obul Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 hali astra g belsö levegö keringetés átváltó motor nem áll meg tudja valaki mi vezérli? idöre megy vagy valami más? már a légterelö tengelyét is eltörte
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 hali astra g belsö levegö keringetés átváltó motor nem áll meg tudja valaki mi vezérli? idöre megy vagy valami más? már a légterelö tengelyét is eltörte olyan elektronika vezérli a motor ami az áram felvételét figyeli... azaz ha nem akad meg a motor akkor nem nő meg az áram felvétel. megoldás lehet hogy megfordítod a lapátot. vagy veszel egy új házat kompletten kb14e vagy csinálsz lapátot vagy lehúzod a csatlakozót a motorról
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 olyan elektronika vezérli a motor ami az áram felvételét figyeli... azaz ha nem akad meg a motor akkor nem nő meg az áram felvétel. megoldás lehet hogy megfordítod a lapátot. vagy veszel egy új házat kompletten kb14e vagy csinálsz lapátot vagy lehúzod a csatlakozót a motorról És ez csak delphi-nél müködik. Vagyis a lapát megfordítás. Behrnél másképpen van....ott nem lapát van.
obul Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 olyan elektronika vezérli a motor ami az áram felvételét figyeli... azaz ha nem akad meg a motor akkor nem nő meg az áram felvétel. megoldás lehet hogy megfordítod a lapátot. vagy veszel egy új házat kompletten kb14e vagy csinálsz lapátot vagy lehúzod a csatlakozót a motorról Nagyon köszi megkeresem a humánus megoldást a tengelyre
obul Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 kicsit megzavart a második hozzá szólás mi az hogy megforditom a lapátot?
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 És ez csak delphi-nél müködik. Vagyis a lapát megfordítás. Behrnél másképpen van....ott nem lapát van. a delphi-nél se mindig.. nekem nem lehetett fordítani
Korzika Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 kicsit megzavart a második hozzá szólás mi az hogy megforditom a lapátot? Szétszeded (a hasznos infókban le van írva )és megfordítod a lapátot,hogy a nem elforgácsolódott tengelyvég legyen meghajtva.
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 a delphi-nél se mindig.. nekem nem lehetett fordítani Nekem behr van, ott egy 'sapkát' fordít...
obul Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 ez delphi nem lehet negfordítani :D de egy kis lemezböl hajottan rá tartót nem 100 as de egy deig birja külön lapátot nem lehet kapni?
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 ez delphi nem lehet negfordítani :D de egy kis lemezböl hajottan rá tartót nem 100 as de egy deig birja külön lapátot nem lehet kapni? delphi betegség :D
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 A könyve szerint jó bele mind az 5w-40 mind a 10w-40 csak hőmérséklet megkötések vannak a 10w-40-el szemben! Viszont az 5W-40-et minden hőmérsékleten lehet használni az X es motorba! A kérdés hogy melyik a jó olaj!?? Pl néztem a XADO City Line 5W-40 SL/CF félszintetikus olajat bele szerintetek?? GM Longlife Szóval megfelel a GM által előírt gyártóművi előirásoknak! Mehet bele?? CSak azért kérdem ,mert nem olcsó olaj és hátha van valakinek már tapasztalata vele! áthoztam mert biztos OFF lesz :D http://www.xado.hu/pdf/5W40SLCFCITYLINE.pdf nekem a corsa-ba volt ez az olaj... szerintem jófajta.. de GM-LL-B-025 tudtommal ez diesel jóváhagyás ,vagy nem ?? erre mit olvasok mellette: A GM-LL-B-025 engedéllyel rendelkezõ olajok benzin üzemû autókban is használhatók. Ezek olajcsere idõszaka 30.000 km (GM-LL-A-025). szerk: http://www.olajinfo.hu/index.php/szabvanyo...olaj-szabvanyok
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 ez delphi nem lehet negfordítani :D de egy kis lemezböl hajottan rá tartót nem 100 as de egy deig birja külön lapátot nem lehet kapni? nem lehet kapni..
Frutti Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 ha kb levegőszűrő háznál kopog akkor az lesz az,vagy harkály :D Meg halgatam és valóban a levegő szűrő alol a motor oldalán jön a hang úgy hallacik de lehet a fülem csal... ilyen nem is kopogo inkább kerregő a hang... akkor az a levegőztető lenne? köszi az eddigi helpett...
imy Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Meg halgatam és valóban a levegő szűrő alol oldalából jön a hang motor oldalán jön a hang úgy hallacik de lehet a fülem csal... ilyen nem is kopogo inkább kerregő a hang.. akkor az a levegőztető lenne? köszi az eddigi helpett... Igen.
bocs Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 senki.. béke van és az is maradjon :D Oké! Ez már így tetszik. :D
adorjant Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Meg halgatam és valóban a levegő szűrő alol a motor oldalán jön a hang úgy hallacik de lehet a fülem csal... ilyen nem is kopogo inkább kerregő a hang... akkor az a levegőztető lenne? köszi az eddigi helpett... Ne aggódj,én 6 év alatt egyszer sem hallottam,most télen nekem is kopogott,aztán mire mérgemben el akartam vinni szerelőhöz,abbahagyta. Szóval szerintem veszekedj vele,és elhallgat :D
Korzika Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Ne aggódj,én 6 év alatt egyszer sem hallottam,most télen nekem is kopogott,aztán mire mérgemben el akartam vinni szerelőhöz,abbahagyta. Szóval szerintem veszekedj vele,és elhallgat :D Mizu,vettetek Zafit????Jól vagytok??Üdv Nyuszinak!
adorjant Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Mizu,vettetek Zafit????Jól vagytok??Üdv Nyuszinak! Jaja,fél év keresgetés után lett egy,eddig tetszik :D Majd talán egyszer ha lesz időm,megmutatom a közönségnek. Az Astra után nem kapkodnak,pedig tényleg nem lehet belekötni,hihetetlen ez a használtautózás :D
Kess Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 van olyan akinek van kartámasza a G astrájában? melyik a jó (emi nem gagyi nagyon)?
dsteel Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 van olyan akinek van kartámasza a G astrájában? melyik a jó (emi nem gagyi nagyon)? Én ilyet vettem bele kb másfél éve, kb 15 E volt és meg vagyok vele elégedve.: http://www.nefelejts.hu/nagyker/hu/webaruh...;category_id=47 Típusspecifikus aljjal kérhető, így könnyű felszerelni, állítható magasságú és teljesen felhajtható. Úgy néz ki sztem, mintha gyári lenne.
Kess Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Köszi! Azt hittem ez olcsóbb dolog :D Elugrok és megnézem hogy néz ki... Én ilyet vettem bele kb másfél éve, kb 15 E volt és meg vagyok vele elégedve.: http://www.nefelejts.hu/nagyker/hu/webaruh...;category_id=47 Típusspecifikus aljjal kérhető, így könnyű felszerelni, állítható magasságú és teljesen felhajtható. Úgy néz ki sztem, mintha gyári lenne.
GH Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Na épp most veri el a jég az autómat :D BP 3.ker Sose láttam itt ilyen zivatart...
Mc-elek Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Na épp most veri el a jég az autómat :D BP 3.ker Sose láttam itt ilyen zivatart... 16ba csak csepereg... csak nem lesz jég.. akkor beállok a csarnokba.. oda meg mindig becsap a villám :D :D
Korzika Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Na épp most veri el a jég az autómat :D BP 3.ker Sose láttam itt ilyen zivatart... Bírja az nyugi! :D Mi is kaptunk már,de meg se látszott rajta,mondjuk nem volt annyira nagy szemű jég!
GH Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Bírja az nyugi! :D Mi is kaptunk már,de meg se látszott rajta,mondjuk nem volt annyira nagy szemű jég! No megvizuáltam Nem találtam semmit :D
Recommended Posts