Mc-elek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem a Corsi autója sz@rtr be.. <_< Nem lőtték már fel a pizsit :angry: :P Ma mindenki zizi??? Olvassatok bele B corsa-ba... én nem mertem írni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Tudom,el baxtam... Neked akartam írni. Bocs! Részvétem <_<Nem számít.. máskor is válaszoltál már nekem ... oszt semmi közöm nem volt semmihez :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem számít.. máskor is válaszoltál már nekem ... oszt semmi közöm nem volt semmihez :angry: Ja, ártatlan vagy ,mint a ma született kecske! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ja, ártatlan vagy ,mint a ma született kecske! <_< mint a vincsi a gépbe :angry: hallgat :P még jó hogy két laptop van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ma mindenki zizi??? Olvassatok bele B corsa-ba... én nem mertem írni :angry: Nagggyon jó eszmecsere volt ! <_< Nekem a legjobban az :ORVGAZDA tetszett! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nagggyon jó eszmecsere volt ! <_< Nekem a legjobban az :ORVGAZDA tetszett! :angry: hát konkrét mi megy ott... kb 2 hete ez van... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nem lőtték már fel a pizsit <_< :angry: Nem beszól,nyugszik... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 még annyi a gépről hogy a bios se indul.. bekapcsolom megy a venti és ennyi...a kijelzőn még a háttér világítás sem megy (addig se jut el ).. majd ha az on/off megnyomom rögtön ki is kapcsol. jól gondolom hogy nem a vincsi lesz a sz@r? bios nem a vincsiről megy ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 még annyi a gépről hogy a bios se indul.. bekapcsolom megy a venti és ennyi...a kijelzőn még a háttér világítás sem megy (addig se jut el ).. majd ha az on/off megnyomom rögtön ki is kapcsol. jól gondolom hogy nem a vincsi lesz a sz@r? bios nem a vincsiről megy ugye? Jobb kézzel,bal váll fölött... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 még annyi a gépről hogy a bios se indul.. bekapcsolom megy a venti és ennyi...a kijelzőn még a háttér világítás sem megy (addig se jut el ).. majd ha az on/off megnyomom rögtön ki is kapcsol. jól gondolom hogy nem a vincsi lesz a sz@r? bios nem a vincsiről megy ugye? Az alaplapi bios elem is szar lehet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Mármint melyik kettő?: A Lipi és Elek vagy az EDDA és a Fásy Mulató? <_< Az utóbbi!!! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Az alaplapi bios elem is szar lehet.. Lehet,hogy rosszul tudom,de az nem egy tartósabb fajta? Attól még mennie kéne,mert az elem csak arra szolgál,hogy ha nincs feszültség a akkuban akkor azt használja a bios. Azért,hogy a beállítások ne vesszenek el. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 még annyi a gépről hogy a bios se indul.. bekapcsolom megy a venti és ennyi...a kijelzőn még a háttér világítás sem megy (addig se jut el ).. majd ha az on/off megnyomom rögtön ki is kapcsol. jól gondolom hogy nem a vincsi lesz a sz@r? bios nem a vincsiről megy ugye? Akkor ott nem a vincsi a hibás, inkább az alaplap lesz kuka, és vele együtt a gép is... Próbáld meg a merevlemezed átrakni a másik laptopba, ha ott felpörgeti, akkor még meg tudod menteni az adataid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Lehet,hogy rosszul tudom,de az nem egy tartósabb fajta? Attól még mennie kéne,mert az elem csak arra szolgál,hogy ha nincs feszültség a akkuban akkor azt használja a bios. Azért,hogy a beállítások ne vesszenek el. <_< Háát előfordulhat, hogy lemerül, asszony notebookjában nem rég cseréltem, mert a Bios beállításokat elfelejtette, és csak olyan 2.5 éves a notebook, de teljesen szét kell szedni a fránya elemért. Amúgy tuti ez nem elem, próbálj belépni a biosba, és nyomj neki egy restore default-ot (általában F2 a bios) ... Ha nem megy akkor szivacs... Akkor következhet az, hogy kiveszed amit ki lehet (RAM, HDD, ODD, Wifi kártya) hátha valami behalt és azért nem indul az alaplap. Én eddig ilyennel egy hibás ODD-vel tapasztaltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2011 tudtátok hogy lehet nevet változtatni a fórumon ??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 tudtátok hogy lehet nevet változtatni a fórumon ??? :angry: Hogy lehet?Engem is érdekelne! Az új neved,hát öööööö....érdekes asszociációra ad lehetőséget! Úgy látom halálosan rabja lettél a gáznak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2011 vezérlőpult, és ott a bal oszlopban a beceném módosítása csak 1 hónapban 3x lehet változtatni, ugyhogy vigázz, nehogy úgymaradj <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 vezérlőpult, és ott a bal oszlopban a beceném módosítása csak 1 hónapban 3x lehet változtatni, ugyhogy vigázz, nehogy úgymaradj <_< :angry: Köszi,én csak egy betűt változtatok,észre sem veszitek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 vezérlőpult, és ott a bal oszlopban a beceném módosítása csak 1 hónapban 3x lehet változtatni, ugyhogy vigázz, nehogy úgymaradj <_< :angry: ne má Áki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 attól hogy levan merülve az elem attól még elindul a gép... mingyá szétszedem... ugye minden gép füsttel megy.... és ha kijön belőle akkor nem megy tovább <_< ennek elég éget szaga van :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 vezérlőpult, és ott a bal oszlopban a beceném módosítása Nálam nincs ilyen opció! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 A duda gomb kiaszakadt állapota mennyi km -ert selytet ? Bal oldali van kiszakadva, amit néztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nálam nincs ilyen opció! <_< Nálam sem,csak nála,mert modi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 A duda gomb kiaszakadt állapota mennyi km -ert selytet ? Bal oldali van kiszakadva, amit néztem 160000 körül.De láttam már 100000km-t is szakadtal.használatfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nálam nincs ilyen opció! <_< gondolom a személyesbe a harmadik felülről ahol üres mező van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts