Zachi Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... Kicsit koszos? Ha az autóm netezni tudna, most sárgulna az irigységtől. <_<
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... bezzeg a céges tiszta... <_<
Zachi Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak!
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak! te is voltál?
Korzika Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Nagy a csend! Jó idő van! :P Te még tudsz írni? A szülinapodon? :P itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... Hogy hívják?A Honda az LUJÓ az tiszta sor. :angry: Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak! Te is futottál? Nekem is el kellene kezdeni edzeni,szerintem a mostani szuper kondimmal az utca végéig sem tudnék elszaladni!Hogy lesz ebből biciklitúra,azt nem tudom!
Zachi Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 te is voltál? ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott.
palicska Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Lipi-G jól laktál ma? http://www.gyulavaros.hu/fesztivalok-rende...val-gyula-varos
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott. nálam is ez a helyzet, mondjuk annyi különbséggel, hogy én lementem és a kocsiból benéztem a fő utcára. <_< aztán feltettem a napszemüveget és próbáltam megnyugtatni magam hogy minek fussak he nem kergetnek. :angry:
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Te még tudsz írni? A szülinapodon? <_< Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! :angry:
Long74 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... <_< ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott.
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Lipi-G jól laktál ma? http://www.gyulavaros.hu/fesztivalok-rende...val-gyula-varos Kint nem voltam,melóztam,de egyik cimbora nevezett a sonkaversenyen,és utána hozott be,nem keveset.. <_< azóta is azt szenvedem... :angry:
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... <_< sétával szerintem még mindig jobban jársz mint a futással. azt én szoktam csinálni, főleg ha jó idő van.
Long74 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Azé!!! Szép kerek szám!!!! Én már sajna túl vagyok rajta!!! A FIATALOKÉ a jövő <_< .Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! :angry:
Zachi Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! <_< Hű! Majdnem lemaradtam!
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... :angry: Engem nem piszkál,mióta mondtam Neki,hogy jól vagy így ahogy vagy.... De valamelyik nap megemlítettem,hogy kéne egy kis sport,vagy járjon le velem kondizni....na azóta nem kapok kaját <_<
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 A FIATALOKÉ a jövő <_< . és ezt nekik is meg mondták??? :angry:
Zachi Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... :angry: Cseréljünk! Én megyek sétálni. Te meg viseled a térd és derékfájásomat! <_<
Long74 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Én nem,mert 150 méter után már nem nagyon kapok levegöt+126 kiló vagyok,és elszoktam az ilyen mozgástól sajna!! Lehet mondani,hogy lusta vagyok,de van egy 2 hónapos fiam és inkább az utánpotlással foglalkozom. <_< sétával szerintem még mindig jobban jársz mint a futással. azt én szoktam csinálni, főleg ha jó idő van.
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! <_< boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!
Long74 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Köszi,de ezek megvannak nekem is!!! 14 év szobafestés megtette a kártékony hatását.... :angry: Cseréljünk! Én megyek sétálni. Te meg viseled a térd és derékfájásomat! <_<
Zachi Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 és ezt nekik is meg mondták??? <_< Hogyne! A jelenben ezzel hitegetik őket!
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Lehet mondani,hogy lusta vagyok,de van egy 2 hónapos fiam és inkább az utánpotlással foglalkozom. <_< hát tudod ha a kettő közül kellene választani én is az utobbit választanám!!! meg tudlak érteni :angry:
palicska Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Kint nem voltam,melóztam,de egyik cimbora nevezett a sonkaversenyen,és utána hozott be,nem keveset.. <_< azóta is azt szenvedem... :angry: A jó kis gyulai kolbász! A sonkáról meg ne is beszéljünk. :P
Recommended Posts