Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Dolgozz sokat vazze B) még 5000 db kerités pánt, hegesztve, csavarozva, és meglesz a laptop ish :D igyekszek .... vannak lehetőségek :)
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Az normális, hogy telitankkor benzinszabot érzek a kocsi mellett?? nem... valszeg a tömítés az ac-nál... vagy nem
Lipi-G Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 nem... valszeg a tömítés az ac-nál... vagy nem de az biztos... B) nekem vagy 3x volt ilyen szag,de megszűnt a dolog,pedig nem egy kattig tankolom.
harmlevi Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Az normális, hogy telitankkor benzinszabot érzek a kocsi mellett?? Hacsak nem a benzinkúton érzed, mert ott általában benzin szag van!B):D
Korzika Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Az normális, hogy telitankkor benzinszabot érzek a kocsi mellett?? Na,még egy eldugult tanksapkaszellőztető! B)
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Na,még egy eldugult tanksapkaszellőztető! B) és csodálkozol hogy b@sztatunk :D
Zachi Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Na,még egy eldugult tanksapkaszellőztető! B) Mert itt mindenki hipochonder! Ha most valaki azt mondaná, hogy menet közben forog a pótkerék, máris lenne száz másik, aki ugyanilyen gonddal küzd! :D
Lipi-G Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Mert itt mindenki hipochonder! Ha most valaki azt mondaná, hogy menet közben forog a pótkerék, máris lenne száz másik, aki ugyanilyen gonddal küzd! B) Mé nem forog...? :D
uhuhu Elküldve Április5, 2011 Szerző Elküldve Április5, 2011 Srácok! Menet közben szerintem forog a pótkerekem. Mit csináljak? Ez baj? és mennyibe fog kerülni? VIP Care olajat is tölthetek bele? a teszkóba láttaqm, 501 liter 176 forint... tökjó B)
Korzika Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 és csodálkozol hogy b@sztatunk :) Mert itt mindenki hipochonder! Ha most valaki azt mondaná, hogy menet közben forog a pótkerék, máris lenne száz másik, aki ugyanilyen gonddal küzd! B) Mé,most mi rosszat mondtam?Tán nem hiszed?Megmondjam a cikkszámát? :D :) :(
Zachi Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Mé nem forog...? :D Most vagy a csapágya állt be, vagy a tárcsafék fagyott be rajta. B)
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Mé nem forog...? B) ne má... tényleg :D sőt én a mély ládával fújom fel e kereket :)
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Megmondjam a cikkszámát? B) :D :) héé az az én reszortom :( :)
Lipi-G Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Most vagy a csapágya állt be, vagy a tárcsafék fagyott be rajta. B) szerintem meg feltekerte a zsírt :D
Zachi Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 szerintem meg feltekerte a zsírt :D Rájöttem! Le lett programozva Tech2-vel! B)
szopcsi13 Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Na, ha most egy újdonsült G Astra tulajdonos beleolvas ebbe a topicba (gondolok itt az utolsó oldalra), szerintetek mit fog gondolni?
uhuhu Elküldve Április6, 2011 Szerző Elküldve Április6, 2011 Na, ha most egy újdonsült G Astra tulajdonos beleolvas ebbe a topicba (gondolok itt az utolsó oldalra), szerintetek mit fog gondolni? azt hogy típushiba lett a pótkerék, és azzal összefüggő alkatrészek meghibásodása...
Korzika Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Na, ha most egy újdonsült G Astra tulajdonos beleolvas ebbe a topicba (gondolok itt az utolsó oldalra), szerintetek mit fog gondolni? Szerintem azt,hogy Szopcsin kívül itt mindenki megőrült! B)
Long74 Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Nos így végig olvasva,már semmin nem csodálkoznék :D . Ennyire nehéz napotok volt tegnap??? Sajna tegnapi nap kimaradtam. B)
Korzika Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Sziasztok! Tud valaki segíteni vizhőfok jeladó bevizsgálásában? A műszeregységen nem mutatja az aktuális értéket, gondolom a ventit se kapcsolja. Relét direktbe kötve forog a venti. G Astra 1.2 1998 X12XE Köszi! Na mégegyszer próbáljuk meg ezt a jeladót!
szopcsi13 Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Na mégegyszer próbáljuk meg ezt a jeladót! Oly szívesen segítenék, de nem tudok. Ui.:nagyon bejött neked ez a hupikék szopóka! B)
freeze Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Srácok! Menet közben szerintem forog a pótkerekem. Mit csináljak? Ez baj? és mennyibe fog kerülni? VIP Care olajat is tölthetek bele? a teszkóba láttaqm, 501 liter 176 forint... tökjó B) Csavarok kilazít, kocsi felemel, pótkerék levesz, csomiba betesz. :D :)
szopcsi13 Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Most esett le! Uhunak nincs is pótkereke! Egy nagy gáztartály van a helyén! Ha meg a hondáról van szó, azzal nem foglalkozunk! B)
kissmiska Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Az ötletet én is támogatom! Na mégegyszer próbáljuk meg ezt a jeladót!
Recommended Posts