szopcsi13 Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Szia!! Lehet,hogy már írtam. Nem irigylem a munkádat. Más dolog megnézni a tv-be,és más élesbe látni ilyen dolgokat... Nem hiszem,hogy mindenki azt hiszi magáról,hogy halhatatlan.Sokan kipróbálják,de rájönnek egy nagyobb csatt után,hogy nem így van..... Ez elég szomorú. Meg van egy olyan véglet, hogy csattant már, de le****ja. Ismerek ilyeneket. Rommá törték magukat, de nem adják fel. Remélem legközelebb nem belém rohan egy hasonló elvetemült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! Van egy SOS kérdésem!! Tudom, hogy nem Astra,de ez a legpőrgősebb Topic! Anyám autót akar cserélni és kijelentette, hogy indul Pestre ezért!! Mi a vélemény a D corsákról?? Milyen ez a motor?? Mik a legfontosabb dolgok amiket meg kell nézni? A közelben tudtok Opel szervízt, ahol át tudnánk vizsgáltatni? Még arra gndoltam, hogy elkérem az alvázszámot és esetleg utána lehetne nézni EPC-ben meg itt-ott!! Ebben tudna valaki segíteni?? Köszi! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! Van egy SOS kérdésem!! Tudom, hogy nem Astra,de ez a legpőrgősebb Topic! Anyám autót akar cserélni és kijelentette, hogy indul Pestre ezért!! Mi a vélemény a D corsákról?? Milyen ez a motor?? Mik a legfontosabb dolgok amiket meg kell nézni? A közelben tudtok Opel szervízt, ahol át tudnánk vizsgáltatni? Még arra gndoltam, hogy elkérem az alvázszámot és esetleg utána lehetne nézni EPC-ben meg itt-ott!! Ebben tudna valaki segíteni?? Köszi! Üdv Írj pü-t Uhuhunak! Biztos tud ajánlani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Írj pü-t Uhuhunak! Biztos tud ajánlani! Megtörtént! :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2011 olvassá püt please Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 olvassá püt please Köszi! Rendi vagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 olvassá püt please ne mán Németországban férfi nap van épp... ami munkaszüneti nap!! Bevezethetnék itt is!!! A szervíznek csak az üzenetrögzítője jött be... Felhívtuk a neppert a megszerzett tudás birtokában és rögtön ködösíteni kezdett, hogy hát épp átvizsgáláson van a kocsi meg bla-bla ....hmmm felejtős :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Hol van a Lipi ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Hol van a Lipi ???? Hívd fel és kérdezd meg! :D Mint amikor én ott voltam! :D Tegnap volt FB-n! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Hívd fel és kérdezd meg! :D Mint amikor én ott voltam! :D most is ott vagy?? vittél levelet neki?? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Hol van a Lipi ???? Itt e!!!Csak szétszórva kicsikét cseppet! 2 napos pecatúra,szombat meg irány Szanazug,!!Jajj,megint inni kell... :D Megvagyok,lassan helyreállok,oszt majd lesz valahogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Itt e!!!Csak szétszórva kicsikét cseppet! 2 napos pecatúra,szombat meg irány Szanazug,!!Jajj,megint inni kell... :D Megvagyok,lassan helyreállok,oszt majd lesz valahogy :D neked nem rémlik olyan: "holnap hívlak" két hete kb :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Miért, abban mi van? teljesen pozitív írások :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Nem igazán vagyok egy szesz-barát alkat, eddig összesen 2x voltam beállva úgy igazán. Mindkét alkalommal eme nemes nedű társaságát élveztem, így egy jó ideje használom ezt a nicket :D Meg kell ismerkedned Lipivel, vagy velem! Majd mi megmutatjuk milyen az élet az erő sötét oldalán! :D Jövő hétvégén irány a Balaton. 3 napos agymosás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2011 Köszi! Rendi vagy... :D :D akkor a corsa törölve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 :D akkor a corsa törölve? Ez biztos. De rajta vagyunk a D corsa projekten... Ha esetleg befut hozzátok valami jóféle 3 ajtós akkor értesíts és lecsapnánk rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Ez biztos. De rajta vagyunk a D corsa projekten... Ha esetleg befut hozzátok valami jóféle 3 ajtós akkor értesíts és lecsapnánk rá! :D OPC-t anyukának! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 neked nem rémlik olyan: "holnap hívlak" két hete kb :D :D Jáájjjj,sorry :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Meg kell ismerkedned Lipivel, vagy velem! Majd mi megmutatjuk milyen az élet az erő sötét oldalán! :D Jövő hétvégén irány a Balaton. 3 napos agymosás... belevinnénk a porcelánbusz rejtelmeibe... :D jövöhétvége???nehogy felmenjek,már csak egy jo kis buli miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Búcsuzóul: Eladó astra g caravan cuccok: egyedi első lökhárító : két darabból összerakva vectra gts design, gyári rácsokkal, ködlámpával(valszeg már elkelt) komplett caravan hátsó lökhárító irmscher toldattal 30.000- angel eyes (egykarikás, krómos első lámpák) 15.000- fekete caravan hátsó lámpák (nem ledes) 15.000- irmsher fekete hűtőmaszk 20.000- jelnélküli krómos hűtőmaszk 6.000- egykaros ablaktörlő 12.000- astra coupe átalakított első lökhárító (gyári rács helyett alurácsos, ködlámpa nélkül) 16.000- képek: képek itt Érdeklődni PÜ-ben ui: Az autó is eladó 2003-as 1.4 16v elegance 120e km-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Köszi a segítséget srácok! :D Végre visszakaptam a gépsast, már hiányzott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Le kéne dobnom néhány kilót, mert ha ez így megy tovább, akkor még többen teszik le az autót, s jön a kerékpárosokra, gyalogosokra kirótt súlyadó, környezetvédelmi felülvizsgálati díj és még ki tudja mi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Le kéne dobnom néhány kilót, mert ha ez így megy tovább, akkor még többen teszik le az autót, s jön a kerékpárosokra, gyalogosokra kirótt súlyadó, környezetvédelmi felülvizsgálati díj és még ki tudja mi. :D hát ez f@sza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 hát ez f@sza... Hogy álljanak fejre,és f@ssák össze magukat!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts