy kitalálunk vmit :wink: :lol: rendben, ha találsz megint félúton Edda koncertet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 rendben, ha találsz megint félúton Edda koncertet :wink: most nézem h mgszünt a hivatalos EDDA honlap ? :shock: :shock: :shock: elvileg nyáron lesz edda tábor is Agárdon..mint régen.... ..de találunk félúton is párat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 .de találunk félúton is párat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts