nyuszifül Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Látjátok, miket tud az öreg!!! :lol: De remélem, most már nem kell bemutatót tartanom? :lol: hát azért ha nekem nem megy tarthatnál bemutatót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Miből is kell bemutatót tartanom....ami Neked nem megy :?: :help: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Miből is kell bemutatót tartanom....ami Neked nem megy :?: :help: igazad van, Nekem minden megy..... :lol: 8) kivéve a ... meg a .... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 igazad van, Nekem minden megy..... :lol: 8) kivéve a ... meg a .... :wink: Különösen az "meg a ......" érdekelne :!: Részletezd lécci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Sérülten hoztad, vagy megütötted?? :roll: Az enyim meg itt van: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=513&Itemid=51 Sérülten vettem,ez volt a cél mivel igy tudtam,fiatal,kevés km-es gépet venni.Ennyi lovém volt,igy lett a kicsike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Szia Telo,örülök,hogy tetszik a gép. :lol: Szia Nyuszifül jó,hogy gyarapszik a debi tábor.Legalább a nyugatiak is megtudják,mi is vagyunk. :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Szia Telo,örülök,hogy tetszik a gép. :lol: Szia Nyuszifül jó,hogy gyarapszik a debi tábor.Legalább a nyugatiak is megtudják,mi is vagyunk. :hello2: szia. na elolvastam a bemutatkozódat is. hűha már sok mindent tudok rólad. :D még majdnem névrokonok is vagyunk. a felajánlott segítség azt hiszem nekem jól jön, mert kicsi nyuszi egyedül egy ekkora autóval :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Gőjzölgős mennyi éves is, és mennyit futott?? És benyás?? :roll: Johnny olyan nem lehet mint az enyim, mer' az enyimből csak 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 a felajánlott segítség azt hiszem nekem jól jön, mert kicsi nyuszi egyedül egy ekkora autóval :roll: 8) én nem féltem a mi Nyuszinkat :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 én nem féltem a mi Nyuszinkat :lol: :wink: szia :lol: köszi a bókot. na mi lesz nem láttam a neved a solti listán! :? annyi pihenés neked is jár vizsgák között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Hello ! hogy telik ez az esős nap ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Hello ! hogy telik ez az esős nap ? :lol: munkával sajnos. nem olyan laza, mint egy egyetemistának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 :twisted: :twisted: :twisted: bár tényleg lazítok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 :twisted: :twisted: :twisted: ugyan már, ne mérgelődj :wink: bár tényleg lazítok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 fáradt vagyok...nem volt sok alvás... :lol: szóval keményen dolgozol....nahát :roll: ....de rossz lehet.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 fáradt vagyok...nem volt sok alvás... :lol: szóval keményen dolgozol....nahát :roll: ....de rossz lehet.... :lol: ej te lovag, nem félsz, hogy megharagszom, csúnya a dühös nyuszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 ej te lovag, nem félsz, hogy megharagszom, csúnya a dühös nyuszi :lol: rám nem lehet haragudni ! :wink: befizetted már a talit ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 rám nem lehet haragudni ! :wink: tudom :oops: befizetted már a talit ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2005 jössz a talira??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 jössz a talira??? igen :oops: jelentkeztem, utaltam, szólsz, ha beérkezett a pénz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2005 nekem arra nincs rálátásom.... :oops: és a klubtagság????????? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 és a klubtagság????????? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 de kis telhetetlen :wink: így is egyedül olyan messzire, kisnyuszi....fél.... :wink: nem ér kihasználni az ártatlanságodat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2005 de kis telhetetlen :wink: így is egyedül olyan messzire, kisnyuszi....fél.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 szólj a férjednek hogy pótolja ki :lol: :lol: :lol: JAh annak szójjá! 8) 8) ...lécci! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts