Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Áhá,szóval te voltál!Gyanús vagy már régóta! <_< jól van :angry: :P jössz Te még pálinkafesztiválra :P
Lipi-G Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 jól van <_< :angry: jössz Te még pálinkafesztiválra :P Még van hely nálunk :P
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 http://izismile.com/2011/03/17/gamarjobat_..._comedians.html <_< :angry: :P
harmlevi Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 remélem nem szennyezi be semmivel :angry: Nem azon festek;)! Isten ments!<_<
julien Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 http://izismile.com/2011/03/17/gamarjobat_..._comedians.html <_< :angry: :P Válasz a filmre és azért mivel rákapattatok a Family Guy-ra, köszi :P
harmlevi Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 http://izismile.com/2011/03/17/gamarjobat_..._comedians.html <_< :angry: :P K.JÓ!:P:D
Korzika Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 jól van :angry: :P jössz Te még pálinkafesztiválra :P Nem szeretem a töményet!Majd ott is sörözök szerintem. De te mit keresnél egy pálinkafesztiválon?Ott nincs szerszámbolt! :P Beta pálinkáról sem hallottam még idáig! <_< Mézes-meggyes AWI sincs.
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Nem szeretem a töményet!Majd ott is sörözök szerintem. De te mit keresnél egy pálinkafesztiválon?Ott nincs szerszámbolt! :P Beta pálinkáról sem hallottam még idáig! :angry: Mézes-meggyes AWI sincs. tudod milyen faxa pálinkafőző gépek vannak...azt is meg kell szakérteni majd. <_< sör is lesz bőven,meg agancsos cola is :P
Korzika Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Boldog névnapot a Sanyiknak,Sándoroknak,Sanciknak stb...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Boldog névnapot a Sanyiknak,Sándoroknak,Sanciknak stb... Isten éltesse őket,de nem hoztak meleget!!! <_<
1.2 gcc Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Isten éltesse őket,de nem hoztak meleget!!! <_< koszi.sajna a meleg elmaradt majd talan a jozsefek v benedekek... :angry:
IGI Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 (edited) törölve - uhuhu ha beteszed ugyanazt a hozzászólást mindennap, attól még nem lesz megoldás rá.... Módosítva Március20, 2011 : uhuhu
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Sziasztok! Van egy 2003 év végi opel astra g caravánom. A belső utastér világítást szertném kicserélni egy ilyen Visit My Website világításra kicserélni, csak hogy kellene a csatlakozójába menő vezetékek meghatározása, hogy melyik vezetékre mit kell kötnöm vagyis a vezeték kiosztás. Segítségeteket előre is köszönöm! A kiosztást majd valaki megmondja akinek van ehhez kapcsolódó progija (TIS) :angry: Én is nézegettem már ezt az olvasólámpa kérdést! Ilyet nézegettem egy ilyennel egybekötve!! <_<
cinke Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Hali srácok! Mit és hol lehet állítani, hogy a bal hátsó ajtóm rendesen becsukódjon és ne legyen egy ujjvastagnyi rés? Egyáltalán lehet állítani vagy kalapács? Köszi a válaszokat! Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás. Kép1 Kép2 Kép3
Stofl Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás. Nézd meg, hogy a kasznin lévő rögzító nem lazult-e ki, amire a zár rácsukódik. Nézd meg, hogy a zár (két állású) nyitott állapotban kézzel be tudod-e kattintani a második állást is. Csak nyisd meg kilincsel mielőtt újra becsukod. Utána nézd meg hogy az ajtóban a zár nem lazult-e meg, vagy nincs-e eltérés a másik oldalhoz képest. Azt jól látom, hogy alul nem áll el?
cinke Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Nézd meg, hogy a kasznin lévő rögzító nem lazult-e ki, amire a zár rácsukódik. Nézd meg, hogy a zár (két állású) nyitott állapotban kézzel be tudod-e kattintani a második állást is. Csak nyisd meg kilincsel mielőtt újra becsukod. Utána nézd meg hogy az ajtóban a zár nem lazult-e meg, vagy nincs-e eltérés a másik oldalhoz képest. Azt jól látom, hogy alul nem áll el? Igen jól látod, alul nem áll el, és felül is kb a közepétől hátrafelé haladva kezd el távolodni. Eddig jó volt, nem tudom mi lehet. Amiket írtál megnézem, ha melóból hazaértem.
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 A kiosztást majd valaki megmondja akinek van ehhez kapcsolódó progija (TIS) :angry: Én is nézegettem már ezt az olvasólámpa kérdést! Ilyet nézegettem egy ilyennel egybekötve!! <_< Azt a tartót,csak a belső lámpa tartja a helyén??
Korzika Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás. Kép1 Kép2 Kép3 Tényleg úgy néz ki,mintha a karosszérián levő zárnak a csavarja meglazult volna és kijjebb engedte az egészet.Szerintem lazítsd meg picit a csavart és a zárat kocogtasd visszább valamennyivel és ellenőrizd ,hogy úgy mennyivel került beljebb.Lehet meg is látszik,hogy hol volt eredetileg.
Stofl Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Igen jól látod, alul nem áll el, és felül is kb a közepétől hátrafelé haladva kezd el távolodni. Eddig jó volt, nem tudom mi lehet. Amiket írtál megnézem, ha melóból hazaértem. Esetleg alul nincs bejeb az ajtó? A túlsó oldalon az ajtó elejénél is kiáll a közepétől felfelé? Nézd meg a két stiftet is, amin csukódik az ajtó, nem-e az egyik kicsúszott és ott enged! Magától nem szokott egy ajtó deformálódni. Tehát ha nem érte fizikai behatás, akkor vagy a csuklóknál lesz baj, vagy a zárral. Nézd végig ezeket.
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Azt a tartót,csak a belső lámpa tartja a helyén?? Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos! Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_<
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos! Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_< ja,átmenő csavarok,kívülről szárnyas anya,már csak hogy könnyen lel lehessen szedni... :angry:
Stofl Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos! Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_< Egy önmetsző csavart átnyomni azt kész. Elő sem kell fúrni. :angry: A csavar kijövő végét pedig egy cápauszonnyal letakarni.
pitecus Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Sziasztok! Valakinek nincs feleslegessé vált szervízkönyve? Az enyimét az előző tulaj eladta, amikor visszavette a lízingcég. A kocsi M.o-i az biztos, tudom is, hogy hol vette, de szervízkönyv nélkül boldogtalan vagyok. PÜ-ben, vagy E-mailban keressetek.
Alex75 Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Sziasztok! Valakinek nincs feleslegessé vált szervízkönyve? Az enyimét az előző tulaj eladta, amikor visszavette a lízingcég. A kocsi M.o-i az biztos, tudom is, hogy hol vette, de szervízkönyv nélkül boldogtalan vagyok. PÜ-ben, vagy E-mailban keressetek. Mit lehet kezdeni egy szervizkönyvvel, ami nem is a te autódhoz való?
PGA Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Mit lehet kezdeni egy szervizkönyvvel, ami nem is a te autódhoz való? Javítófesték, adatok, pecsétek átütve - originál megoldás... <_<
Recommended Posts