Korzika Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Nincs vele baj minden ok, fogyasztása nagyon jó, Emléxem ,neked sokat fogyasztott a G ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Emléxem ,neked sokat fogyasztott a G ugye? Igen motorolajból :D A családi G az nagyon jó leszámítva egy két hibát igaz az nem X16XEL -es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Igen motorolajból :D A családi G az nagyon jó leszámítva egy két hibát igaz az nem X16XEL -es Csipegeti már az olajat az enyém is!De annyira nem vészes! Tudsz pakolni a Bora hátuljába van elég nagy nyílása?A múltkor ajánlottak egyet automatát,jó áron ismerősök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Csipegeti már az olajat az enyém is!De annyira nem vészes! Tudsz pakolni a Bora hátuljába van elég nagy nyílása?A múltkor ajánlottak egyet automatát,jó áron ismerősök! Én majdnem mindig egyedül vagy asszonnyal használom (ritkán ültek benne 4-5en) a csomagtér nagy, csak szűk a nyílás és nehezen pakolható, automatát nem szabad venni!! Olajat is ette, meg ugye EGR hiba, hiába volt benne új :D A családi G-nek meg a vízpumpája adta be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 automatát nem szabad venni!! MIÉRT???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 MIÉRT???? :D Szerintem VW automatára gondolt, de majd megmondja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Szerintem VW automatára gondolt, de majd megmondja! :D igen VW automatára gondoltam, (mert Borából ami aut. az kintről hozott, tehát eggyel több a "baj") Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Szerintem VW automatára gondolt, de majd megmondja! :D Gondoltam sajtós úr :) ,hogy a VW automatákra értette! B) Azért kérdeztem,hogy mi a baj velük. :D Azt hittem,hogy tud valami gyakori hibáról vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Gondoltam sajtós úr :D ,hogy a VW automatákra értette! :) Azért kérdeztem,hogy mi a baj velük. :D Azt hittem,hogy tud valami gyakori hibáról vagy ilyesmi. Évjárata? mert a korai modellek (élt. benzines 8 szelepesek váltó hibások voltak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Évjárata? mert a korai modellek (élt. benzines 8 szelepesek váltó hibások voltak) 2000 vagy 2001 volt,de szerintem azok már mind 16 szelepesek ,vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 2000 vagy 2001 volt,de szerintem azok már mind 16 szelepesek ,vagy nem? Nagy valószínűséggel, meg az eleje nagyon lent van arra vigyázni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 2000 vagy 2001 volt,de szerintem azok már mind 16 szelepesek ,vagy nem? Nagy valószínűséggel, meg az eleje nagyon lent van arra vigyázni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Nagy valószínűséggel, meg az eleje nagyon lent van arra vigyázni kell :D Szia! Te is dolgozol éppen? :) Barátomnak van 1,9 PDTDi Borája! Az Astra szebb :D , de a Bora baromira megy, azt el kell ismerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Szia! Te is dolgozol éppen? :D Barátomnak van 1,9 PDTDi Borája! Az Astra szebb :D , de a Bora baromira megy. Igen munkaidő van és pangás van lehet tolni a netet :) Nekem tökéletes jó, igaz ismertem az előző tulajt, egy csepp olajat sem eszik (igaz 12e cser 5W-40es Edge) dehát még csak 52ezer van benne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 detorx :D az kéne már .. :D, nemtom van e a betanak olyan kulcsa :) ez már majdnem dexos B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Nekem tökéletes jó, igaz ismertem az előző tulajt, egy csepp olajat sem eszik Vannak még rendes tulajok! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Steve78 és Astra G X16XEL kartársaknak boldog szülinapot! :D Köszönöm Neked és Zachinak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hahó! Nem haltam ám ki, csak mocsok lusta vagyok. Most olvastam vissza három hetet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Most olvastam vissza három hetet. :D Az jó kis munka lehetett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Így már én is jártam! :S Csak nem nézték ennyien... Ui.: érdemes megnézni a kinyíló ajtó vastagságát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Így már én is jártam! :S Csak nem nézték ennyien... Ui.: érdemes megnézni a kinyíló ajtó vastagságát! Mennyivel jobb egy astra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 :D A kommentek közt: "Amerika most ezért megtámadja az íreket?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Boldog szülinapot "egy hapsi"-nak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Boldog szülinapot "egy hapsi"-nak! :D Igen, igen. Sok boldogat Báttya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Boldog szülinapot "egy hapsi"-nak! :D Úgy, úgy! Még sokat és boldogat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts