Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 hát ez szép...akkor cseveghetek magammal :oops: azt azért meg mégsem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 hát ez szép...akkor cseveghetek magammal :oops: azt azért meg mégsem :lol: jól va na, Solton bepótoljuk 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 jól va na, Solton bepótoljuk 8) :lol: de most vagyok feldobva mivel vég a szorgalmi időszakomnak...és az összes rajzom el vagyon fogadva...szóval lehet gratulálni.... :wink: :lol: vigyázz Nyuszi nehogy megártson a sok munka.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 de most vagyok feldobva mivel vég a szorgalmi időszakomnak...és az összes rajzom el vagyon fogadva...szóval lehet gratulálni.... :wink: :lol: vigyázz Nyuszi nehogy megártson a sok munka.... gratulálok :wink: már megártott, kész vagyok. :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 de most vagyok feldobva mivel vég a szorgalmi időszakomnak...és az összes rajzom el vagyon fogadva...szóval lehet gratulálni.... :wink: :lol: vigyázz Nyuszi nehogy megártson a sok munka.... Gratulálunk! :smt041 :supz: Mutatnál itt egy ilyen, vagy hasonló rajzot? Beszkennelve esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Gratulálunk! :smt041 :supz: Mutatnál itt egy ilyen, vagy hasonló rajzot? Beszkennelve esetleg? oszt rajtam röhög a klub :lol: :lol: :lol: keresek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ...és az összes rajzom el vagyon fogadva...szóval lehet gratulálni.... :wink: :lol: Júúúj!! És nem rajzolnád le mindenkinek az autóját??? Küldünk képet!!! :wink: :smt050 :smt049 :smt060 :smt041 :smt051 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 oszt rajtam röhög a klub :lol: :lol: :lol: keresek... :lol: :lol: :lol: G Astra rajzod nincs véletlenül?... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 oszt rajtam röhög a klub :lol: :lol: :lol: hát úgy ismersz minket :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Júúúj!! És nem rajzolnád le mindenkinek az autóját??? Küldünk képet!!!... Honnan ismerős ez nekem?... :wink: :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Honnan ismerős ez nekem?... :wink: :roll: :lol: PADLÓGÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZ TELO :lol: :lol: :lol: één nemtok kocsikat rajzolni....mást sem nagyon... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 http://img.tar.hu/gelko/img/12681228.jpg#3 na valami ilyesmik..de volt már ennél eccerűbb meg bonyolultabb is....ez mondjuk nem is az enyém de nem akartam szkennelni... de őszig már nem kell ilyeneket csinálni :prayer: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 PADLÓGÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZ TELO :lol: :lol: :lol: één nemtok kocsikat rajzolni....mást sem nagyon... :oops: Én tudok olyat, aki tud!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Én tudok olyat, aki tud!!! :wink: Nyomjuk neki!!!!! :lol: :lol: :roll: Minden autónak "lelke" van, és szeretem becézgetni, babusgatni őket... Meg padlógázozni is szeretem őket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 sztem most hagyjuk abba :lol: :lol: :lol: amíg van még életkedvem és nem is jók a rajzai...beszélek pár emberrel h válalnak e rajzolást és majd szólok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ... és nem is jók a rajzai... Láttad őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Láttad őket? persze ! jóban vagyunk...szoktunk talizni is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 persze ! jóban vagyunk...szoktunk talizni is... És milyenek a rajzai? Mit jelent az, hogy nem jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 És milyenek a rajzai? Mit jelent az, hogy nem jók? megkeresm mindjárt...fent van a neten vhol...a sierrásoknál irta... annyit jelent h láttam már jobbat is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 megkeresm mindjárt...fent van a neten vhol...a sierrásoknál irta... OK, várom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 OK, várom.. Bocs Telo de nem találom :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Bocs Telo de nem találom :twisted: Semmi baj... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2005 Igen vazze... :wink: :lol: De így legalább láthattalak téged és adamszkájt is... :lol: jaja és hoztán nekem banánt!!! :smt054 tök rendi vagy, még nem kaptam senkitől se ilyet! Én Addamszkyit 2x is láttam, mert ittfelejtette a forgalmiját............ :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 jaja és hoztán nekem banánt!!! :smt054 tök rendi vagy, még nem kaptam senkitől se ilyet! Én Addamszkyit 2x is láttam, mert ittfelejtette a forgalmiját............ :roll: Rendes gyerek vagyok én... :roll: Edem, edem! Hol hagytam a fejem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Telo: Hála istennek nem nagyon. Sokan nem is veszik észre elsőre. Kapott a motorháztető (persze ott, ahol 2 rétegű a lemez), a lökhárító (bal szélén a tartó eltört, és így eláll tökre a sárvédőtől), a bal első lámpa tartója is letört, most így billeg az egész, a zárhíd kapott kicsit, alatta is van vmi hasonló kerszttartó (arra van felcsavarozva a hűtő), na az így csúnyán meghajlott, és magával tolta a klíma hűtőjét a sima hűtőre. Ja igen. Nekem vmiért 2 ventillátor van ott. Egy elől, egy meg a hűtők mögött. Apuéban csak egy van, pedig az is klímás. Nekem miért van 2? Egyébként az elöl lévő venti szorul. Kb ennyi. Csinálok ma képeket, és felteszem vhova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts