julien Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 na megint van baj... gondolom nem megoldható hogy egy 32bit-es program mennyen a 64bit-es gépen...??? nekem is mennek a 32bit-es programok és azokat a Program Files (x86)-ba települnek... próbáld meg vagy kézzel (Jobb katt./Tulajdoságok/Kompatibilitás és valami kompatibilitási módot válassz és rendszergazdaként futtasd) vagy a windows autómatikusan megpróbálja beállítani: Jobb katt. a programon vagy ikonon és Kompatibilitási problémák megoldása menüpontot kiválaszd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Felkerültek a karikák: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 nekem is mennek a 32bit-es programok és azokat a Program Files (x86)-ba települnek... próbáld meg vagy kézzel (Jobb katt./Tulajdoságok/Kompatibilitás és valami kompatibilitási módot válassz és rendszergazdaként futtasd) vagy a windows autómatikusan megpróbálja beállítani: Jobb katt. a programon vagy ikonon és Kompatibilitási problémák megoldása menüpontot kiválaszd. közben kiderült hogy 16 bit.es az a program... és nem támogatja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Felkerültek a karikák: Szép! B) :D Hol vetted a karikákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 http://computerworld.hu/az-intelnel-valtan...e-nem-megy.html akkor nem is bohóckodok tovább ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 http://computerworld.hu/az-intelnel-valtan...e-nem-megy.html akkor nem is bohóckodok tovább ... Szerintem ne add fel! A win7 sokkal jobb, stabilabb, és gyorsabb az xp-től megfelelő hardver esetén. Én itthon az összes gépre 7-est raktam, a cégnél pedig 1 kivételével szintén win7 van mindegyiken. A cikk az már egy éves, azóta kijött az SP1-is a win7-hez. Milyen programmal van gondod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Szerintem ne add fel! A win7 sokkal jobb, stabilabb, és gyorsabb az xp-től megfelelő hardver esetén. Én itthon az összes gépre 7-est raktam, a cégnél pedig 1 kivételével szintén win7 van mindegyiken. A cikk az már egy éves, azóta kijött az SP1-is a win7-hez. Milyen programmal van gondod? win 7 home premium 64 (SP1) most kapta az sp1-t úgyhogy megpróbálom még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! Kérdésem az volna, hol érdemes méretszabott gumiszőnyeget vásárolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 win 7 home premium 64 (SP1) most kapta az sp1-t úgyhogy megpróbálom még... Úgy értettem, hogy a windowson melyik programod nem fut? Melyikkel van a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Úgy értettem, hogy a windowson melyik programod nem fut? Melyikkel van a baj? vajon melyik...? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Úgy értettem, hogy a windowson melyik programod nem fut? Melyikkel van a baj? írtam privit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 vajon melyik...? :D B) jó van már .. Te kis fekete meggy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Szép! B) :D Hol vetted a karikákat? Az Ebay-ról vettem 5000Ft-ért, de AstraGé még olcsóbban talált 4500Ft-ért szállítással amikor már meg volt rendelve a másik. Link1, Link2 ja és köszi opel16v-nek, mert a bc beszerelése doksijából szereltem be Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Az Ebay-ról vettem 5000Ft-ért, de AstraGé még olcsóbban talált 4500Ft-ért szállítással amikor már meg volt rendelve a másik. Link1, Link2 ja és köszi opel16v-nek, mert a bc beszerelése doksijából szereltem be Akkor még jól jártál én picit drágábban szereztem be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 jó van már .. Te kis fekete meggy B) tudod,az az érett,szép nagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 URAIM.tud -e valaki olyan felirat gyártot aki székely-magyar rovásirást tud legyártani, elfogadhato áron . Akár matricaként vagy mint a feliratok a kocsin /OPEL, ASTRA Y17DT/ A kecskeméti topikban Tomi 023 ilyesmivel (matricák ,feliratok,levonók)foglalkozik, tudtommal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 közben kiderült hogy 16 bit.es az a program... és nem támogatja... vmware player vagy a VirtualBox, mint virtuális gépek is megoldás lehet, win95-98-at felraksz rá és futik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 vmware player vagy a VirtualBox, mint virtuális gépek is megoldás lehet, win95-98-at felraksz rá és futik... közben kiderült az is hogy van frissebb verzió ami megy 64bit-en.. és azt is megnéztem hogy win7 32bit-en is megy . úgyhogy marad hogy lesz egy 2011/3 havi kiadású B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 tudod,az az érett,szép nagy... B) az ... a kormosabbik fajtából :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Jó reggelt, Urak! Nem ide tartozik, de kellene egy kis segítség. Egyik csajszinak c corsa van. Ez a nagy rádió van benne gyárilag. Tennénk bele neki egy normálisat, csak kellene egy ilyen átalakító keret. Létezik e ilyen, mi a hivatalos neve, mennyibe fájna? Tudom, a gugli a barátunk, de én hadilábon állok vele! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Jó reggelt, Urak! Nem ide tartozik, de kellene egy kis segítség. Egyik csajszinak c corsa van. Ez a nagy rádió van benne gyárilag. Tennénk bele neki egy normálisat, csak kellene egy ilyen átalakító keret. Létezik e ilyen, mi a hivatalos neve, mennyibe fájna? Tudom, a gugli a barátunk, de én hadilábon állok vele! B) Szia így hirtelen ezt találtam.: LINK1 LINK2 És valszeg a rádió bekötésénél is egy átalakító csatira lesz szükséged, mert a fejegység memóriáját veszti. eltünnek a tárolt adók stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Szia így hirtelen ezt találtam.: LINK1 LINK2 És valszeg a rádió bekötésénél is egy átalakító csatira lesz szükséged, mert a fejegység memóriáját veszti. eltünnek a tárolt adók stb. Köszi, Báttya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Jó reggelt, Urak! Nem ide tartozik, de kellene egy kis segítség. Egyik csajszinak c corsa van. Ez a nagy rádió van benne gyárilag. Tennénk bele neki egy normálisat, csak kellene egy ilyen átalakító keret. Létezik e ilyen, mi a hivatalos neve, mennyibe fájna? Tudom, a gugli a barátunk, de én hadilábon állok vele! B) http://autohifibolt.unas.hu/spd/autohifibo..._keret_dupla_DI valami ilyesmire gondolsz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 közben kiderült az is hogy van frissebb verzió ami megy 64bit-en.. és azt is megnéztem hogy win7 32bit-en is megy . úgyhogy marad hogy lesz egy 2011/3 havi kiadású B) királyság ... az új verzió se megy 64 bit en :D akkor marad valami klón gép megoldás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 királyság ... az új verzió se megy 64 bit en B) akkor marad valami klón gép megoldás :D megfogadva julien tanácsát: virtual box +xp és huss már megy is :) :( köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts