palicska Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 BOCS! BOLDOG SZÜLINAPOT, és még boldogabbat!!!!!!
Zachi Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Sziasztok! A Z14XE Classic II-ben gyárilag nincsen AGR! Wow! Ma néztem meg. És EURO 4 a besorolása..... Akkor mire jó az, ha nem is kell..... Veszek lezáró lemezt, és kiszerelem, talán még az autó is szebben fog menni és a fogyasztásnak is jót tesz majd.... Hol lehet kapni fém kapcsokat ami az utastér szűrő ajtaját fogja be BEHR szűrőnél? Köszönöm! Kizártnak tartom. Astra G csak Z17DTL kóddal kapott EURO-IV besorolást. Persze a hivatalnokok csodákra képesek.
Lipi-G Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Egy kis barkács,kb fél óra <_< Előtte: Utánna: És még ezt is mahináltam: :angry:
bocs Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 BOCS! BOLDOG SZÜLINAPOT, és még boldogabbat!!!!!! Szia Palicska! Köszönöm szépen!
Stofl Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Kizártnak tartom. Astra G csak Z17DTL kóddal kapott EURO-IV besorolást. Persze a hivatalnokok csodákra képesek. Könnyen lehet, hogy csak el van írva de 9-es besorolású ami Euro 4. De számomra az érdekes, hogy gyárilag nincs benne AGR. Ez más Classicnál is így van vajon?
imy Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Könnyen lehet, hogy csak el van írva de 9-es besorolású ami Euro 4. De számomra az érdekes, hogy gyárilag nincs benne AGR. Ez más Classicnál is így van vajon? http://kephost.hu/thumb-040E_4D939151.jpg[/im] Nagyszüleimébe sincs, azoké is Z14XE és 2004 májusi... (17e km van most a verdában <_< ) Én úgy tudtam csak a 2004-esekben nics... Érdekes, hogy 2005-ösben sincs. Nem 2005-től van a Classicokban az XEP-s motor?
Stofl Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Nagyszüleimébe sincs, azoké is Z14XE és 2004 májusi... (17e km van most a verdában <_< ) Én úgy tudtam csak a 2004-esekben nics... Érdekes, hogy 2005-ösben sincs. Nem 2005-től van a Classicokban az XEP-s motor? 2005-ben a készletről árulták ki már az autókat, és nekünk lehetett választani, hogy XE vagy XEP. A P betűt nagyon drágán adták volna, így marad a korábbi verzió. Szerintem a gyártási év is el van ütve. Tuti 2004-es az autó, mert januárban már készleten volt. Februárban már úton. Vajon akkor a motorvezérlés is más ha nincsen AGR? Tehát hibásan működne a motor, ha lezárnám? Nagyon sokat olvastam a témában, de nincs két egyforma vélemény.... Lehet senki nem tudja...
imy Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 2005-ben a készletről árulták ki már az autókat, és nekünk lehetett választani, hogy XE vagy XEP. A P betűt nagyon drágán adták volna, így marad a korábbi verzió. Szerintem a gyártási év is el van ütve. Tuti 2004-es az autó, mert januárban már készleten volt. Februárban már úton. Vajon akkor a motorvezérlés is más ha nincsen AGR? Tehát hibásan működne a motor, ha lezárnám? Nagyon sokat olvastam a témában, de nincs két egyforma vélemény.... Lehet senki nem tudja... Azt írtad, hogy nincs benne AGR ugye? (mert a 2004-es Z14XE-ben tudtommal nincs)
Stofl Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Azt írtad, hogy nincs benne AGR ugye? (mert a 200e-es Z14XE-ben tudtommal nincs) Szia! Nincs benne, csak a lezáró lemez van a helyén és Classic II. Az enyémben van, és az 2003-as. Mi értesz 200e-s alatt?
