Korzika Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Igen, pedig roppant kíváncsi voltam! Mindjárt kis időre megnyitom ujra a linket! B) koncert vége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Mai carfeeling.hu találkozó Astrás szemszögből: Érdekes a tetőmegoldás, nem gyári de nem rossz: ..és még egy Bertone is volt (nemtom ki, nem ismerem): Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 URAIM.tud -e valaki olyan felirat gyártot aki székely-magyar rovásirást tud legyártani, elfogadhato áron . Akár matricaként vagy mint a feliratok a kocsin /OPEL, ASTRA Y17DT/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Kellemes húsvétot mindenkinek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Anti féle úszó kapu B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Anti féle úszó kapu :D Miért úszó? Nem inkább csúszó? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Miért úszó? Nem inkább csúszó? B) http://www.hpnrgate.hu/uszokapuk.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 URAIM.tud -e valaki olyan felirat gyártot aki székely-magyar rovásirást tud legyártani, elfogadhato áron . Akár matricaként vagy mint a feliratok a kocsin /OPEL, ASTRA Y17DT/ Hali! Én itt dolgozok. A kapcsolatok-nál ott van Nagy Csilla. Mindenféle levonót csinál. Mondjuk Debrecenben van, de mindent meg lehet oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 http://www.hpnrgate.hu/uszokapuk.htm Na jó, ma is tanultunk valamit. De most meg miért vagy kártékony? A hugyosbokor még OK, ne de ez ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Opel Astra J 87Le Ez valami nagyon butított motor lehet? A Z14XER-ek 100Le-sek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Opel Astra J 87Le Ez valami nagyon butított motor lehet? A Z14XER-ek 100Le-sek... Az XER az 100 valóban, amiről itt szó van, az XEL. http://www.opel.hu/gepjarmuvek/opel-valasz...ssegvaltok.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Opel Astra J 87Le Ez valami nagyon butított motor lehet? A Z14XER-ek 100Le-sek... http://www.opel-infos.de/modelle/astra_j5t.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Irmscher feliratú matricát szeretnék venni a küszöbökre, fehér vagy szürke színben kb. 120 cm x 15 cm nagyságban. Lehet valahol csináltatni vagy venni ilyet? Ilyesmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 na megint van baj... gondolom nem megoldható hogy egy 32bit-es program mennyen a 64bit-es gépen...??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Mi a hivatalos megnevezése a középdobot tartó fém kütymütynek? Gugliban kerestem, csak a tartó gumibakot találtam, de a középdobot egy ilyen U alakban középen meghajlított fém "rúd" tartja 2 gumibakkal az alvázon található felfogatási helyekhez. És én olyat kerenék. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Mi a hivatalos megnevezése a középdobot tartó fém kütymütynek? Gugliban kerestem, csak a tartó gumibakot találtam, de a középdobot egy ilyen U alakban középen meghajlított fém "rúd" tartja 2 gumibakkal az alvázon található felfogatási helyekhez. És én olyat kerenék. B) 12-es cső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Mai carfeeling.hu találkozó Astrás szemszögből: [ Háhá az under constructionos Astra mellett ott voltam én is B) csak a téli kerekek nem mutatnak olyan jóóól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 12-es cső :) nem B) de ott nincs is külön a cső, végre sikerült egy normális ábrát találnom. az a dob része. csak azt nem tudom, h akkor miért zörög, ha minden része megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 nem B) de ott nincs is külön a cső, végre sikerült egy normális ábrát találnom. az a dob része. csak azt nem tudom, h akkor miért zörög, ha minden része megvan :D szétperget a dob?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 szétperget a dob?? nincs akna a közelemben h benézzek alá. majd kedden. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 nincs akna a közelemben h benézzek alá. majd kedden. B) még szerencse hogy nincs "akna" :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 na megint van baj... gondolom nem megoldható hogy egy 32bit-es program mennyen a 64bit-es gépen...??? Alapból mennie kellene. Nekem már elég régóta 64-bites a rendszerem, és a telepített kb 20-25 programból csak 2 db 64 bites. Az összes fut gond nélkül. Többnyire a driverek és a hardverek szoftverei válogatnak csak, de azokat a gyártó honlapjáról le lehet tölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Alapból mennie kellene. Nekem már elég régóta 64-bites a rendszerem, és a telepített kb 20-25 programból csak 2 db 64 bites. Az összes fut gond nélkül. Többnyire a driverek és a hardverek szoftverei válogatnak csak, de azokat a gyártó honlapjáról le lehet tölteni. ebben is van valami .. lehet hogy win. 7 nem tetszik neki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Az XER az 100 valóban, amiről itt szó van, az XEL. http://www.opel.hu/gepjarmuvek/opel-valasz...ssegvaltok.html Csak nem egészen értem a dolog létjogosultságát, tekintve hogy az erősebb 1.4-es is decire annyit fogyaszt mint a gyengébb, sőt még a károsanyag-kibocsájtása is ugyanannyi, épp csak a teljesítményben különböznek. Valakinek ennyire számítana a teljesítményadó? Majd jönnek az adócsaló tunerek, mert a sok ember megveszi az XEL-t azért hogy a forgalmiban csak 64kW legyen és kevesebb adót kelljen utána fizetnie, aztán meg chiptuninggal feltornásszák 100-ra hogy azért menjen is valamennyire... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Csak nem egészen értem a dolog létjogosultságát, tekintve hogy az erősebb 1.4-es is decire annyit fogyaszt mint a gyengébb, sőt még a károsanyag-kibocsájtása is ugyanannyi, épp csak a teljesítményben különböznek. Valakinek ennyire számítana a teljesítményadó? Majd jönnek az adócsaló tunerek, mert a sok ember megveszi az XEL-t azért hogy a forgalmiban csak 64kW legyen és kevesebb adót kelljen utána fizetnie, aztán meg chiptuninggal feltornásszák 100-ra hogy azért menjen is valamennyire... B) Én sem, azért írtam...elektronikával gondolom leszabályozva, amúgy ugyanaz a motor lehet...megnézném azért a 2 teljesítménygörbét, ha alsó fordulatokon ugyanaz akkor jó, a nyomatéka mind2 motornak ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts