Hagalex Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Üdv mindenkinek! Hagalex:a gép 2002.11gyártás-2003.01forg.helyez-2004.07 vétel. 15000km-manklima-első eablak-4lufi+alap rmagno-4+4hangszoró lemez felni téli gumikkal.A kfelnik némi harc/ill.kárpótlás/eredménye/a németek se túl becsületes eladók/70%Conti gumikkal. Nyuszifül:Sok magas ház közül az egyikben lakunk,szerintem a kis nyusz ravasz és nem hagya magát!! :lol: Ühhüm!! :lol: :wink: Az biony jó!! ABS, meg űlésállítás, multingolós kormány?? Mit értesz azalatt, hogy a német eladó se becsületes?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Én a Telóra gondoltam. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ...csak annyit mondok degecc!! 8) ...csak mostan olvastam vissza a topikot! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2005 Köszöntsük NYuszifülecske Úrhölgyek, aki már féllábbal belépett a klubunba!!! SZIJA FÉLIGKLUBTAG NYUSZIFÜLECSKE!!!!!!!!! :hello2: :flower: :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 :albino: :occasion5: :wav: :angel13: :cheers: :smt030 :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Ami kimaradt:Abs,elöl dupla,hátul szimpla tárcsafék,safjör szék felfele is mozog,multi nincs de nem is hiányzik mert a gyári rádiot kicser.Kenwood rmagnó+cd tárra. Német:Sok sok telefon mi a hiba mi jó.A szinhelyen /Nürnberg/ kiderül nem olyan fényes minden.Akkor is állitja jó/klima,a hütője a cstartóba törve/kicsi morc, igy lett 4 kfelni+100Eu engedmény.Merci kereskedés+szerviz nem magán eladó!!!!Szoval ravaszkodott!! Más olaj:a márkás/neves/olajgyártok ált.teszteltetik az autógyárakkal az olajokat,ezért van a dobozokon különböző gyárak engedély kódjai. Kevés olajgyártó van akinek van fejlesztő laborja,a többi mind tőlük veszi,gyártatja.Pár éve jártam a Castrol Ausztriai gyárában ahol éppen a Shell olaját csomagolták.Az alap olaj ált. egyforma csak adalékolásban térnek el.Véleményük szerint az utólagos adalékok csak rontanak ill.keverni csak azonos minőségü olajat szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Bocsi csak most jöttem rá az olaj témát nem ide kellett volna :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Köszöntsük NYuszifülecske Úrhölgyek, aki már féllábbal belépett a klubunba!!! SZIJA FÉLIGKLUBTAG NYUSZIFÜLECSKE!!!!!!!!! :hello2: :flower: :smt038 CSŐVÁZ asszony! Mikó gyüssz haza? :wink: :roll: :lol: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Éhhes vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Szép jó reggelt mindenkinek! Hogy tegnap mekkora állat nagy jégeső volt Fehérváron. Pont a Tesco parkolóban kapott el. Sprinteltem a kocsiig, szerintem rekordot döntöttem 100 m-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Szép jó reggelt mindenkinek! Hogy tegnap mekkora állat nagy jégeső volt Fehérváron. Pont a Tesco parkolóban kapott el. Sprinteltem a kocsiig, szerintem rekordot döntöttem 100 m-en. Nálunk még áram sem volt :lol: csak egy rohadt nagy vihar.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nálunk még áram sem volt :lol: csak egy rohadt nagy vihar.... :oops: sziasztok. Hajdú-Bihar katasztrófa sujtotta terület lett. házak tetejét vitte a szél. én meg pont úton voltam, így megvan a kiképzésem tornádó vezetésből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Köszöntsük NYuszifülecske Úrhölgyek, aki már féllábbal belépett a klubunba!!! SZIJA FÉLIGKLUBTAG NYUSZIFÜLECSKE!!!!!!!!! :hello2: :flower: :smt038 köszönöm az üdvözlést, kedvesek vagytok :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Éhhes vagyok... bocs kicsit elhúzodott az esti találkozó no meg a vihar....., ma kárpótollak, ígérem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 [u]Nyuszifül:Sok magas ház közül az egyikben lakunk,szerintem a kis nyusz ravasz és nem hagya magát!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Mesét "írtok"??? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Mesét "írtok"??? 8) igeeeeeeeeeen. ha már egyszer nyuszi, legyen.......tudod :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 igeeeeeeeeeen. ha már egyszer nyuszi, legyen.......tudod :wink: van rajtad sapka ? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Helo! Márciusban lettem végre tulajdonosa egy 1.4-es 16v-s csodának. :lol: Végre nem apu 1.2-sét kell hajtanom. :lol: Most már nem így néz ki, mert sárga rendszám van rajta, meg szabadjelző. :lol: Ja, 1.4-es motornak milyen a fogyasztása? Nekem 7,9-8,2 körül mozog. Kb ez az átlag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 van rajtad sapka ? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 szia. gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 mit mondjak el ? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 mit mondjak el ? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: mi ez az új avatar?nem láttam még, szerintem. tetszik ez a szín :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 családi paripa...a szine témyleg nagyon szép.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 családi paripa...a szine témyleg nagyon szép.... :wink: ühüm :lol: bár én nem szeretem a piros színt, meg a hsaonlókat, de ez tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 ühüm :lol: bár én nem szeretem a piros színt, meg a hsaonlókat, de ez tetszik majd meglátod élőben is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts