szopcsi13 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 ááá dehogy.. meglepi hétvégére viszem eleknét :D Akkor most disztingválni kell magad? Na én nem fogom. Nekünk az lesz a meglepetés, ha emlékszünk mindenre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Akkor most disztingválni kell magad? Na én nem fogom. Nekünk az lesz a meglepetés, ha emlékszünk mindenre... háát az úgy volt.. beszéltem egyik cimbivel... és kiderült hogy ők is odajönnek .... lesz baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 háát az úgy volt.. beszéltem egyik cimbivel... és kiderült hogy ők is odajönnek .... lesz baj :D szegény Elekné....mi vár rá :D no majd hétfőn mesélsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Aztán majd a porcelánbusz hazavisz! :D ááá,kint alszok a tóparton,sehova a jó helyről... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 szegény Elekné....mi vár rá :D no majd hétfőn mesélsz... :D Vagy majd elekné... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Vagy majd elekné... :D majd kiderül.... szegény ikrek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 szegény Elekné....mi vár rá :D no majd hétfőn mesélsz... :D Nati is szereti a: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Nati is szereti a: [url="http://www.kephost.com/view3.php?filename=u1rr0ul73qvsgtnskfrn]http://www.kephost.com/images4/2011/6/10/u1rr0ul73qvsgtnskfrn_tn.jpg én is!! van a hétvégére 3 zsugor :D na,jöttök?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 én is!! van a hétvégére 3 zsugor :D na,jöttök?? most neeemmm megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 ááá dehogy.. meglepi hétvégére viszem eleknét :D Gyertek be,ha erre jártok! :D Számom megy pü-be máris! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Gyertek be,ha erre jártok! :D Számom megy pü-be máris! nekem minek,megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Holnap hajnalban irány a Balaton, erre tessék, esik az eső. :D Arrafelé is ilyen takony idő van? Fiam a barátaival Várpalotán van, 50m-re a színpadtól vertek sátrat. Eddig nem esett, hát eztán se! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Holnap hajnalban irány a Balaton, erre tessék, esik az eső. :D Arrafelé is ilyen takony idő van? Az a baj hogy nagyon messze vagy.. onnan elég nehéz megítélni hogy milyen az idő errefelé, de tegnap délután óta a Szeged-Veszprém-Budapest háromszögben nem esett, ez tuti. És a Balatonnál sem, kenesétől füredig legalábbis biztosan nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Üdv le szeretném szedni hátsó kárpitot, de az ablatekerő levételével nem boldogulok tud nekem ebben vki segíteni? hol kéne mit benyomni, hogy le tudjam húzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Üdv le szeretném szedni hátsó kárpitot, de az ablatekerő levételével nem boldogulok tud nekem ebben vki segíteni? hol kéne mit benyomni, hogy le tudjam húzni? Egy omega gyűrű fogja a tekerőt, azt pattintsd ki óvatosan egy kis csavarhúzóval. Nem árt, ha valami ronggyal közrefogod, nehogy elpattanjon valami zugba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Egy omega gyűrű fogja a tekerőt, azt pattintsd ki óvatosan egy kis csavarhúzóval. Nem árt, ha valami ronggyal közrefogod, nehogy elpattanjon valami zugba. köszi, sikerült, most már csak össze kell rakni :D ott mi a sorrend a tekerőnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Egy omega gyűrű fogja a tekerőt, azt pattintsd ki óvatosan egy kis csavarhúzóval. Nem árt, ha valami ronggyal közrefogod, nehogy elpattanjon valami zugba. Én is küzdök ezzel a problémával. De nekem olyan gyűrű van rajta ami teljesen körbeveszi a tekerőt. Na azt hogyan kelle leszedni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Én is küzdök ezzel a problémával. De nekem olyan gyűrű van rajta ami teljesen körbeveszi a tekerőt. Na azt hogyan kelle leszedni: Egy omega-gyűrűvel ne bénázzatok már ennyit :D Nem könnyű azt aláírom, de nem is kell túlmisztifikálni a dolgot. Sok variáció nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Én is küzdök ezzel a problémával. De nekem olyan gyűrű van rajta ami teljesen körbeveszi a tekerőt. Na azt hogyan kelle leszedni: Én így csináltam: Erős drótból hajlítottam kicsi kampót Kárpit benyom (takaró műnyaggal együtt) kis csavarhúzóval kipiszkáltam omega barátunkat, hogy lássam és alá tudja rakni a kampót csavarhúzó letesz, majd két kézzel húzás. Le is jött ja és nyilván mindezt a tekerő ellentétes oldalán Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Egy omega-gyűrűvel ne bénázzatok már ennyit :D Nem könnyű azt aláírom, de nem is kell túlmisztifikálni a dolgot. Sok variáció nincs. Igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Ákos! A Combo még mindíg nem világít. Remélem ez így is marad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2011 Ákos! A Combo még mindíg nem világít. Remélem ez így is marad. :D Na az jo.... Remeljuk igy is marad . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tobey Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Sziasztok! Olvastam korábbi hozzászólásokat itt a fórumon a vezérműtengely törésekkel kapcsolatban. Nekem néhány hónapja tört el a kipufogó oldali az Astrámban, ugyancsak a lefogató csavarok lazultak fel, mint ahogy azt mások is leírták (2005-ös, Z14XEP, 60000km). Csak a törött tengely lett cserélve az autóban. Ezt nektek is így csinálták? Azért kérdezem ezt mert a csere óta alapjáraton az autó motorja rángat. Úgy 4-5 másodpercenként rángat kb. hármat majd megint jó az alapjárat pár másodpercre. Az autó teljesítményén én nem vettem észre teljesítmény csökkenést. Ötlet, hogy mi okozhatja???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2011 Sziasztok! Olvastam korábbi hozzászólásokat itt a fórumon a vezérműtengely törésekkel kapcsolatban. Nekem néhány hónapja tört el a kipufogó oldali az Astrámban, ugyancsak a lefogató csavarok lazultak fel, mint ahogy azt mások is leírták (2005-ös, Z14XEP, 60000km). Csak a törött tengely lett cserélve az autóban. Ezt nektek is így csinálták? Azért kérdezem ezt mert a csere óta alapjáraton az autó motorja rángat. Úgy 4-5 másodpercenként rángat kb. hármat majd megint jó az alapjárat pár másodpercre. Az autó teljesítményén én nem vettem észre teljesítmény csökkenést. Ötlet, hogy mi okozhatja???? nem zárnak rendesen a szelepeid a hengerfejben. kapott egy pofont, és deformált. DE: márkaszervizben javíttattad? mert akkor garanciába meg kell csinálniuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Na az jo.... Remeljuk igy is marad . :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts