Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Üdv mindenkinek!

Hagalex:a gép 2002.11gyártás-2003.01forg.helyez-2004.07 vétel.

15000km-manklima-első eablak-4lufi+alap rmagno-4+4hangszoró

lemez felni téli gumikkal.A kfelnik némi harc/ill.kárpótlás/eredménye/a németek se túl becsületes eladók/70%Conti gumikkal.

Nyuszifül:Sok magas ház közül az egyikben lakunk,szerintem a kis nyusz ravasz és nem hagya magát!! :lol:

Ühhüm!! :lol: :wink:

Az biony jó!!

ABS, meg űlésállítás, multingolós kormány??

Mit értesz azalatt, hogy a német eladó se becsületes??

Elküldve

Köszöntsük NYuszifülecske Úrhölgyek, aki már féllábbal belépett a klubunba!!!

SZIJA FÉLIGKLUBTAG NYUSZIFÜLECSKE!!!!!!!!!

:hello2: :flower: :smt038

Elküldve

Ami kimaradt:Abs,elöl dupla,hátul szimpla tárcsafék,safjör szék felfele is mozog,multi nincs de nem is hiányzik mert a gyári rádiot kicser.Kenwood rmagnó+cd tárra.

Német:Sok sok telefon mi a hiba mi jó.A szinhelyen /Nürnberg/ kiderül nem olyan fényes minden.Akkor is állitja jó/klima,a hütője a cstartóba törve/kicsi morc, igy lett 4 kfelni+100Eu engedmény.Merci kereskedés+szerviz nem magán eladó!!!!Szoval ravaszkodott!!

Más olaj:a márkás/neves/olajgyártok ált.teszteltetik az autógyárakkal az olajokat,ezért van a dobozokon különböző gyárak engedély kódjai.

Kevés olajgyártó van akinek van fejlesztő laborja,a többi mind tőlük veszi,gyártatja.Pár éve jártam a Castrol Ausztriai gyárában ahol éppen a Shell olaját csomagolták.Az alap olaj ált. egyforma csak adalékolásban térnek el.Véleményük szerint az utólagos adalékok csak rontanak ill.keverni csak azonos minőségü olajat szabad.

Elküldve

CSŐVÁZ asszony! Mikó gyüssz haza?

:wink: :roll: :lol: :oops: :oops: :oops:

Elküldve

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hogy tegnap mekkora állat nagy jégeső volt Fehérváron. Pont a Tesco parkolóban kapott el. Sprinteltem a kocsiig, szerintem rekordot döntöttem 100 m-en.

Elküldve
Szép jó reggelt mindenkinek!

Hogy tegnap mekkora állat nagy jégeső volt Fehérváron. Pont a Tesco parkolóban kapott el. Sprinteltem a kocsiig, szerintem rekordot döntöttem 100 m-en.

Nálunk még áram sem volt :lol: csak egy rohadt nagy vihar.... :oops:

Elküldve

Nálunk még áram sem volt :lol: csak egy rohadt nagy vihar.... :oops:

sziasztok. Hajdú-Bihar katasztrófa sujtotta terület lett. házak tetejét vitte a szél. én meg pont úton voltam, így megvan a kiképzésem tornádó vezetésből :lol:

Elküldve

köszönöm az üdvözlést, kedvesek vagytok :oops: :oops:

Elküldve

Helo!

Márciusban lettem végre tulajdonosa egy 1.4-es 16v-s csodának. :lol: Végre nem apu 1.2-sét kell hajtanom. :lol:

12639372.jpg

Most már nem így néz ki, mert sárga rendszám van rajta, meg szabadjelző. :lol:

Ja, 1.4-es motornak milyen a fogyasztása? Nekem 7,9-8,2 körül mozog. Kb ez az átlag?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.