Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Amióta vezetek? Lássuk csak (amikre emlékszek):

1., Még a D Kadettel, felpuklisodott a bal első (szálszakadásos lett), észrevettem, félregurultam egy mellékutcába cserélni, és mikor már levettem, a kezemben durrant el. Roh@dtul megijedtem. B)

2., Céges autóval, a 33-ason Debrecen határában, februárban, hajnali 5-kor, 10 centis hóban. Még 1km volt hátra a célállomásig, lesz@rtam, elgurultam odáig lapos kerékkel, ott a targonca megemelte (küszöbnek annyi), én meg lecseréltem a kereket.

3., Úgyszintén céges autó (már másik), egy lemezdarab kivágta éjszaka az országúton.

4., És a Coupéval egyszer volt egyszer lassú defektem, de nem kellett a pótkerék, fújattam bele levegőt és elgurultam a gumisig, javítható volt.

milyen a lámpa?

Elküldve
egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe..

hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket??

kb 10 éve vezetek, 1x volt lassú defektem kibírta a gumisig. nem használtam pótkereket.

Elküldve

Nem pont ide tartozik de rászben igen.

Az Astra G hez képest a Vectra B milyen, azon túl, hogy nagyobb 2000 év környékéről nézelödnék ?

Elküldve
Most akkor mi lesz?

Kiszállsz a forumból? Azt nem hiszem B)

Mé is szállnék ki...nem én lennék az egyetlen nem G astrás G astrás fórumos.

Meg különben is,nem csak az otó miatt vagyok itt kártevősködni :D

Elküldve

figyi testvérem,

akarod hogy lelket öntsek beléd? akarsz róla beszélni?

no?

B)

Elküldve

Ebben igazad van... Kártevösködni??? Ja igen,olvastam.

Ez egy teljesen jó társaság,még akkor is ha nem ismeri mindenki egymást személyesen B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.