imy Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Szia! Nincs benne, csak a lezáró lemez van a helyén és Classic II. Az enyémben van, és az 2003-as. Mi értesz 200e-s alatt? Akkor a Te mocid 2004-es gyártás, csak abban az egy évjárató Z14XE-ben nem volt AGR. (szerencsés vagy, nem lesz vele gondod!) 2004-est akartam írni.(javítottam)
Stofl Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Akkor a Te mocid 2004-es gyártás, csak abban az egy évjárató Z14XE-ben nem volt AGR. (szerencsés vagy, nem lesz vele gondod!) 2004-est akartam írni.(javítottam) Hm, akkor a szüleimnek van szerencséje... <_< Vajon a motorvezérlés is különbözik ezeknél? Mert így nyilvánvaló, hogy gyakorlatilag nincs rá szükség. Szülőké jobban megy, kevesebbet fogyaszt, károsanyag kibocsátás ugyan olyan mint nálam. Tehát ha rajtam múlna kiszedném az AGR-t. 2000-es fordulatnál szokott kicsit rángatni az autó stb... Néhány fórumon olvastam viszont, hogy az AGR a motorvezérlésben szerepet játszik. Az égés hő és a beszívott levegő mennyisége is változik stb... Ezáltal hibás működés fog előállni, ami teljesítmény vesztéshez és hosszú távon károsodáshoz vezet. Ez mind akkor igaz, ha a motorvezérlésben szerepel az AGR. Erről mi a véleményetek? Tech2-es átprogramozással ki lehet szedni következmények nélkül az AGR-t? Vagy akárhogy máshogy?
imy Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Hm, akkor a szüleimnek van szerencséje... <_< Vajon a motorvezérlés is különbözik ezeknél? Mert így nyilvánvaló, hogy gyakorlatilag nincs rá szükség. Szülőké jobban megy, kevesebbet fogyaszt, károsanyag kibocsátás ugyan olyan mint nálam. Tehát ha rajtam múlna kiszedném az AGR-t. 2000-es fordulatnál szokott kicsit rángatni az autó stb... Néhány fórumon olvastam viszont, hogy az AGR a motorvezérlésben szerepet játszik. Az égés hő és a beszívott levegő mennyisége is változik stb... Ezáltal hibás működés fog előállni, ami teljesítmény vesztéshez és hosszú távon károsodáshoz vezet. Ez mind akkor igaz, ha a motorvezérlésben szerepel az AGR. Erről mi a véleményetek? Tech2-es átprogramozással ki lehet szedni következmények nélkül az AGR-t? Vagy akárhogy máshogy? le lehet zárni, itt a link :angry:
PGA Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Hm, akkor a szüleimnek van szerencséje... <_< Vajon a motorvezérlés is különbözik ezeknél? Mert így nyilvánvaló, hogy gyakorlatilag nincs rá szükség. Szülőké jobban megy, kevesebbet fogyaszt, károsanyag kibocsátás ugyan olyan mint nálam. Tehát ha rajtam múlna kiszedném az AGR-t. 2000-es fordulatnál szokott kicsit rángatni az autó stb... Néhány fórumon olvastam viszont, hogy az AGR a motorvezérlésben szerepet játszik. Az égés hő és a beszívott levegő mennyisége is változik stb... Ezáltal hibás működés fog előállni, ami teljesítmény vesztéshez és hosszú távon károsodáshoz vezet. Ez mind akkor igaz, ha a motorvezérlésben szerepel az AGR. Erről mi a véleményetek? Tech2-es átprogramozással ki lehet szedni következmények nélkül az AGR-t? Vagy akárhogy máshogy? Az enyémben le van vakítva az AGR, de nem dobott még sárgát sosem. A zöldkártyát is így teljesítette, úgyhogy részemről nettó mókusvakítás ez a szelep, és nem csak Opelben... Legalább nem engedem a savas kipuff. gázt a szívósorra. Az, hogy a motorvezérlésre milyen hatással van érdekes, mert levakított esetben az AGR azt üzeni az ECU felé, hogy minden rendben, ő működik, nyit-zár, holott a kipufogógáz nem jelenik meg a szívóoldalon. Mindenesetre nálam nincs semmi probléma, az autó rendesen működik, jól fogyaszt, szépen jár, nem hiszem, hogy ez az átalakítás bármi kárt okozna a motornak, sőt.
freeze Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Esetleg meg kellene dugni egy Tech2-vel... Nemá PGA! Vizuális alkat vagyok <_< :angry:
PGA Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Nemá PGA! Vizuális alkat vagyok <_< :angry: ...Ahogy feltárul a kézifék alatti nyílás, majd behatolsz... Mondjuk nem orgazmusod lesz, hanem hibakódod... Már, ha Tech2-vel próbálod... :P
törvényenkívüli Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Sziasztok Valakinek van tapasztalata a Fóti úti Schillerrel? Oda lehet vinni az járgányt olajcserére, kopogó futómű cserére és vízpumpa cserére vagy ott csak karosszériáznak? 5-6 éve volt ott másik opel szervizen, de a schiller oldal szerint most csak karosszéria barkács folyik ott.
adorjant Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Én két hete zártam le az AGR-t,eddig nem dobott hibát,ugyanolyan szépen jár,viszont sokkal jobban megy <_< (2000 körül torpant nekem is,stb) A hangja magasabb fordulaton talán másabb picit,valószínűleg azért,mert nem folytogatom kipufogógázzal :angry: Fogyasztásról érdemben nem tudok még nyilatkozni,az enyhülő idő eleve sokat javított az értéken. Egyébként Wessz le tudja programozni. Az Euro4 téma engem is foglalkoztat...Elvileg az AGR az követelmény hozzá,szóval a gyári tuningmotoros :P Z14XE-k nem értem hogy kapják meg :P Másrészt pedig ha már Euro3-ban ragad,akkor meg mindek az AGR :P :P :D
szkszaby Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 X16XEL-ben is meg lehet oldani az EGR kiiktatását?? Ha csak simán lezárom gyári záróval akkor nem dob hibát vagy erről le kell programozni?
freeze Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 X16XEL-ben is meg lehet oldani az EGR kiiktatását?? Ha csak simán lezárom gyári záróval akkor nem dob hibát vagy erről le kell programozni? Nekem F-ben volt X16XEL az le volt zárva. tehát... szerk: néha (havonta, két havonta) dobott hibát, de újraindítással megszűnt. de igazából nem tudom attól dobta e
Korzika Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Nekem F-ben volt X16XEL az le volt zárva. tehát... szerk: néha (havonta, két havonta) dobott hibát, de újraindítással megszűnt. de igazából nem tudom attól dobta e Szóról-szóra így volt nekem is! F AStrám volt,X16XEL,lezártuk,néha dobott sárgát,de ment hiba nélkül az autó!
freeze Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Szóról-szóra így volt nekem is! F AStrám volt,X16XEL,lezártuk,néha dobott sárgát,de ment hiba nélkül az autó! Natessék közös pont is van az életünkben <_<
Stofl Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Én két hete zártam le az AGR-t,eddig nem dobott hibát,ugyanolyan szépen jár,viszont sokkal jobban megy <_< (2000 körül torpant nekem is,stb) A hangja magasabb fordulaton talán másabb picit,valószínűleg azért,mert nem folytogatom kipufogógázzal :angry: Fogyasztásról érdemben nem tudok még nyilatkozni,az enyhülő idő eleve sokat javított az értéken. Egyébként Wessz le tudja programozni. Az Euro4 téma engem is foglalkoztat...Elvileg az AGR az követelmény hozzá,szóval a gyári tuningmotoros :P Z14XE-k nem értem hogy kapják meg :P Másrészt pedig ha már Euro3-ban ragad,akkor meg mindek az AGR :P :P :D Szia! Ki szerelted a szelepet és lezáró lemezzel takartad a helyét? Vagy bent maradt csak közé raktál egy lemezt? Wessz-hez megyek majd tempomat szerelésre, lehet erre is megkérem. Majd biztos megmondja hogy is van a frankó.
grofbandi Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Egy kis barkács,kb fél óra <_< Előtte: http://img41.imageshack.us/img41/3128/dscf5850k.jpg Utánna: http://img402.imageshack.us/img402/7813/dscf5852q.jpg :angry: És a régi feketével mi a szándékod? Filózok rajta, hogy vennék egy garnitúrát, és lefesteném. De nem akarom a gyárit, mert mi van ha nem fog tetszeni...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 És a régi feketével mi a szándékod? Filózok rajta, hogy vennék egy garnitúrát, és lefesteném. De nem akarom a gyárit, mert mi van ha nem fog tetszeni... Na ezzel így vagyok én is,még nem tudom,hogy marad e,vagy nem... <_<
grofbandi Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Na ezzel így vagyok én is,még nem tudom,hogy marad e,vagy nem... <_< OK, majd az idő eldönti. :angry:
Recommended Posts