BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Gelko: borzolás helyett nem lehetne borozás ?Akár az is lehetne. nyuszifül: na szép, még egy farkas Dehogy csupán probálom a beszélgetés fonalát továbbvinni. De visszavonok mindent mert nemakarok félni mint Gelko. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Dehogy csupán probálom a beszélgetés fonalát továbbvinni. De visszavonok mindent mert nemakarok félni mint Gelko. Tudod Imi nagyon veszélyes nyusszal van dolgunk.... ..mert kivülről ugyebár egy Nyuszi...de belül egy Boszi.... ugye NYÜSZI ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ja,ja már látom én is. De jól leplezi, viszont néha azért csak-csak előbújik a belső Boszi Nyuszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 de összebeszéltetek. nem baj elbírok veletek, kicsi a nyuszi, de.....elszánt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 milyet szeretsz ? a mádi édes, az ami igazán bejött.azazkihozta belőlem a boszorkányt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ha már itt tartunk sztem is inkább bor, mint sör. Micsodát, boszorkányt? Jajajajaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ha már itt tartunk sztem is inkább bor, mint sör. sztem hangulat és alkalomfüggő.... pl : meleg,Balcsipart...korsó hideg sör... de egy fülledt nyári éjszakán egy üveg Debrői mellett társalogni..... :wink: NYARATAKAROK!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ha már itt tartunk sztem is inkább bor, mint sör. Micsodát, boszorkányt? Jajajajaj :lol: tudod....keleti boszorkányt 8) akkor megbeszéltük borozunk, de most mehetek Mádra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 tudod....keleti boszorkányt 8) akkor megbeszéltük borozunk, de most mehetek Mádra? IGEN :smt026 de én nem sztem az édeset :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ok ez ledumálva. Most viszont lépnem kell, majd este otthonról megnézem mi lett ennek a mai szösszenetnek a vége. Sziaszok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Szevasz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 de egy fülledt nyári éjszakán egy üveg Debrői mellett társalogni..... :wink: NYARATAKAROK!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: ne aggódj, mellettem meleged lesz :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ok ez ledumálva. Most viszont lépnem kell, majd este otthonról megnézem mi lett ennek a mai szösszenetnek a vége. Sziaszok! szia :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 ne aggódj, mellettem meleged lesz :wink: :lol: efelől nem voltak kétségeim... most viszont elhagylak mert órám lesz :lol: holnap talizunk ! SZIJA ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 holnap talizunk ! SZIJA ! szió Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 22-én, vasárnap szlalom party-val egybekötött tali lesz... Nézzetek át ide, aki még nem tette volna: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=77...ighlight=#77784 A belépő a szlalom versenyre most akciósan 1000 ft helyett csak egy fém százas... :lol: Csak most, csak itt nálunk.... :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Maxhabooooo ? Az bizony. :lol: És jövő héten megint mehetek, mert mikor 3 hete volt nálam az autó, belémjött egy rönótáliás leányzó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Az bizony. :lol: És jövő héten megint mehetek, mert mikor 3 hete volt nálam az autó, belémjött egy rönótáliás leányzó. :lol: Szegény pieró.... :lol: Nincs szerencséd. Mennyire tört meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Nem hiányzik vkinek az astrájának küszöböt borító manyagjából az emelő helyeket takaró müa.? Mert tegnap hozzájutottam egy ilyen küszöbborítóhoz. Vszínű összetörhették a kocsit, de a müa nem kapot, de mégis kicsit megcsavarodott. Ha kell vkinek szóljon. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Egyenlőre nem. Kösz! De ha elfér, tedd el, hátha vki egyszer elhagyja vagy ellopják neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 megjöttem ! sziasztok !!!! indulhata csevej !....tart velem vki ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 megjöttem ! sziasztok !!!! indulhata csevej !....tart velem vki ? :lol: :lol: :lol: én tartanék, de nem tudok sok amunkám, meg lebuktam, s most felügyelnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Én meg nagyon álmos vagyok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2005 Én meg nagyon álmos vagyok... :roll: mé? korán keltél??? :lol: :reindeer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 mé? korán keltél??? :lol: :reindeer: Igen vazze... :wink: :lol: De így legalább láthattalak téged és adamszkájt is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts