Korzika Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 ha eláll az eső, majd lesz :S Már csak azért, hogy lássuk hol áll ki.Egyáltalán lehet -e mondjuk a zárral valamit javítani rajta? Mitől állhat kintebb amúgy szerinted?Kapott ütést,nyomást? Ha nem a zár körül van akkor lehet,hogy feszítéssel,hajlítással esetleg visszaalakítható! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A Coupénak ugye keret nélküli oldalablaka van, és a múltkor amikor kereket cseréltem, akkor szembesültem vele hogy ha meg van emelve az autó és kinyitom valamelyik ajtót, akkor amíg le nem engedem az emelőről, nem tudom visszacsukni anélkül hogy ne maradna egy rés az ablak és a B oszlop között... ennyit a merevítésről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Régen világitot a rádiom gombjai amikor gyújtáson volt most este sötét ha nincs bekapcsolva a rádió ,de ha bevan akkor világit rendesen segitség nem tudja valaki mi a baja?(én nem tudom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Régen világitot a rádiom gombjai amikor gyújtáson volt most este sötét ha nincs bekapcsolva a rádió ,de ha bevan akkor világit rendesen segitség nem tudja valaki mi a baja?(én nem tudom) Harmlivi! :D most lebuktál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2011 ez nagyon beteg :D :lol: jól van Te is rákaptál erre :D :) nekem ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 jól van Te is rákaptál erre <_< :angry: nekem ez: http://www.youtube.com/watch?v=w7wtWsDf51k ezen is lefagytam :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Harmlivi! <_< most lebuktál! én tudom .. a miliómmal van a baj :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ma vóttam a kerepesin a wallisban a gyári visszahívás okán (ők ugyan nem hívtak, de én jó szokás szerint meghívattam magam), megkapargatták kicsit a motor alatti védőlemezt. Pontosan nem néztem, mit csináltak, nem volt kedvem letérdelni ebben a mocsok időben. De alkatrészt nem cseréltek, csak lekezeltek valamit valamivel (hogy precíz legyek). Más visszahívás nem érvényes a 2003-as ottómra, direkt kérdeztem. Lehet, hogy semmit nem ér az egész, de legalább occó volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w7wtWsDf51k ezen is lefagytam :P :P <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 én tudom .. a miliómmal van a baj :angry: :P Ezt a milliós témát már a multkor sem értettem!Felhomályosítana valaki miről van itt szó? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 <_< :angry: ez is jó egynek :P mivel nem ma voltam hétig,hanem holnap leszek ezért délután ezeket néztem :P már lezsibbadtam ... azon agyaltam ,hogy ezeket nem corsi csinálja ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ezt a milliós témát már a multkor sem értettem!Felhomályosítana valaki miről van itt szó? <_< erről van szó : Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 én tudom .. a miliómmal van a baj <_< :angry: Igen Livi valójában a harmadik nickem ez és a csíra után...:P Az ISTVÁN a VÁGÓóó István:D! Hmm.. amúgy vettem egy ilyen féknyeregfestékszettet 5ezerért (tartalom: Festék (4 nyeregre elég), edző, keverőspatula, féktisztító:P)... Színváltozatok tuning kék dinamikus fekete stb:D: Holnap, vagy ha szebb idő lesz lekenem vele a dobokat mert rozsdásak, hülyén néznek ki az alufelni mögött, meg mert kerékcserénél kalapálni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Igen Livi valójában a harmadik nickem ez és a csíra után...<_< Az ISTVÁN a VÁGÓóó István:D! Hmm.. amúgy vettem egy ilyen féknyeregfestékszettet 5ezerért (tartalom: Festék (4 nyeregre elég), edző, keverőspatula, féktisztító:angry:)... Holnap, vagy ha szebb idő lesz lekenem vele a dobokat mert rozsdásak, hülyén néznek ki az alufelni mögött, meg mert kerékcserénél kalapálni kell... 100as benzines nincs?? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2011 nincs valakinek véletlenül rapidshare regisztrációja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 100as benzines nincs?? <_< :angry: Matricában rá:P! Mit összeszenvedtem ezzel a képilleszgetéssel...:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nincs valakinek véletlenül rapidshare regisztrációja? oda kell regelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2011 hát ha nem 2 nap alatt akarsz lehúzni egy filmet akkor igen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nincs valakinek véletlenül rapidshare regisztrációja? teracod ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Matricában rá<_<! Mit összeszenvedtem ezzel a képilleszgetéssel...:S látom jól sikerült :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Igen Livi valójában a harmadik nickem ez és a csíra után...<_< Az ISTVÁN a VÁGÓóó István:D! Hmm.. amúgy vettem egy ilyen féknyeregfestékszettet 5ezerért (tartalom: Festék (4 nyeregre elég), edző, keverőspatula, féktisztító:angry:)... http://www.kephost.com/images4/2011/3/17/kj5ttnh29n9rzsyl3cka.jpg Színváltozatok tuning kék dinamikus fekete stb:D: [url="http://www.kephost.com/view3.php?filename=cqs9z7sdypa3w5q5hjdr.jpg"http://www.kephost.com/images4/2011/3/17/cqs9z7sdypa3w5q5hjdr_tn.jpg Holnap, vagy ha szebb idő lesz lekenem vele a dobokat mert rozsdásak, hülyén néznek ki az alufelni mögött, meg mert kerékcserénél kalapálni kell... B@zssus ,piros-fehér-zöld ecset!!!!!!!!!!!!!! és NM. térkép :P :P Király!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 NM. térkép <_< :angry: Király!!!!! remélem nem szennyezi be semmivel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 remélem nem szennyezi be semmivel <_< sajnos már be van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 voltunk hétvégén sétálgatni.... látunk egy szép B zafit..,ment az úton .. belenéztünk és két röndör volt benne de gonoszak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 voltunk hétvégén sétálgatni.... látunk egy szép B zafit..,ment az úton .. belenéztünk és két röndör volt benne de gonoszak :angry: Áhá,szóval te voltál!Gyanús vagy már régóta! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts