Gelko Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 naon szépen köszöbjük KOPINAK az ajándékokat :blob7: csak azt nem értem miért világítanak a sötétben... :shock: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ...Ja igen. Nekem vmiért 2 ventillátor van ott. Egy elől, egy meg a hűtők mögött. Apuéban csak egy van, pedig az is klímás. Nekem miért van 2?... Mert neked még 2003 előtti az autód... Ezekben még 2 venti van. Az újabbakban 1 van, de annak nagyobb a teljesítménye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 naon szépen köszöbjük KOPINAK az ajándékokat :blob7: Igen, nagyon szépen köszönjük!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ifjkiss Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ez nem idevaló kérdés. - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Köszönjük Kopi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ez cset topik. törölve :lol: -uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Köszönjük Kopi!!! :lol: :lol: :lol: .............................................. mitis?? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Mit kaptatok Kopi-tól? Áruljátok már el!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Mit kaptatok Kopi-tól? Áruljátok már el!!!! :lol: szia. régen láttalak 8) nem sikerült képeket csinálnod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hali van valami trükk alu felnire? Mármint valami Paszta amivel visszanyeri az orgi csillogását? Tud v.ki v.mit? :lol: Most olyan Mattocska! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Köszönjük Kopi!!! :lol: :lol: :lol: .............................................. mitis?? :roll: :roll: Nem áruljuk el!..... :wink: :lol: Kaptunk egy kicsit a sugárzó dúsított uránkészletből... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nem áruljuk el!..... :wink: :lol: Kaptunk egy kicsit a sugárzó dúsított uránkészletből... :lol: gyere apa mondd el a titkot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 gyere apa mondd el a titkot :wink: Na jó, neked megsúgom: kaptunk dúsított rágógumit, dúsított (dús)ásványvizet és dúsított csokinyuszikat... :roll: :wink: Találgassatok, úgysem találjátok ki... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 dúsított csokinyuszikat... :roll: :wink: EZ DURVA VOLT :roll: :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2005 Na jó, neked megsúgom: kaptunk dúsított rágógumit, dúsított (dús)ásványvizet és dúsított csokinyuszikat... :roll: :wink: Találgassatok, úgysem találjátok ki... :roll: :lol: öngyujtó, kulcstartó, nyakörv a telefonrartóra gondoltam??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 öngyujtó, kulcstartó, nyakörv a telefonrartóra gondoltam??? :lol: :lol: :lol: Ez nem ér, neked már elmondtam.... de még így sem teljesen stimmel... rosszul emlékszel... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 nyakörv akkor rám is gondolt, ez kedves, azt hiszem nagy haszna lesz :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 közös levonulás??? legalább ne fájdítsátok a szívemet, :lol: én meg konvojozhatok egyedül :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Csináltam pár képet a kocsiról. Holnap vagy holnapután viszem a szervízbe. :lol: Itt vannak a képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Csináltam pár képet a kocsiról. Holnap vagy holnapután viszem a szervízbe. :lol: Itt vannak a képek. Hááát... azért nem irigyellek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2005 akkor rám is gondolt, ez kedves, azt hiszem nagy haszna lesz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: , szegény Teló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 szia. régen láttalak 8) nem sikerült képeket csinálnod? Szia! Sajna nem jutottunk be :lol: , mert iszonyat tömeg volt és nem akartuk a délutánt sorban állással tölteni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Szia! Sajna nem jutottunk be :lol: , mert iszonyat tömeg volt és nem akartuk a délutánt sorban állással tölteni :wink: értem, azért köszönöm, így nem fáj a szívem, h.miről maradtam le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 szegény Teló miértr szegény, elég hosszú a póráz! több mint 200 km :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2005 Szia! Sajna nem jutottunk be :lol: , mert iszonyat tömeg volt és nem akartuk a délutánt sorban állással tölteni :wink: mé? hol voltál?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts