Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

naon szépen köszöbjük KOPINAK az ajándékokat :blob7:

csak azt nem értem miért világítanak a sötétben... :shock:

:lol: :lol: :lol:

Elküldve
...Ja igen. Nekem vmiért 2 ventillátor van ott. Egy elől, egy meg a hűtők mögött. Apuéban csak egy van, pedig az is klímás. Nekem miért van 2?...

Mert neked még 2003 előtti az autód... Ezekben még 2 venti van. Az újabbakban 1 van, de annak nagyobb a teljesítménye.

Elküldve

Hali van valami trükk alu felnire? Mármint valami Paszta amivel visszanyeri az orgi csillogását? Tud v.ki v.mit? :lol:

Most olyan Mattocska! :wink:

Elküldve
Köszönjük Kopi!!! :lol: :lol: :lol:

.............................................. mitis?? :roll: :roll:

Nem áruljuk el!..... :wink: :lol:

Kaptunk egy kicsit a sugárzó dúsított uránkészletből... :lol:

Elküldve

gyere apa mondd el a titkot :wink:

Na jó, neked megsúgom: kaptunk dúsított rágógumit, dúsított (dús)ásványvizet és dúsított csokinyuszikat... :roll: :wink:

Találgassatok, úgysem találjátok ki... :roll: :lol:

Elküldve

Na jó, neked megsúgom: kaptunk dúsított rágógumit, dúsított (dús)ásványvizet és dúsított csokinyuszikat... :roll: :wink:

Találgassatok, úgysem találjátok ki... :roll: :lol:

öngyujtó, kulcstartó, nyakörv a telefonrartóra gondoltam??? :lol: :lol: :lol:

Elküldve
öngyujtó, kulcstartó, nyakörv a telefonrartóra gondoltam??? :lol: :lol: :lol:

Ez nem ér, neked már elmondtam.... de még így sem teljesen stimmel... rosszul emlékszel... :roll:

Elküldve

szia. régen láttalak 8)

nem sikerült képeket csinálnod?

Szia!

Sajna nem jutottunk be :lol: , mert iszonyat tömeg volt és nem akartuk a délutánt sorban állással tölteni :wink:

Elküldve
Szia!

Sajna nem jutottunk be :lol: , mert iszonyat tömeg volt és nem akartuk a délutánt sorban állással tölteni :wink:

értem, azért köszönöm, így nem fáj a szívem, h.miről maradtam le :lol:

Elküldve

Szia!

mé? hol voltál??

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.