obul Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 hali astra g belsö levegö keringetés átváltó motor nem áll meg tudja valaki mi vezérli? idöre megy vagy valami más? már a légterelö tengelyét is eltörte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 hali astra g belsö levegö keringetés átváltó motor nem áll meg tudja valaki mi vezérli? idöre megy vagy valami más? már a légterelö tengelyét is eltörte olyan elektronika vezérli a motor ami az áram felvételét figyeli... azaz ha nem akad meg a motor akkor nem nő meg az áram felvétel. megoldás lehet hogy megfordítod a lapátot. vagy veszel egy új házat kompletten kb14e vagy csinálsz lapátot vagy lehúzod a csatlakozót a motorról Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 olyan elektronika vezérli a motor ami az áram felvételét figyeli... azaz ha nem akad meg a motor akkor nem nő meg az áram felvétel. megoldás lehet hogy megfordítod a lapátot. vagy veszel egy új házat kompletten kb14e vagy csinálsz lapátot vagy lehúzod a csatlakozót a motorról És ez csak delphi-nél müködik. Vagyis a lapát megfordítás. Behrnél másképpen van....ott nem lapát van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
obul Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 olyan elektronika vezérli a motor ami az áram felvételét figyeli... azaz ha nem akad meg a motor akkor nem nő meg az áram felvétel. megoldás lehet hogy megfordítod a lapátot. vagy veszel egy új házat kompletten kb14e vagy csinálsz lapátot vagy lehúzod a csatlakozót a motorról Nagyon köszi megkeresem a humánus megoldást a tengelyre Link to comment Megosztás: More sharing options...
obul Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 kicsit megzavart a második hozzá szólás mi az hogy megforditom a lapátot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 És ez csak delphi-nél müködik. Vagyis a lapát megfordítás. Behrnél másképpen van....ott nem lapát van. a delphi-nél se mindig.. nekem nem lehetett fordítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 kicsit megzavart a második hozzá szólás mi az hogy megforditom a lapátot? Szétszeded (a hasznos infókban le van írva )és megfordítod a lapátot,hogy a nem elforgácsolódott tengelyvég legyen meghajtva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 a delphi-nél se mindig.. nekem nem lehetett fordítani Nekem behr van, ott egy 'sapkát' fordít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
obul Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ez delphi nem lehet negfordítani :D de egy kis lemezböl hajottan rá tartót nem 100 as de egy deig birja külön lapátot nem lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ez delphi nem lehet negfordítani :D de egy kis lemezböl hajottan rá tartót nem 100 as de egy deig birja külön lapátot nem lehet kapni? delphi betegség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 A könyve szerint jó bele mind az 5w-40 mind a 10w-40 csak hőmérséklet megkötések vannak a 10w-40-el szemben! Viszont az 5W-40-et minden hőmérsékleten lehet használni az X es motorba! A kérdés hogy melyik a jó olaj!?? Pl néztem a XADO City Line 5W-40 SL/CF félszintetikus olajat bele szerintetek?? GM Longlife Szóval megfelel a GM által előírt gyártóművi előirásoknak! Mehet bele?? CSak azért kérdem ,mert nem olcsó olaj és hátha van valakinek már tapasztalata vele! áthoztam mert biztos OFF lesz :D http://www.xado.hu/pdf/5W40SLCFCITYLINE.pdf nekem a corsa-ba volt ez az olaj... szerintem jófajta.. de GM-LL-B-025 tudtommal ez diesel jóváhagyás ,vagy nem ?? erre mit olvasok mellette: A GM-LL-B-025 engedéllyel rendelkezõ olajok benzin üzemû autókban is használhatók. Ezek olajcsere idõszaka 30.000 km (GM-LL-A-025). szerk: http://www.olajinfo.hu/index.php/szabvanyo...olaj-szabvanyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ez delphi nem lehet negfordítani :D de egy kis lemezböl hajottan rá tartót nem 100 as de egy deig birja külön lapátot nem lehet kapni? nem lehet kapni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frutti Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ha kb levegőszűrő háznál kopog akkor az lesz az,vagy harkály :D Meg halgatam és valóban a levegő szűrő alol a motor oldalán jön a hang úgy hallacik de lehet a fülem csal... ilyen nem is kopogo inkább kerregő a hang... akkor az a levegőztető lenne? köszi az eddigi helpett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Meg halgatam és valóban a levegő szűrő alol oldalából jön a hang motor oldalán jön a hang úgy hallacik de lehet a fülem csal... ilyen nem is kopogo inkább kerregő a hang.. akkor az a levegőztető lenne? köszi az eddigi helpett... Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 senki.. béke van és az is maradjon :D Oké! Ez már így tetszik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Meg halgatam és valóban a levegő szűrő alol a motor oldalán jön a hang úgy hallacik de lehet a fülem csal... ilyen nem is kopogo inkább kerregő a hang... akkor az a levegőztető lenne? köszi az eddigi helpett... Ne aggódj,én 6 év alatt egyszer sem hallottam,most télen nekem is kopogott,aztán mire mérgemben el akartam vinni szerelőhöz,abbahagyta. Szóval szerintem veszekedj vele,és elhallgat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Ne aggódj,én 6 év alatt egyszer sem hallottam,most télen nekem is kopogott,aztán mire mérgemben el akartam vinni szerelőhöz,abbahagyta. Szóval szerintem veszekedj vele,és elhallgat :D Mizu,vettetek Zafit????Jól vagytok??Üdv Nyuszinak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Mizu,vettetek Zafit????Jól vagytok??Üdv Nyuszinak! Jaja,fél év keresgetés után lett egy,eddig tetszik :D Majd talán egyszer ha lesz időm,megmutatom a közönségnek. Az Astra után nem kapkodnak,pedig tényleg nem lehet belekötni,hihetetlen ez a használtautózás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 van olyan akinek van kartámasza a G astrájában? melyik a jó (emi nem gagyi nagyon)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 van olyan akinek van kartámasza a G astrájában? melyik a jó (emi nem gagyi nagyon)? Én ilyet vettem bele kb másfél éve, kb 15 E volt és meg vagyok vele elégedve.: http://www.nefelejts.hu/nagyker/hu/webaruh...;category_id=47 Típusspecifikus aljjal kérhető, így könnyű felszerelni, állítható magasságú és teljesen felhajtható. Úgy néz ki sztem, mintha gyári lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Köszi! Azt hittem ez olcsóbb dolog :D Elugrok és megnézem hogy néz ki... Én ilyet vettem bele kb másfél éve, kb 15 E volt és meg vagyok vele elégedve.: http://www.nefelejts.hu/nagyker/hu/webaruh...;category_id=47 Típusspecifikus aljjal kérhető, így könnyű felszerelni, állítható magasságú és teljesen felhajtható. Úgy néz ki sztem, mintha gyári lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Na épp most veri el a jég az autómat :D BP 3.ker Sose láttam itt ilyen zivatart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Na épp most veri el a jég az autómat :D BP 3.ker Sose láttam itt ilyen zivatart... 16ba csak csepereg... csak nem lesz jég.. akkor beállok a csarnokba.. oda meg mindig becsap a villám :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Na épp most veri el a jég az autómat :D BP 3.ker Sose láttam itt ilyen zivatart... Bírja az nyugi! :D Mi is kaptunk már,de meg se látszott rajta,mondjuk nem volt annyira nagy szemű jég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Bírja az nyugi! :D Mi is kaptunk már,de meg se látszott rajta,mondjuk nem volt annyira nagy szemű jég! No megvizuáltam Nem találtam semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts