szopcsi13 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Mára is jutott szülinapos! B) Boldog szülinapot Városijózsi Urbanjozsi! Csatlakozom: sokat boldogat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Én is csatlakozom!!! MÉG LEGALÁBB 100-AT!!! B) :D Mára is jutott szülinapos! :) Boldog szülinapot Városijózsi Urbanjozsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Mára is jutott szülinapos! :D Boldog szülinapot Városijózsi Urbanjozsi! Igen:sokat,boldogat! :) Ő biztos az urbanlegend fia! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 JA,majdnem elfelejtettem! A hétvégén beszereltem az Njoy lámpákat. Nice! B) Szívesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Mára is jutott szülinapos! B) Boldog szülinapot Városijózsi Urbanjozsi! Csatlakozom Én is az előttem szólókhoz! Boldog Születésnapot Urbanjozsi,még nagyon sokat,és boldogat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Sziasztok! Tudom, hogy ez nem ide való téma, de lezárták a fóliás topikot.Szóval felrakattam egy csíkot és az egyenes "szabást" választottam, mivel gőzöm sem volt mi a különbség a kettő között.Azóta is káromkodok magamban... Szerintetek nagyon gáz ez a fólia: http://kep.psharing.com/523885.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Köszönöm Mindenkinek! Ürítem poharam rátok is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Sziasztok! Tudom, hogy ez nem ide való téma, de lezárták a fóliás topikot.Szóval felrakattam egy csíkot és az egyenes "szabást" választottam, mivel gőzöm sem volt mi a különbség a kettő között.Azóta is káromkodok magamban... Szerintetek nagyon gáz ez a fólia: http://kep.psharing.com/523885.jpg Nekem is ilyen, és hivatalos helyen rakták föl. Így szokták. Először furcsa volt, de megszoktam gyorsan. Szerintem/nekem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Valaki megtudja mondani hogy a következő számú alkatrész micsoda pontosan? GM# 13229999 És vajon mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Nekem is ilyen, és hivatalos helyen rakták föl. Így szokták. Először furcsa volt, de megszoktam gyorsan. Szerintem/nekem jó! Hát...akkor egy kicsit megnyugodtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Sziasztok! Tudom, hogy ez nem ide való téma, de lezárták a fóliás topikot.Szóval felrakattam egy csíkot és az egyenes "szabást" választottam, mivel gőzöm sem volt mi a különbség a kettő között.Azóta is káromkodok magamban... Szerintetek nagyon gáz ez a fólia: http://kep.psharing.com/523885.jpg ízlések és pofonok. ha neked tetszik akkor jó, ha nem akkor vedd le. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli0524 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az opel astra g Így csináld című 98-as kiadású kis könyvet?? Konkrétan azért kéne mert a gép kiírta INSP-t hogy elérte a szerviz intervallumot, tavaly már egyszer kiütöttem belőle de elfelejtettem hogy kell és abban benne van.Vagy ha valaki megírná azt is megköszönöm!Az autó egyébként egy 2000-es Z16XE.Meg azért sok más jó dolog van még a könyvben.Elöre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az opel astra g Így csináld című 98-as kiadású kis könyvet?? Konkrétan azért kéne mert a gép kiírta INSP-t hogy elérte a szerviz intervallumot, tavaly már egyszer kiütöttem belőle de elfelejtettem hogy kell és abban benne van.Vagy ha valaki megírná azt is megköszönöm!Az autó egyébként egy 2000-es Z16XE.Meg azért sok más jó dolog van még a könyvben.Elöre is köszi! napiszámlálót benyomod és nyomva tartod közben ráadod a gyújtást,pár mp múlva eltünik az insp ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az opel astra g Így csináld című 98-as kiadású kis könyvet?? Konkrétan azért kéne mert a gép kiírta INSP-t hogy elérte a szerviz intervallumot, tavaly már egyszer kiütöttem belőle de elfelejtettem hogy kell és abban benne van.Vagy ha valaki megírná azt is megköszönöm!Az autó egyébként egy 2000-es Z16XE.Meg azért sok más jó dolog van még a könyvben.Elöre is köszi! hali! írj PÜ-t az e-mail címeddel és átküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli0524 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Köszi a gyors választ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Srácok! Multkor érdeklödten itt benzinszürövel kapcsolatban,hogy avn egy benzinszüröm jo e az astra G-re,irtátok hogy jo. Most viszont nézegetem autosboltok webshopját,és ott olyan benzinszüröt mutat aminek a csatlakozoi valami olyan rugos valami van,az én benzinszüröm meg csak olyan amin egy váll van. Most akkor melyik jo,nem akarom potyára megbontani addig...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Valaki megtudja mondani hogy a következő számú alkatrész micsoda pontosan? GM# 13229999 És vajon mennyibe kerül? "Motortér védő lemez rossz útviszonyok csomaghoz, Astra G-H, Zafira A-B" De fogalmam sincs hogy mibe kerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 "Motortér védő lemez rossz útviszonyok csomaghoz, Astra G-H, Zafira A-B" De fogalmam sincs hogy mibe kerül... Köszi! Akkor remélem fel bírom rakni az autóra.... Nem nagyon találok róla infót. Első ránézésre nem passzolnak a felfogatási pontok.... Majd hétvégén valahogy felemelem. Jó lenne egy akna a garázsban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Első ránézésre nem passzolnak a felfogatási pontok.... Megnéztem még egyszer EPC-ben, és az az érdekes hogy nem ír motorkódot, tehát eszerint bármelyikhez jó, viszont alvázszám alapján csak 2006-os modellévtől... B) A Classicoknak más lenne a bölcsője mint a sima G Astrának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Megnéztem még egyszer EPC-ben, és az az érdekes hogy nem ír motorkódot, tehát eszerint bármelyikhez jó, viszont alvázszám alapján csak 2006-os modellévtől... B) A Classicoknak más lenne a bölcsője mint a sima G Astrának? Más motor is van benne, szóval van rá esély... Mármint az 1.4-re gondolva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Srácok! Multkor érdeklödten itt benzinszürövel kapcsolatban,hogy avn egy benzinszüröm jo e az astra G-re,irtátok hogy jo. Most viszont nézegetem autosboltok webshopját,és ott olyan benzinszüröt mutat aminek a csatlakozoi valami olyan rugos valami van,az én benzinszüröm meg csak olyan amin egy váll van. Most akkor melyik jo,nem akarom potyára megbontani addig...... Ilyen kialakításúnak kell lennie gyártótól függetlenül: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Megnéztem még egyszer EPC-ben, és az az érdekes hogy nem ír motorkódot, tehát eszerint bármelyikhez jó, viszont alvázszám alapján csak 2006-os modellévtől... B) A Classicoknak más lenne a bölcsője mint a sima G Astrának? Csergőnél nekem az mondták, hogy a cl2-nél már nincsenek is meg azok a felfogatási pontok és nem is lehet csak hegesztéssel ilyet tenni rá. Én elhittem. DE majd mindjárt megcáfolja valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Csergőnél nekem az mondták, hogy a cl2-nél már nincsenek is meg azok a felfogatási pontok és nem is lehet csak hegesztéssel ilyet tenni rá. Én elhittem. DE majd mindjárt megcáfolja valaki. Pénteken aláfekszek egy cl2-nek (2005, nem twinport 1,4) és az enyémnek (2003). Összehasonlítom, kiderül mi van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Pénteken aláfekszek egy cl2-nek (2005, nem twinport 1,4) és az enyémnek (2003). Összehasonlítom, kiderül mi van..... Nem vágom teljesen a szitut. Ez most olyan, mint egy kartervédő, és neked van ilyen, csak nem lehet felrakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nem vágom teljesen a szitut. Ez most olyan, mint egy kartervédő, és neked van ilyen, csak nem lehet felrakni? Majdnem. Annál nagyobb és nem a durva mechanikai hatások ellen van. Elsősorban mint aerodinamikai elem jótékony hatással bír a fogyasztásra. Emellett a kosz-mocsok és a rágcsálók bejutását nehezíti meg. Fellelhető fémből és műanyagból készült változatban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts